15. kolo
12.12.2004 17:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Deportivo La Coruña - Sevilla FC 2:2

Depor toužil napravit ostudný debakl v Lize Mistrů od Monaka, ale gól v předposlední minutě, jehož autorem byl Baptista, znamenal dělbu bodů a cenný zisk pro hosty ze Sevilly. Domácí začali aktivně, ale své šance neproměnili Scaloni, Pablo Amo ani Luque. Těsně před přestávkou ale našlápl do brejku Carlitos a přesným zakončením šokoval Galicijce. Gól však hráče La Coruni nezlomil a pokračovali v tlaku i v druhé půli. Hlavičkující Valeron po centru Manuela Pabla ještě neuspěl, ale střídající Sergio si po Scaloniho přihrávce věděl rady a překonal Estebana. Vyrovnávající gól překvapivě nakopl k aktivitě hosty ze Sevilly. Po hodině hry nejprve hlavičkoval mimo branku po Renatově centru Javi Navarro, o chvíli později zachraňoval před Jordim bravurně Molina. Dobré šanci posléza spálili opět Jordi či hlavičkující Baptista. To domácí Scaloni byl produktivnější. Vybojoval ve vápně soupeře míč a čtyři minuty před koncem strhl vedení nechytatelnou střelou opět na stranu Deporu. Výhra však domácím nebyla přána, minutu před koncem se svým sedmým gólem v sezoně prosadil ještě ostrostřelec Baptista.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele