24. kolo
21.02.2009 22:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Sevilla FC - Atlético Madrid 1:0

Sevilla porazila brankou v závěru utkání ve šlágru kola Atletico Madrid a v tabulce tak potvrdila svoji třetí pozici. To Atlétiko s velkou pravděbopodobností v neděli přijde o svojí momentální šestou pozici.

První velká šance utkání přišla až v pětadvacáté minutě, kdy Simao našel zprava Forlana, který ale v dobré pozici mířil nepochopitelně mimo. Domácí si vytvořili šanci až pět minut před koncem prvního poločasu, kdy Jesus Navas pálil z levé strany hřiště těsně vedle hostující branky. Další příležitost si domácí vytvořili hned o minutu později, hlavičku Sebastiana Squillaciho skvělě vyrazil Leo Franco nad břevno. Do konce prvního poločasu už žádnou gólovou šanci diváci neviděli.

Po hodině hry musel vytáhnout velice dobrý zákrok Andres Palop, který zlikvidoval ránu Simaa z přímého kopu. Na druhé straně prověřil Renato svým pokusem brankáře Franca. Dvacet minut před koncem utkání se dostal do velké šance kapitán hostujícího mužstva Maxi, kterého však vychytal spolehlivě chytající Palop. V 80. minutě se po průniku Capela dostal do dobré pozice Acosta, ovšem nezamířil přesně. Rozhodující moment utkání přišel tři minuty před koncem základní hrací doby, Fazio našel Jesuse Navase, který levačkou prostřelil Lea Franca a poslal tak domácí tým do vedení, o které už v posledních minutách nepřišlo.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (4)

Přidat komentář
Tomtaf

0:3

Reagovat
Lorcan

kéž by, ale moc tomu nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

JSTE UPADLI NE

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele