11. kolo
30.10.2013 20:00 CET
1 : 2
(1:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - UD Almería 1:2

Mestalla opět padla a sny o Lize mistrů se Valencii vzdalují. Domácí tým sice nad Almeríí vedl díky proměněné penaltě Jonase, ale ve druhé půli Almería otočila vývoj zápasu ve svůj prospěch a díky dvěma gólům může slavit překvapivou výhru!

Valencia nezvládla klíčový duel s poslední Almeríí a o gól prohrála. Hosté ostatně svého protivníka v úvodu zápasu mírně přehrávali, ale nedokázali ještě ze své snahy nic vytěžit. Až po deseti minutách jsme se dočkali první velké šance, když se do míče opřel útočník Jonas. Jeho rána ale zastihla pouze připraveného Estebana. Hosté kontrovali akcí Rodriho Ríose, mladý odchovanec Barcelony namířil hlavičku pouze vedle tyče.

Aktivita se domácím Netopýrům upřít rozhodně nedá, ale mrzet ji musí množství neproměněných šancí, kvůli kterým dnes prohrála. Další z mnoha průniků nezakončil ideálně záložník Sofiane Feghouli, který poslal míč mimo tři tyče. Za mohutného povzbuzování se Los Che dostali k dalším zakončením, mimo jiné se o první branku pokusil opět Jonas, jehož střela z otočky nadělala brankáři Estebanovi problémy.

Ani toto důrazné varování hostům nestačilo, takže musel přijít trest. O něj se postaral dnes velmi aktivní brazilský útočník Jonas, který proměnil sudím Eduardem Prietem nařízený pokutový kop a rozjásal Mestallu - 1:0.

Nepříjemná chvíle domácího výběru nastala krátce před poločasem, když musel střídat Andrés Guardado a jeho místo zaujal Juan Bernat. První poločas uzavřel zajímavým projektilem opět Jonas, svůj druhý zásah dnešního večera ale nepřidal. To byla možná klíčová chvíle utkání, protože druhé dějství patřilo spíše hostům.

Po hodině hry totiž Almería překvapila Mestallu poprvé. Zvýšená aktivita před bránou Valencie vedla k rohovému kopu hostí, na který si naskočil obránce Marco Torsiglieri a přesnou hlavičkou překonal marně plachtícího brankáře Alvese!

O pouhých sedm minut později se hosté radovali znovu a Mestallu začali opouštět první fanoušci. Vše začalo chybou kolem středového kruhu, které využil Aleix Vidal. Střídající hráč těžil ze špatného rozestavení obrany Valencie a s pomocí teče překonal Alvese podruhé! Almería oproti všem očekáváním otočila zápas ve svůj prospěch!

Ve zbývajících minutách se Netopýři snažili o vyrovnání, ale nevedla k němu ani šance portugalského střelce Héldera Postigy, ani následná dorážka z kopaček Feghouliho. Postiga si na závěr zápasu schoval ještě jednu šanci, jeho rána ale nakonec zamířila vysoko nad. Pro Djukićovu budoucnost klíčový zápas jeho svěřenci nezvládli a ve Valencii nezůstává ani jeden bod.

Autor: Ondřej Pražák / soccernet.com, onlajny.cz

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá sračka

Reagovat
ManUnited

Tiket v píči

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to ale ať jdou už netopýři do..

Reagovat
smazaný uživatel

3 tikety v prdeli kvuli temhle kreten*m !!!

Reagovat
REPLIKATOR

Ostuda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele