34. kolo
24.04.2004 22:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Málaga CF - Deportivo La Coruña 1:1

Deportivo jen remizovalo v Malaze a zřejmě už všechny síly soustředí na Ligu Mistrů. Zápas to byl vyrovnaný, většinou se hrálo ve středu hřiště. Do první šance hostí vyslal Djalminha českou uličkou Tristána, ale ten míč špatně trefil a vystřelil vysoko nad i vedle. Po Djalminhově trestném kopu trefil César hlavou tyč. Gólu se hosté dočkali po dvaceti minutách, když si víctor naběhl na dlouhý pas, obešel posledního obránce a tváří v tvář gólmanu Calatayudovi ho k velké radosti hostujících fans potupil jesličkami. Malaga jěště do poločasu vyrovnala, po křídle utekl Insúa, centr přenechal chytře Salva Canabalovi, který vypálil a přestože si Munúa na míč sáhl, mimo tyče ho nevytěsnil. V druhé půli měla více ze hry La Coruna, ale do gólových šancí se nedostala. A když své šance nevyužili na straně domácích ani Salva ani opět Canabal, tak se body dělily.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele