27. kolo
11.03.2017 16:15 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Sevilla FC - CD Leganés 1:1

Zdá se, že se Sevilla dostává do menší výsledkové krize. Poté, co trošku nečekaně nedokázala v minulém kole uspět naplno v Alavési, přišel na řadu ještě více nečekaný rezultát, a to domácí remíza s Leganésem. O všem podstatném se rozhodlo v prvním poločase, za hosty se na střeleckou listinu zapsal Gabriel, následně vyrovnával Stevan Jovetič.

Ačkoli do konce tohoto ročníku zbývá ještě nespočet kol, v nichž se dle tradičního klišé může změnit cokoliv, možná že právě nynější ztrátou přišla Sevilla o možnost reálně útočit na titul. Nebo alespoň na pár kol může být Barcelona s Realem v relativním klidu. Pro ně je to navíc skvělá příležitost, jak od andaluského celku poodskočit dále.

Vstup do tohoto utkání se Seville hrubě nevydařil. Už ve třetí minutě El Zhar přihrál do nebezpečného prostoru brankového území, tam našel Gabriela, jenž elegantní patičkou překonal zkoprnělého brankáře Sergia Rica. O pár chvil později mohl srovnat skóre Correa, nicméně svou hlavičku nenasměroval do brány.

Jinak však klub z madridské konurbace působil i nadále nebezpečněji. Domácí se stále nemínili probrat do reality a soupeř toho málem využil gólově i podruhé. V 10. minutě spálil velkou možnost El Zhar, který po samostatném úniku zaloboval míč jen mimo. A o pár chvil později z vyložené pozice Mantovani mířil jen do rukavic Sergia Rica.

Až po půlhodině hry favorit tohoto duelu nějakým výraznějším způsobem zahrozil. Vázquezova radost ze vstřelené branky byla ovšem zbytečná, protože jeho přesný zásah nebyl uznán kvůli domnělému ofsajdu. Italský útočník ve 43. minutě byl nakonec u vyrovnávací trefy, parádně totiž zakombinoval s následně skórujícím Jovetičem.

Ani ve druhém poločase mužstvo kouče Jorgeho Sampaoliho nepřesvědčilo natolik, aby si vítězství zasloužilo. Naopak to byl spíše jeho protivník, kdo mohl uzmout všechny body, snadněji se totiž propracovával do šancí. V 55. minutě smutnil Guerrero, jelikož pravačkou minul, a v koncovce se dvacet minut před koncem nevedlo ani střídajícímu Lucianovi.

Autor: Patrik Sandev / eurofotbal.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele