Další články

PSG chce Amrabata. Souhlasí i Mbappé

Tottenham, Liverpool či milánský Inter v posledních týdnech projevily zájem o Sofyana Amrabata, který s Marokem na nedávném světovém šampionátu v Kataru získal čtvrté místo, a podobně jako jiní kolegové z reprezentace se dostal do hledáčku evropských gigantů. Anglické kluby každopádně budou mít tvrdou konkurenci, pokud se pokusí záložníka Fiorentiny opravdu přivést do svých řad, o Amrabatovy služby totiž projevilo zájem PSG.

All-Stars šampionátu: MS 2022 v kostce

Už jste se z nedělního finále vzpamatovali? Srdeční tep zpátky na normální hladině? Dobrá, nastal tedy správný čas jedno z nejlepších mistrovství světa v historii, co do herní kvality, pořádně zesumírovat a určit jeho All-Stars. Schválně, jestli se na TOP hráčích či gólech shodneme...

V rytmu samby: Osmifinále MS v kostce

Co teď s volným časem, když už se nehrajou čtyři zápasy denně? A co proboha dělat, když se dva dny dokonce nehraje vůbec? Program na celou dobu vám naplánovat nedokážeme, ale připravit pár minut čtení, to zase jo. Třeba tradiční kostkou, v níž nechybí tentokrát mimořádně nabitá ideální sestava.

Fiorentina koupila Amrabata, do léta jej nechá v Hellasu

Italská Fiorentina získala z Hellasu Verona Sofyana Amrabata. Nizozemský rodák, který však hraje za reprezentaci Maroka však Fialkám pomůže až od příští sezony. Do konce té aktuální zůstane na hostování ve svém dosavadním klubu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele