18. kolo
05.01.2013 18:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Granada CF - Valencia CF 1:2

Nepodařený podzim zakončila Valencia vítězstvím, a tříbodovým ziskem dnes zahájila také jarní část sezony. Dokázala totiž zvítězit na půdě nepříjemné Granady, čímž se posunula už na sedmé místo ligové tabulky. Po bezbrankové první půli se vedení ujali domácí, Netopýři ale zvládli rychle odpovědět a v závěru i strhnout tři body na svou stranu.

Ano jeden z týmů rozhodně nehrál nikterak líbivý fotbal, od začátku do konce se převážně bojovalo ve středu hřiště o každý centimetr prostoru. A o něco málo lépe se v tomto směru vedlo hostům, gólové příležitosti ovšem nepřicházely ani na jedné straně. A tak to musel třeba Banega zkusit z větší vzdálenosti, avšak neúspěšně, o nějaký ten metr až dva totiž minul.

Záložník Los Che byl středem pozornosti také o další tři minuty později, ani tentokrát ale nedokázal přesně srovnat mířidla a Roberto tak zasahovat nemusel. V šestadvacáté minutě se do pokutového území Granady protáhl Jonas, jeho prudké zakončení ovšem domácí brankář skvěle vyrazil na roh. Pak dvakrát pálil Parejo, ani on ale se svými pokusy neslavil štěstí.

První klíčový moment zápasu přišel ve třicáté čtvrté minutě. Domácí záložník Rico, již se žlutou kartou za ostrý skluz na kontě, zahrál nešikovně rukou, za což ho rozhodčí vyloučil. A Rami mohl přesilovou hru velmi rychle využít, jenže branku Roberta těsně minul. Brankář Granady pak ještě do poločasu musel zasahovat i proti Jonasovi, stav utkání ale udržel na stávajících 0:0.

A hned pátá minuta druhého dějství přinesla šok. Dlouhé autové vhazování Siqueiry propadlo až do pokutového území k Angulovi, ten si míč zpracoval a nádhernou ranou do šibenice ho poslal do sítě. Hosté okamžitě odpověděli střelou Piattiho, ten ale přestřelil. Také Rami mířil nad, v šedesáté minutě už se ale Valencia dočkala vyrovnání. Od rohového praporku odcentroval Piatti, na míč si na přední tyči naskočil Jonas a nedal Robertovi šanci.

Už už to začínalo vypadat na remízu, protože Jonas, Soldado, Parejo a Piatti své slibné šance neproměnili. Osmdesátá druhá minuta už ale připravila domácím příznivcům pořádně studenou sprchu. Asi nejlepší hráč na hřišti, Pablo Piatti, nejprve sám akci na levé straně založil, aby si pak naběhl před bránu na přízemní pas Jonase a rozhodl o vítězství Valencie. To ještě mohl pojistit Soldado, proti však byla tyč...

Autor: Michal Hruška

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Valencia je vonku slaba a Granada je doma totiež ..tipnem remizu 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
randi

Kdy jindy nastartovat výhry i venku než teď! 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

nastartovat vyhry i venku? to je nejaka novinka ne?

Reagovat
smazaný uživatel

TOP timy to zvyknu robit

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
El Campeon

1:1 granada se lehce zvedla

Reagovat
smazaný uživatel

sice jsou to v tom i dva poharovy zapasy, ale to nemeni nic na tom ze ma Valencia venku 3 vyhry v rade a bez inkasovanyho golu

Reagovat
Kongo

Velice prapodivná sestava.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele