26. kolo
03.03.2012 22:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Sevilla FC - Atlético Madrid 1:1

Ve 26. kole La Ligy se zrodila remíza 1:1 mezi týmy Sevilly a Atlética Madrid. Hosté se dostali do vedení již v 9. minutě, kdy se prosadil Salvio, ale v 53. minutě se podařilo vyrovnat Babovi. I po 25 odehraných zápasech tak mají oba týmy shodný počet bodů a nachází se vedle sebe na 9. a 10. příčce.

Před zápasem měly oba týmy shodný počet bodů, a tak se chtěli odpoutat od toho druhého a posunout se tabulkou vzhůru. K dosažení tohoto cíle vykročili lépe hosté, když se již v 9. minutě utkání dokázal trefit Salvio. Dobře si naběhl na centr Adriana Lópeze a hlavou překonal brankáře Andrése Palopa.

O šest minut později již mohli hosté vést 2:0, to by ale Salvio musel z voleje mířit přesněji, neboť s jeho zakončením si tentokrát dokázal Palop poradit.

Do první velké šance domácích se dostal José Antonio Reyes, který se pokusil překonat brankáře Courtoise, ale jeho pokus zastavila tyč brány. Reyes poté pronikl opět do pokutového území a nadělal svému bývalému klubu mnoho starostí. Na hranici vápna našel přihrávkou Ivana Rakitiče, jehož střela byla zblokována Juanfranem. Chorvatský hráč se ještě dožadoval odpískání hry rukou, ale rozhodčí jeho přání nevyslyšel.

Salvio na to také trefil tyč, když Filipe Luis skvěle pronikl z levé strany až na dostřel Palopovy brány, který jeho střelu vyboxoval právě jen k autorovi první branky zápasu.

Jesús Navas se na druhé straně dobře uvolnil a poslal dobrou přihrávku na Diawaru, ten ale promáchl a míč trefil pouze jeho stojnou nohu, od které se odrazil bezpečně ke Courtoisovi.

Sevilla se do nejlepší šance prvního poločasu dostala v nastaveném šance, kdy se Fréderic Kanouté pokoušel hlavou překonat Courtoise, ale marně.

Osm minut po zahájení druhého poločasu se již ale Seville podařilo vyrovnat a celá akce se velice podobala již jedné předcházející. Navas se dokázal uvolnit a poslal nízký centr na hranici pokutového území, odkud z voleje pálil Diawara. Jeho střelu nemohl Courtois mít za žádnou cenu.

López se dále pokoušel vrátit svému týmu vedení, ale jeho střela, kterou Palop beztak vyboxoval mimo branku, se zrodila až po zapískání rozhodčího z důvodu ofsajdového postavení.

Navas nadále trápil obranu Atlética, když se znovu dokázal na levé straně uvolnit a poslat přihrávku na Diawaru. Ten ale bohužel dostal míč na paty, a tak jeho výsledná střela nepatřila mezi ty známější.

Těsně před koncem zápasu pozornost madridské obrany otestoval znovu Navas a i tentokrát se mu podařilo odcentrovat před bránu na Manuela Del Morala, který se ale nakonec k zakončení nedostal, neboť rozhodčí zapískal ofsajdové postavení. Sevilla ještě do konce zápasu silně tlačila, ale gólu se nakonec nedostala, a tak se oba týmy musely smířit s jedním bodem.

Autor: Jan Michálek / soccernet.com, goal.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
ryzskej

Reagovat
smazaný uživatel

1:3...(Reyes - 2x Adrián, Dominguez)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele