5. kolo
28.09.2008 21:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Atlético Madrid - Sevilla FC 0:1

Sevilla zvítězila na půdě Atlétika Madrid, o výsledku rozhodl skvěle provedený trestný kop Luise Fabiana.

Pro většinu osazenstva na Estadio Vicente Calderona to byl překvapivě smutný večer, v poslední době bylo zvyklé na samé výhry vlastního týmu. Přitom vývoj zápasu mohl být jiný, kdyby proměnil Sergio Aguero svou příležitost už ve druhé minutě zápasu. Atlétiko rozehrálo rohový kop, ale Aguero zamířil hlavičkou nad. Na druhé straně málem otevřel skóre Luis Fabiano, ale sudí mu pokazil radost odmávaným ofsajdem.

Hlavní okamžik přišel ve 20. minutě. Brazilec Fabiano se postavil ke trestnému kopu a prostřelil z něj gólmana Coupeta. Ale byl to jeden z mála okamžiků, v jinak defenzivní první půli, kdy dominovaly obrany. Nepřesně střílel jen Aguero, kterému citelně chyběl v útoku parťák Forlán.

Sevilla vstoupila lépe do druhého poločasu, Luis Fabiano byl v další skórovací pozici, ale trefil hlavičkou jen tyč. To zprava centroval Jesús Navas. Další porci štěstí si Atlétiko vybralo při chybě gólmana Coupeta v 63. minutě. Ale Diego Capel byl v těžkém úhlu a netrefil opuštěnou domácí branku. Atlétiko se zmohlo jen na přízemní a nepříliš nebezpečnou střelu de las Cuevase. A kdyby byl ve své šanci přesnější Adriano, mohla Sevilla vyhrát ještě vyšším rozdílem.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

slagr kola skonci remizou 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico nebude s tebou souhlasit budou si chtit udrzet na domacim hristi stale 4-golove vyhry...

Reagovat
smazaný uživatel

slagr vyhraje atletico 2-1

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych tipnul neprohu Atletika!1-1

Reagovat
smazaný uživatel

a já sem rád že sem tipnul výhru mojí milovaný sevilly,akorá sem dal 1:2 a ono nic no :)

Reagovat
smazaný uživatel

no jo no jo vamos mi sevilla atletico sou lamy dal jsem na sevillu 300 kc a vyhral 1000

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele