Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

základní skupiny - skupina A, 4. kolo
09.11.2023 21:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Olimpija přemohla Klaksvík dvěma góly ze závěru utkání

V Lublani čekali přítomní diváci na góly hodně dlouho, ale nakonec se dočkali. V rozmezí posledních deseti minut utkání se domácí Olimpija prosadila dvakrát a poslala Klaksvík na Faerské ostrovy zpátky bez bodů.

Olimpija byla před utkáním stále bez výhry a bez bodů, Klaksvík naopak chtěl prohánět bratislavský Slovan. Že to dnes neklapne, mu ale asi brzy začalo být jasné, protože domácí hráli jasně prim. Už po dvaceti třech minutách slavili první gól, i když krátce. Centrovaný míč usměrnil do brány Rui Pedro, jenže VAR jeho gól kvůli postavení mimo hru odvolal. I nadále ale byli domácí aktivnějším týmem. Jen se jim to dlouho nedařilo vyjádřit gólově.

Povedlo se to až v samém závěru jinak nezáživného utkání. Tou dobou už hosté hráli bez vyloučeného Frederiksberga. Centr do vápna odvrátila hostující obrana jen k nohám Davida Sualeheho a zkušený obránce ho napálil do sítě! A definitivní podobu výsledku dal v 89. minutě střídající veterán Mustafa Nukić ranou k tyči, když jeho postup nikdo z hostujících obránců nezastavil.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele