15. kolo
14.12.2008 19:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Sevilla FC - Villarreal CF 1:0

V souboji dvou týmů z vrchních ligových příček byla úspěšnější domácí Sevilla, která nad Villarrealem zvítězila 1:0. Jediný a tedy i vítězný gól zápasu vsítil ve 45. minutě Renato.

Sevilla se výhrou nad Villarrealem dostala mezi první čtyři týmy tabulky a ukázala, že stále myslí na příčky zajišťující Ligu mistrů. Domácí do utkání vstoupili dobře, už po třech minutách hry nebezpečně hlavičkoval Kanouté, avšak těsně nad bránu. Kanouté v 19. minutě přihrál volnému Adrianovi, brazilský záložník ale mířil vedle.

O osm minut později poslal Jesus Navas nebezpečný míč napříč pokutovým územím Villarrealu, nikdo ze spoluhráčů na něj však nedosáhl. Domácí vytvořili na soupeře tlak a Villarreal mohl děkovat hlavně gólmanovi Diegu Lópezovi, jenž za záda nepustil ani hlavičku Romarica.

První půle se blížila ke konci, gól Sevilly přesto přišel. Kanouté míč ideálně netrefil, balón ale dostal spoluhráč Renato a přesnou střelou se postaral o vedení svého týmu. Ihned po startu druhé půle mohl zvýšit Kanouté, ale šanci stejně jako Renato o šest minut později zahodil.

Sevilla dostala další výhodu v 53. minutě, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující Llorente. Sevilla naprosto předčila svého soupeře a blízko druhému gólu byl Luis Fabiano, ani on však vedení nezvýšil. Utkání skončilo vítězstvím Sevilly nad Villarrealem v poměru 1:0.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

MUSIME VYHRAT JINAK SE PICNU VAMOS MI SEVILLA VAMOS CAMPEON

Reagovat
smazaný uživatel

sevila je nejlepsi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele