14. kolo
05.12.2015 20:30 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - FC Barcelona 1:1

Gary Neville z tribun Mestally přihlížel, jak Valencie nečekaně umazala jednobrankové manko na favorizovanou Barcelonu a uhrála tak cennou remízu 1:1. Vše přitom nasvědčovalo tomu, že rána Luise Suáreze z druhé půle bude hostům stačit na vítězství, jenže pět minut před koncem srovnal Santi Mina.

Neville oficiálně přebírá post kouče Netopýrů až od příštího týdne, takže chválu za předvedený výkon si plně zaslouží přechodný manažer Salvador Voro spolu s dalším asistentem Philem Nevillem. Oproti předchozímu zápasu v Seville šlo o zcela jinou Valencii - agresivnější, koncentrovanější, nabuzenější. Přesto to na Barcelonu stačit ani zdaleka nemuselo. Katalánci totiž potvrzovali dobrou formu z posledních týdnů a v první půli hru zcela ovládli. Chybělo jim však přesnější zakončení.

Již od počátku hýřil na křídle aktivitou Neymar, jenž si z krajního beka Veza dělal opakovaně dobrý den. Jeden z Brazilcových průniků skončil přesnou přihrávkou Lionelu Messimu, jenž však zaváhal a poslal svou ránu vedle. Stejná kombinace se posléze opakovala, ovšem Messi ani napodruhé na brankáře Jaumeho chabou ranou nevyzrál. Domácí sice občas vyrazili i do útoku, ovšem zmohli se pouze na marné dožadování pokutového kopu po stažení Péreze Gérardem Piquém.

Když pak do přestávky zahodil své slibné šance i Suárez, ať už nepřesnou ranou, špatným finálním centrem či včasným defenzivním zákrokem bránících hráčů Valencie, šlo se do kabin za bezbrankového stavu. Přesto se nakonec hosté za svou aktivitu dočkali zaslouženého průlomu skóre. V devětapadesáté minutě Suárez dokázal obstát v souboji s obráncem Abdennourem a prudkou ranou na přední tyč zaskočil Jaumeho, jenž v tu chvíli místo střely očekával centr.

Patnáct minut před koncem mohl pojistit náskok Barcelony Neymar, jenže po dravém průniku vpřed poslal svou střelu těsně vedle. To se záhy ukázalo být osudným, neboť Valencie svou druhou vlastní ranou večera dokázala srovnat na konečných 1:1 prostřednictvím Miny, jenž přetavil v nečekané vyrovnání Alcácerovu přesnou přihrávku. Barcelonští přesto nadále zůstávají na čele Primera División, avšak na druhé Atlético Madrid již drží pouze dvoubodový náskok.

Autor: Martin Kantor / espn.co.uk

Komentáře (24)

Přidat komentář
Bastaron

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:4 2

Reagovat
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
Lorcan

2:3

Reagovat
Pharrell

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Robík

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

tento članek je khovnu to ze meni trenera ktery hraval za united jim vubec nepomuze a stou hrou valencie dostanou tak bura

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mi pár gólů asi uniklo

Reagovat
smazaný uživatel

Zaváhání Barcelony a remíza 1:1.

Reagovat
efellipe

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Lorcan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vanGomm

Tip X.Barcelona v lize k té remíze pomalu směřuje.Ve vzájemných zápasech těchto týmů jsou až na dvě vyjímky v posledních 5 letech ty výsledky poměrně těsné.Tak co kdyby to přišlo už nyní.

Reagovat
Rox

Rád bych se pletl, ale ta plichta nebo i výhra Valencie je opravdu za ten kurz reálná..

Tip: 1:1

Reagovat
efellipe

Reagovat
Lorcan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vanGomm

6,50 na remízu,tak to nedají ani na hokej Jak už jsem psal Barcelona byla v lize stále bez remízy,takže to bylo pouze otázkou času,kdy to už příjde.Asi se to už začíná trochu sledovat,protože zde z 11 tipů byla tipnuta 4x remíza.To je totiž jen a jen matematika.V tom má i fotbal logiku.Před tou nikdo neuteče ani Barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře ty musíš mi dávat nějaké tipy jak budeš mít

Reagovat
vanGomm

Stačí to pouze sledovat já sázím jen ligy Španělska,Anglie a Itálie.Hraji tým,který to "vydrží" neremizovat alespoň 10 kol.Npř,v Anglii jsou momentálně 7 kol bez remízy Watford a Sunderland.Takže ještě čekám No třeba je hrát ani nebudu,protože tam spadnou na tu remízu dříve.Barcelonu jsem měl za 50,- při takových kurzech se ty sázky ani nemusí tuplovat.Stačí hrát za 10,- 20,- 30,-50,-70,-100,- 150, 200,- atd.Někdo si řekne za 50,- vyhraje 325,-Kč což je pak 215,-Kč čistého,ale je zajímavé,že na chodníku se pro dvacku se každý ohne.

Reagovat
Lamskej#RMCF

Škoda toho gólu z ofsajdu...mohla Vale všechny tři body..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele