9. kolo
21.10.2017 16:15 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Real Betis - Deportivo Alavés 2:0

Betis se po výpadku s Valencií vrátil na vítěznou vlnu, když splnil povinnost a porazil 2:0 Deportivo Alavés. První branku obstaral už po čtvrthodině hry Sanabria a druhý gól si vstřelili sami hosté patnáct minut před koncem. Béticos měli po celý zápas převahu a tři body získali zaslouženě.

Domácí začali skutečně aktivně a ani nemuseli na první branku dlouho čekat. Betis totiž udeřil ve 13.minutě, kdy poslal milimetrově přesný centr do šestnáctky Barragán a Sanabria hlavou překonal hostujícího brankáře. Natěšené domácí publikum se dost možná těšilo na podobné brankové hody jako před týdnem proti Valencii, kdy padlo celkem devět gólů, ale Alavés se k žádné ofenzivní přetahované strhnout nenechal a povětšinu zápasu dobře bránil. Těsně před koncem prvního poločasu sice mohl zvýšit Sanabria, ale z dobré pozice vysoko přestřelil.

Převaha Béticos pokračovala i po změně strana a brankář Pacheco musel výrazně zasahovat po střele Camarasy, kterou vyrazil krásným zákrokem na rohový kop. V 52.minutě si zajímavou příležitost vytvořilo i Deportivo. Pedraza se rozhodl individuální akcí proklestit si cestu skrze defenzívu Betisu, což se mu podařilo, ale následnou střelu zneškodnil nohou Adán.

Brankář domácích se musel ještě jednou pořádně činit při přímém kopu Medrána. Ten kroutil balón pod břevno, ale Adán skokem šanci vyrazil. Jak moc to byl důležitý zákrok ukázala 75.minuta, kdy domácí vstřelili druhý gól a výrazně se přiblížili vítězství. Joaquín hledal ve vápně lépe postaveného spoluhráče, ale jeho centr srazil Alexis přímo do vlastní sítě. Betis měl ještě další příležitosti, avšak skóre už se nezmněnilo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele