21. kolo
05.02.2017 12:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Sevilla FC - Villarreal CF 0:0

Sevilla doma promarnila možnost vrátit se na druhou pozici před Barcelonu, když s Villarrealem pouze remizovala 0:0. Branka sice v Andalusii nepadla, ale šancí bylo několik, včetně neproměněného pokutového kopu v podání Samira Nasriho.

Souboj mezi Sevillou a Villarrealem od počátku sliboval ofenzivní podívanou a diváci, kteří si našli cestu na stařičký stadion Rámona Sáncheze Pizjuána, rozhodně nelitovali, byť se nakonec žádné branky nedočkali. Skóre se přitom mohlo měnit hned několikrát a to už v průběhu prvního poločasu.

Hned zkraje se domácí dožadovali odpískání pokutového kopu po faulu na Stevana Jovetiče. Hlavní sudí se však neodvážil. Pak už přišly velké šance, nejprve Adrián López sám před Ricem neuspěl a po něm na druhé straně hlavičkoval do pozorného Asenja Ben Yedder. Gólem silně zaváněla i akce Nasriho, po které těsně přestřelil Vitolo. Francouzský křídelník Nasri na sebe upozornil i před koncem prvního poločasu, na jeho individuální akci však nikdo z domácích nezareagoval.

Sevilla začala aktivněji i druhý poločas a konečně se dočkala toho, čeho se dožadovala hned v začátku utkání, tedy pokutového kopu. Sudí ho odpískal na základě kontaktu Gaspara s Vitolem na samé hraně šestnáctky. Poměrně přísný verdikt však domácím nepomohl. Nasri kopl penaltu bídně a Asenjo mu jí zlikvidoval. To byla velká vzpruha pro Villarreal, který mohl vzápětí udeřit. Adrián López už se dokonce zbavil Rica, ale svojí střelu poslal z úhlu do boční sítě.

Zhruba po hodině hry tempo zápasu opadlo a vše směřovalo k bezbrankové remíze. Sedm minut před koncem zahodil velkou příležitost hlavičkující Iborra a skvělé reflexy prokázal Asenjo. Sudí Alberto Undiano Mallenco přidal nad rámec hry ještě tři minuty, ale ani jeden z týmů bezbrankový průběh zápasu nezlomil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Robík

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele