6. kolo
23.09.2017 16:15 CET
1 : 2
(1:2)

Reportáž

Deportivo Alavés - Real Madrid 1:2

Real Madrid odčinil nečekanou porážku s Betisem a na půdě Alavésu dle předpokladu vyhrál. Herně to však ze strany Realu nebylo optimální, poslední Alavés byl ve hře o body až do závěrečného hvizdu. Výhru Realu zrežíroval dvěma brankami Dani Ceballos.

Real je letos pod velkým tlakem, obhajuje jak prvenství v Lize mistrů, tak i ligový primát, ovšem začátek sezony mu nevychází podle představ. V minulém kole nečekané prohrál na Santiago Bernabéu s Betisem a šlo už o třetí domácí ztrátu v řadě.

Zidaneho parta začala na půdě posledního Alavésu aktivně a už v 10.minutě vstřelila úvodní gól. Dani Ceballos se prodral ke střele a přízemní ranou překonal Pacheca. Real měl i další šance na zvýšení a kdyby Nacho po půlhodině přidal druhý gól, nejspíše by bylo hotovo. Hlavičku hostujícího stopera však Pacheco vyškrábl. Že Real není úplně v pohodě potvrdila 40.minuta a přesná hlavička Manuela Garcii, na kterou mu posadil balón milimetrově přesným pasem Munir. Deportivo se po téměř 500 minutách konečně střelecky prosadilo a odskákal to Real.

Alavés si nerozhodného výsledku dlouho neužil, za další tři minuty se obrana domácích při bránění nepohodla a Dani Ceballos přesně umístěnou ranou vrátil vedení na stranu favorita.

Herně se znovu trápil Cristiano Ronaldo. Na začátku druhého poločasu měl nakopačce třetí gól, ale svojí střelu otřel do tyč. Třetí gól nepřidal ani Isco, který se vyhnul ofsajdové pasti, ovšem dobře zasáhl Pacheco. V 63.minutě znovu rozezvonil tyč Ronaldo a Real ne a ne přidat třetí gól. Nervozita tak na hostující lavičce stoupala, zvláště když Pedraza dvacet minut před koncem trefil břevno a za další šest minut ještě tyč! Real měl velké štěstí, ale také smůlu protože sám velké tutovky neproměňoval. Deportivo bylo ve hře o body až do závěrečného hvizdu, právě ten nakonec ukončil madridské trápení. Real znovu nepřesvědčil, ale na druhou stranu vyhrál a má tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to uz by vyhrat mohli

Reagovat
patrikhm

Ten Ronaldo je taková buzna, ani gol nedá

Reagovat
ttopi

2:1 pro domácí

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 snad...

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Minule jsme viděli, že zázraky se dějí, tak proč nevěřit v další. Tím by byla i remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

Deportivo už potřebuje body. 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:4, venku jsme válec

Reagovat
smazaný uživatel

Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Nacho - Llorente, Ceballos, Isco - Lucas, Mayoral, Asensio

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo po jednom vydařeném zápase na zasloužený odpočinek? Proč ne, i když já jsem radši když hraje, posledně to šlo dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Nech toho ...

Reagovat
smazaný uživatel

Seš děcko de to poznat. Běž spát.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsi to poznal,že je mi teprve osm let, Jsi dobrý a kolik je tobě?

Reagovat
Noustress

verdikty arbitrov na základe týchto údajov sú väčšinou v prospech katalánskeho tímu - minimálne v priebehu ostatných dvoch sezón a v doterajšom priebehu ročníka 2017/2018, čo predstavuje dovedna 81 ligových kôl. Uvedený zdroj si „vzal na mušku” predovšetkým ukazovateľ pokutových kopov a udelených červených kariet.

FC Barcelona zahrával v uvedenom období neuveriteľných 30 penált, zatiaľ čo proti „Blaugranas” bola nariadená jediná. Katalánci majú v tomto smere výslednú plusovú hodnotu +29, pričom takýmto výrazným číslom sa nemôže popýšiť žiadny iný klub z piatich najlepších európskych líg.

Pre porovnanie, úradujúci šampión Primera División aj Ligy majstrov Real Madrid mal v ostatných 81 dueloch španielskej dlhodobej súťaže k dispozícii 17 pokutových kopov a proti „Los Blancos” rozhodcovia nariadili deväť jedenástok, výsledná hodnota +8 je menej ako trojnásobok oproti číslu, ktoré drží FC Barcelona.

uefalona

Reagovat
10FKK

Nestresuj.

Reagovat
Rox

Nejvíc mě překvapilo, že hlupák jako ty umí odečíst 30 - 1. Že tys to odněkud zkopíroval.

Reagovat
smazaný uživatel

Nominace:

Brankáři: Navas, Casilla, Luca.

Obránci: Carvajal, Achraf, Varane, Ramos, Nacho, Tejero.

Záložníci: Casemiro, Llorente, Modrič, Ceballos, Isco, Asensio.

Útočníci: Bale, Lucas, Mayoral, Ronaldo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele