2. kolo
28.08.2016 22:15 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Villarreal CF - Sevilla FC 0:0

Na první výhru v sezoně stále čeká Villarreal. Žlutá ponorka sice byla mírně aktivnějším týmem, nicméně obranu Sevilly překonat nedokázala. Diváci na stadionu El Madrigal se kýžené branky nedočkali i díky skvělému brankáři Sevilly Ricovi.

Villarreal se v úvodu sezony trápí. Po vyřazení z Ligy mistrů si zahraje jen Evropskou ligu a dobře to nevypadá ani v domácí soutěži, kde v prvním zápase pouze remizoval v Granadě 1:1. To Sevilla má za sebou neúspěšný Superpohár, první kolo ale zvládla, když přestřílela Espanyol 6:4. V tomto utkání se ale žádné střelecké hody nekonaly.

První poločas nabídl jen jednu velkou gólovou příležitost a to až na samém sklonku první pětačtyřicetiminutovky. Na rohový kop si naskočil Musacchio, prodloužil na Borrého, který se v době přihrávky nacházel v ofsajdu, takže branka nemohla být uznána.

Také po změně stran byl Villarreal aktivnější a postupem času začal utahovat šrouby. Po ráně Borrého musel zasahovat golman Rico. Ten se dostával do čím dál většího varu a byl to on, kdo držel naděje Sevilly na bodový zisk. Vytáhl se jak proti ráně Triguerose, tak i Borrého. Sevilla šance soupeře přečkala a před koncem zápasu mohla udeřit. Sarabiův centr do ohně nadělal domácím pořádné starosti a míč nakonec neskončil v síti jen vinou brankové konstrukce. Oba celky se tak rozešly smírně 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:3 2

Reagovat
smazaný uživatel

mámstejný tip :) snad vyjde :)

Reagovat
smazaný uživatel

1-3

Reagovat
smazaný uživatel

villareal totalne z formy.....snad to vyjde

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele