Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

základní skupiny - skupina F, 5. kolo
27.10.2022 21:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Slavící Hjon-sok Hong (© AFP)

První branka pro Shamrock Rovers v Konferenční lize, doma nakonec remizoval s Gentem

Na pátý pokus se Shamrocku Rovers konečně podařilo v Konferenční lize skórovat. A irský celek zároveň získal i svůj druhý bod ve skupině F, byť ten nic nezměnil na faktu, že na jaře v pohárové Evropě už pokračovat nebude. Gent měl velkou kliku, že druhé Molde v souběžně hraném střetnutí padlo s Djurgardens, jinak by byl s jeho šancemi na postup definitivní amen.

Situace před posledním hracím dnem v rámci tohoto uskupení má tak jasně nastavené karty. O první příčce je již rozhodnuto, na ní skončí jistojistě švédský výběr, ať už jeho závěrečný mač proti klubu z Tallaghtu dopadne jakkoli. O druhou pozici se přitom v přímé bitvě porvou Gent s Molde, a pokud belgický celek neuzme tříbodový výsledek, zůstane třetí a předkolo soutěže připadne jeho sokovi. KAA každopádně zatím svými výkony fotbalové okolí nepřesvědčuje.

Ve čtyřech po sobě jdoucích zápasech se neuměli domácí střelecky prosadit, tentokráte ovšem zaznamenali přesný zásah hned ve 3. minutě, to když Gaffney na zadní tyči využíval centr od Towella. V 73. minutě se jim však utkání zkomplikovalo, druhou žlutou a následnou červenou kartu uviděl Ferizaj poté, co nešikovně přišlápl Samoiseho, a v oslabení se pak povedlo Gentu okamžitě vyrovnávat stav, Hong totiž zužitkoval dlouhou přihrávku z levé strany od Godeaua.

Autor: Patrik Sandev / uefa.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Elmas

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele