Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

základní skupiny - skupina F, 4. kolo
09.11.2023 18:45 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Radost hráčů Fiorentiny (© AFP)

Fiorentina veze ze Srbska těsnou výhru

Čukarički pokračují v mizerných výkonech a dnes srbský celek přenechal všechny tři body Fiorentině. Té k výhře stačila jediná branka z úvodu utkání, kdy penaltu proměnil střelec M’Bala Nzola.

Srbský celek chtěl odčinit poslední utkání s Fiorentinou, od níž naposled dostal potupných šest branek. Jenže ani dnes na domácí půdě nezačal vůbec dobře. "Fialky" se usadily na polovině srbského mužstva a v páté minutě se měnilo skóre. Domácí brankář Nenad Filipović totiž skočil pod nohy M‘Balu Nzolovi tak nešťastně, že ho ve vápně fauloval. Sudí chvíli váhal, ale po přezkoumán VARem pískal pokutový kop a ten následně proměnil sám faulovaný útočník Nzola.

Návštěva z renesančního města byla jasně lepším týmem a míč soupeři prakticky nepůjčovala. Naopak hýřila aktivitou a kontrolovala vývoj utkání ke své radosti. Jenže se jí postupem času nedařilo dostávat se do zakončení, natož pak proměnit nějakou šanci. Sottil pálil vedle, Duncan rovněž a ránu Maxime Lópeze zastavila pečlivá obrana Čukarički.

Po změně stran se ale domácí probrali a dokonce sedm minut po začátku hry mohli srovnat. Ibrahima Mame N'Diaye si obhodil obránce a následně předal na malé vápno centr. Tam se včas dostal padající Stefan Kovač, jenže balon vůbec nezasáhl dobře a Fialky se ubránily. Ke konci utkání se hosté soustředili na udržení skóre, které mohl v 77. minutě ještě upravit Josip Brekalo. Ránu střídajícího útočníka ale vyrazil brankář Filipović.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
DidusIneptus

Čuráčci zase prohráli

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele