12. kolo
18.11.2017 16:15 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

CD Leganés - FC Barcelona 0:3

Sice bez Messiho gólového příspěvku, ale to Kataláncům vůbec nevadí. Výhra 3:0 na půdě Leganésu znamená, že Barcelona o svůj náskok nepříjde a naopak ho po tomto kole může ještě navýšit. Dva zásahy si připsal Luis Suárez a konečnou podobu výsledku dal Brazilec Paulinho.

Luis Suárez dal o sobě vědět hned ve třetí minutě, kdy po pěkné kombinaci rozvlnil siť, ale branka nebyla pro ofsajd uznána. V prvním poločase byl k vidění klasický obrázek, Barca držela balón a krátkými přihrávkami nedovolovala domácím vůbec nic. Ve 28. minutě šel favorit zápasu do vedení, brankář Cuéllar pouze vyrazil centrovaný balón před sebe, čehož nekompromisní dorážkou využil Luis Suárez!

O chvíli později byli domácí blízko vyrovnání. Amrabat vybojoval balón pro Szymanowskiho, jehož střelu na vzdálenější tyč ter Stegen vyrazil.

Leganés se sice nevzdával, také na začátku druhého poločasu měl dobrou příležitost, ale Beauvue střílel v tísni a navíc ne úplně přesně. Barcelona dala jakýmkoliv obavám o výsledek sbohem v 60. minutě, když se po druhé v zápase prosadil uruguajský střelec Luis Suárez. Cuéllar dělal co mohl, první ránu vyrazil, ale na dorážku Suáreze už byl krátký.

Barcelona kontrolovala hru a v závěru mohla a také přidala třetí gól. V 90. minutě se dostal k odraženému balónu Paulinho a třetím gólem uzavřel střelecký účet zápasu. Barca si upevnila vedení a v poklidu může sledovat, jak si povedou její největší konkurenti, tedy Valencia a oba madridské celky.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
boryland

0:2............Leo,Luis...........

Reagovat
valloire

1-0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele