30. kolo
01.04.2018 16:15 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

CD Leganés - Valencia CF 0:1

Valencia si na své konto připsala další výhru a pojistila si postavení v první čtyřce. Utkání na půdě Leganésu rozhodla po hodině hry jediná branka španělského reprezentanta Rodriga.

Leganés si v minulém kole vyšlápl na Sevillu a senzační výsledek chtěl potvrdit i proti Netopýrům. Jenže Valencia má s domácími výtečnou bilanci. Dosud vyhrála všechna utkání a i tentokrát to zvládla za tři body.

Valencia byla jednoznačně favoritem zápasu a podle toho vypadalo i úvod dějství. Hostům stačilo devět minut, aby poprvé rozjásali své fanoušky, nicméně radost jim překazil zdvihnutý praporek pomezního. Jednalo se o velmi hraniční situaci. Tempo hry následně opadlo a až ve 30. minutě se o slovo přihlásili i domácí. Závar před brankou Doménecha hasil na poslední chvíli Kondogbia. Valencia z mírnější převahy v prvním poločase nic nevytěžila a zápas zůstával do druhého dějství naprosto otevřený.

Diváci na stadionu Municipal de Butarque čekali na úvodní branku do 62. minuty a k nelibosti domácích příznivců se prosadila Valencia. Rodrigo využil ztráty balónu defenzívy Leganésu a přesnou ranou k tyči rozvlnil síť za zády brankáře Cuéllara. Valencia se následně zatáhla a vyčkávala, jak odpoví soupeř. Sedm minut před koncem sahal po vyrovnání Beauvue, jenže nezakončil a balón ještě zbytečně posouval na El Zhara, čímž celou akci zazdil. Leganés dohrával zápas před vápnem Valencie a na začátku 90. minuty reklamoval pokutový kop. Pravdou je, že Pereira zahrál hlavou a nejspíše škrtl o vlastní ruku, sudí se však rozhodl nepískat, což znamenalo konec nadějí domácího celku a bodový zisk. Valencia znovu porazila Leganés a pojistila si umístění v první čtyřce.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele