23. kolo
08.02.2014 16:00 CET
5 : 0
(2:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Real Betis 5:0

Valencie na domácím stadionu rozprášila Real Betis 5:0 a pokračuje tak ve skvělé formě. Po nedávném vyloupení Nou Campu začali Los Che s vervou i v dnešním zápase a do poločasu si již vytvořili dvoubrankové vedení, které po změně stran ještě navýšili o další tři zásahy.

Všechno přitom mohlo vypadat úplně jinak, kdyby Leo Baptistao po třech minutách hry vytěžil v pokutovém území z nebezpečného centru více. Od té chvíle totiž Valencie přebrala kontrolu nad zápasem a už se jí nikdy nepustila. Vargas s Alcácerem ještě ve svých prvních pokusech minuli, ovšem nedlouho nato se znovu Chilan Vargas přiblížil na dosah první brance. Zabránil mu v tom na poslední chvíli skvělým zákrokem brankář Adán.

První branka domácích však byla jen otázkou času. Ve 41. minutě prolomil skóre Jeremy Mathieu po rohovém kopu a brzy poté dokázal Alcácer strčit nohu do směru míče nastřeleného Vargasem tak, aby skončil za Adánovými zády podruhé. Po přestávce se musel ukázat i gólman Diego Alves při hlavičce Amayi, ovšem na víc se již Betis nezmohl. To na druhé straně míjela šance šanci, až nakonec po kombinaci Alcácera s Feghoulim se druhý zmiňovaný prosadil třetím gólem utkání. Po centru Barragána následně přidal svůj druhý odpolední zásah aktivní Alcácer a bezmocný Adán ještě těsně před koncem inkasoval popáté po ráně Vargase. Pro gólmana Betisu šlo o ostrý kontrast se svým debutem proti Espanyolu, kde po skvělém výkonu udržel čisté konto.

Valencie tak díky drtivé výhře 5:0 drží osmé místo v tabulce, a pokud bude ve svých nedávných představeních pokračovat, dá se očekávat její pozdní útok na poháry. To Betis rychle vystřízlivěl z nedávného vítězství nad Espanyolem a nadále se topí na beznadějně poslední pozici.

Autor: Martin Kantor / soccernet.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

uhrajme ďalši aspoň bod betis!

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Robík

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 druhý polčas vyhrá Vale

Reagovat
smazaný uživatel

Asi bude veľa žltých kariet. Ale v týchto zapasoch je zvykom, že víťazí domáce mužstvo.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to příde 4:0!

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro si to trefil :o)

Reagovat
smazaný uživatel

To byla krása!!! Feghouli si to výborně dával a ten jeho gól - luxusáček. Jen houšť. Tak by měla naše Valencia hrát pořád. AMUNT!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robík

Tak to byla Valencia jak ji znám,Jen doufám,že už jí to vydrží a příště to zas nebude křeč.Musí do Evropy,LM už je v háji,ale UEFA by mohla vyjít.

Reagovat
smazaný uživatel

Paco válí

Reagovat
smazaný uživatel

Pizzi velice dobrá změna

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele