13. kolo
03.12.2006 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Deportivo La Coruña - Racing Santander 0:0

Depor se rozešel bez branek se Santanderem, v zápase padly tři červené karty. Domácí nevyhráli již šest zápasů v řadě. První střílel nepřesně hráč Deporu Juan Rodríguez, Racing odpověděl pokusem Žigiče po přihrávce Munitise, ale míč jen pozdravil fanoušky za brankou. V polovině první půle zahrával roh domácí Cristian a po závaru hlavičkoval nad Riki. Krátce po výměně stran byl vyloučen hostující Munitis, navzdory tomu přišly šance Santanderu. Colsův volej ale prosvištěl mimo branku. Obrovskou šanci pak měl na druhé straně Riki, ale Toňo fantasticky zachránil. Hostující Garay pálil z trestného kopu a Aouate míč vyrazil. Racing se nevzdal ani po vyloučení Žigiče, naopak střelu Colsy skvěle chytil brankář Deporu. V samém závěru byl vyloučen i domácí Cristian.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele