Chorému pokazila radost z prvního gólu za Plzeň ztráta bodů

Útočník Plzně Tomáš Chorý měl po zápase 20. ligového kola s Libercem smíšené pocity. Radost z premiérové soutěžní branky za Viktorii totiž třiadvacetiletému fotbalistovi zkalila domácí remíza 2:2 a další ztráta lídra tabulky v jarní části sezony.

Chorý se vrátil do Olomouce a naštval Jílka. V Plzni bude útočník číslo jedna, řekl Vrba

Přestup Tomáše Chorého patřil k tomu největšímu, co se v zimě na českém trhu událo. Plzeň aktivovala výkupní klauzuli ve smlouvě vytáhlého forvarda v Sigmě Olomouc a poslala za něj na Hanou okolo 20 milionů korun. V neděli se, už v dresu lídra tabulky, vrátil Chorý na Andrův stadion a odvezl si bod za remízu 0:0.

Plzeň si na jaře dojde pro titul. Leží před ní i výzvy v podobě rekordů

O titulu pro plzeňskou Viktorii nepochybuje před startem ligového jara asi nikdo. I přesto se vedení Plzně rozhodlo vůbec nic neriskovat a třeba střelce Krmenčíka ani přes velký zájem ze zahrničí neuvolnilo. Jaké jaro tedy Viktorii vlastně čeká?

Olomouc si hodlá jaro užít. Evropa je pro nás snem, řekl kouč Jílek. Vystřílí ji Řezníček?

Olomoucká Sigma byla nejpříjemnějším překvapením podzimu a na Hané si průběžnou třetí příčku maximálně užívají. Zacelení mezery po Chorém hostem Řezníčkem vypadá zatím slibně. Slabinou je ale úzký kádr.

Útočník Chorý se stal první zimní posilou Plzně

Útočník Tomáš Chorý se stal první zimní posilou Plzně. Dvaadvacetiletý účastník loňského evropského šampionátu hráčů do 21 let přestoupil na západ Čech z Olomouce a se suverénním lídrem prvoligové tabulky dnes podepsal smlouvu na čtyři a půl roku. Opačným směrem na půlroční hostování do Sigmy zamířil útočník Jakub Řezníček.

Chorý je blízko odchodu z Olomouce do Plzně

Útočník Tomáš Chorý je blízko přestupu z Olomouce do Plzně. Podle agenta dvaadvacetiletého fotbalisty Zdeňka Nehody by měla Sigma transfer potvrdit v průběhu příštího týdne. Informoval o tom deník Sport s tím, že Viktoria využila výstupní klauzule v hráčově smlouvě.

Nadávky musí hráč unést, řekl Chorý o konfliktu na Slovácku

Bezbrankový zápas fotbalistů Slovácka a Olomouce nabídl největší vzrušení na polovině hřiště. Hlavními aktéry potyčky v přerušené hře v závěru prvního poločasu byli slovácký kapitán Veliče Šumulikoski a olomoucký útočník Tomáš Chorý.

Útočník Chorý prodloužil smlouvu v Olomouci

Účastník nedávného mistrovství Evropy do 21 let Tomáš Chorý prodloužil smlouvu se Sigmou Olomouc. Dvaadvacetiletý útočník se hanáckému klubu upsal do 30. června 2019. Klub o tom informoval na svém webu.

Hrubý a Linhart nahradí v jednadvacítce Ševčíka s Chorým

Trenér reprezentace do 21 let Vítězslav Lavička musel udělat další dvě změny v nominaci na přípravná utkání se Slovenskem a v Polsku. Ze zdravotních důvodů na dnešní sraz nemohli dorazit liberecký Petr Ševčík a olomoucký Tomáš Chorý, které nahradí Robert Hrubý z Ostravy a Zdeněk Linhart z Příbrami. Informoval o tom tiskový mluvčí týmu Jaroslav Kolář.

Do jednadvacítky byli donominováni Kaša, Chorý a Mašek

Nominaci české reprezentace do 21 let pro přípravná utkání se Slovenskem a v Polsku doplnili stoper Žiliny Filip Kaša, olomoucký útočník Tomáš Chorý a ofenzivní záložník Bohemians Praha 1905 Dominik Mašek. Dnes o tom informoval mluvčí jednadvacítky Jaroslav Kolář.

Nominaci jednadvacítky rozšíří Vraštil, Chorý a Vejmola

Trenér české jednadvacítky Vítězslav Lavička se rozhodl rozšířit nominaci na kvalifikační duel s Černou Horou o tři hráče. Z Mladé Boleslavi povolal stopera Lukáše Vraštila, z Olomouce útočníka Tomáše Chorého a z Jihlavy brankáře Luďka Vejmolu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele