Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

základní skupiny - skupina C, 3. kolo
06.10.2022 18:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Lech si s Hapoelem Beer-Shevou rozdělil body bez branek

Polský Lech Poznań si o poznání zkomplikoval cestu za prvním místem, o kterou snad ještě před utkáním bojoval. Zatímco Villarreal suverénně vyhrál, Lech si jen rozdělil body s Hapoelem Beer-Shevou. Izraelský celek mu tak začíná šlapat na paty a chybí mu jen dva body.

Lech vstupoval do utkání jako favorit a na začátku zápasu se mu dařilo tuhle roli potvrzovat minimálně po herní stránce. Hostujícího brankáře Omriho Glazera jako první prověřil hlavičkující útočník Mikael Ishak, jenže zakončení urostlého Švéda zamířilo po doteku Glazera mimo bránu. Stejně si o chvíli později vedl i Kristoffer Velde.

Hosté se snažili vyrovnat tempo hry a do zakončení se po 40 minutách dostal zkušený veterán Tomer Hemed. Jenže na brankáře Filipa Bednareka si lobem nepřišel. Po změně stran si polský výběr vytvořil rychle za sebou dvě velké šance.

Filip Marchwiński nejdřív nechal po dobrém centru vyniknout brankáře Glazera, který zákrokem jednoruč vyrazil míč nad břevno. A jen po pár minutách zamířil nepřesně ještě Filip Dagerstal, kterému chyběly k bráně centimetry! Největší šanci zápasu ale spálili hosté. Devět minut před koncem se tečovaný míč dostal na zadní tyči k dobíhajícímu Selmanimu, ale ten zklamal a napálil ho vysoko nad!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
boleslav_bahno

2:1

Reagovat
John Obi Mikel

0:2

Reagovat
Elmas

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele