2. kolo
28.08.2016 20:15 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Athletic Bilbao - FC Barcelona 0:1

Druhé, byť poněkud hubenější vítězství si na své konto připisuje Barcelona. Katalánci dokázali jedinou brankou Ivana Rakitiće vyloupit Baskicko a odpovědět na včerejší vítězství Realu. Naopak pro Athletic Bilbao jde už o druhou porážku.

Barcelona si naposledy zběsile zastřílela proti Betisu a v úvodu zápasu na půdě Bilbaa to vypadalo, že v tom hodlá pokračovat. Brzký gól jí však překazil zdvižený praporek. Ve 12. minutě to pak vypadalo, že se ujmou vedení domácí. Golman Ter Stegen vyrobil obrovskou hrubku, ale Etxebarria jí nepotrestal a umožnil německému brankáři celou situaci odčinit. Vzápětí si Ter Stegen poradil i s pronikajícím Adurizem.

To byly šance, které Barcelona většinou nenabízí. Athletic toho využít nedokázal a ve 21. minutě Barca udeřila. Arda Turan načechral centr na malé vápno a v náběhu hlavičkující Rakitić poslal Katalánce do vedení.

Pochopitelně, držení balónu bylo v režii svěřenců Luise Enriqueho, nicméně další nebezpečná situace se naskytla až těsně před odchodem do šaten. Sám před golmanem Iraizozem se ocitl Arda Turan a nebyl úspěšný.

Bilbao víceméně dokázalo eliminovat největší hrozby Lionela Messiho i Luise Suáreze. Uruguayského útočníka pustili ze zřetele jen jednou a málem z toho byl průšvih. Suárez naštěstí pro domácí minul branku. Bilbao mělo jen náznaky šancí, než že by vyloženě ohrožovalo branku Ter Stegena. Čas se navíc domácím neúprosně krátil a ti stále více otevírali zadní vrátka. Luis Suárez měl na kopačce druhý, rozhodující gól, ale po dobré individuální akci znovu netrefil branku.

Barca hazardovala s výsledkem a v 86. minutě přežila více než slibnou šanci Etxebarrii. Fotbalista domácích trefil jen boční síť. Sudí Mateu ještě přidal navrch tři minuty a v nich si už Katalánci žádné problémy nedělali. Barcelona tak zvládla i druhé ligové vystoupení a na kontě má plný počet bodů.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:4 2

Reagovat
boryland

1:3......Leo 2,Luis.......

Reagovat
smazaný uživatel

0-2

Reagovat
valloire

2-0

Reagovat
Assassin11

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

penalta pro barcu jista

messi, suarez tak to bude asi tutovka dne a vysledek tipuju 1-5

Reagovat
smazaný uživatel

4-0 jako pred rokem

Reagovat
smazaný uživatel

Vy furt hledate streamy a ony jsou porad na stejnych odkazech....nechapu proc si ty stranky neulozite do oblibenych a pak si na ne kliknete (1.) HQ streamy najdes na www.sport365.live (2.) HD streamy najdes na www.digi-hdsport.com ....UZ SI TO KONECNE NEKAM ULOZTE

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele