15. kolo
10.12.2017 16:15 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Atlético zůstává i bez Griezmanna neporažené

Tým Quiqueho Setiéna hrál po celý zápas velice slušně, ale tři body si nakonec odváží svěřenci Diega Simeoneho. Ihned v úvodu utkání si domácí vzali míč na své kopačky a snažili se určovat tempo hry. Do výraznější šance se nedostali, ale svými přihrávkami ovládali hru zápasu. Madridští se nedostali rovněž do větší šance a opticky byl Betis lepším týmem v první čtvrthodince.

Na první zajímavější pokus si fanoušci museli počkat až do 23. minuty. Joaquín se snažil o střílený centr, ten však nikoho neoslovil a propadl až vedle zadní tyče. Atlético se do útoku vůbec nehrnulo a Antonio Adán překvapivě nemusel řešit žádnou složitější situaci. Po půlhodině měli stále domácí míč ve své moci, kdy neustále kombinovali okolo středové čáry a hosté je nijak výraznější nenapadali.

Z ničeho nic proto přišla úvodní branka zápasu v 29. minutě. Diego Godín roztáhl hru na Kokeho, který poslal míč přízemním centrem na branku. Ten dostal až na zadní tyč, kde se objevil Saúl Ñíguez, jenž skluzem dopravil míč za záda Adána. Ještě se pokusil o zákrok, ale pozdě. Míč již byl za brankovou čárou.

Byla to první vážnější šance hostů, kteří dosud maximálně vynikali svou tvrdší hrou. V první polovině jsme rozhodně nemohli vidět žádnou atraktivní podívanou. V podobném tempu se nesla i druhá půle. Domácí kombinovali a Los Rojiblancos víceméně vyčkávali na rychlý protiútok. Do obrovské šance se dostal v 60. minutě Cristian Tello.

Na hranici pokutového území vypálil odražený míč, ale Jan Oblak fantasticky zasáhl proti této šanci. V závěru utkání se Real Betis dostal do tlaku, ale konsolidovaná obrana Atlética si se vším poradila. Prakticky jediná výraznější šance zápasu rozhodla o výsledku zápasu. Jen pro zajímavost celkové držení míče bylo 73 % ku 27 % pro tým ze Sevilly.

Autor: David Kvapil / onlajny.com, marca.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Real Betis v s 16-17 v zápasech doma vypsaný jako favorit neProhrál, vypsaný jako outsider neVyhrál Venku s mu jednou povedlo vyhrát, když byl vypsaný jako outsider, v 5. kole na Realu MADRID. Ted hraje s Atleticem MADRID,jsou outsideři, snad nevyhrají. Co udělá s hostem stopka v LM??

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele