Fiorentina koupila Amrabata, do léta jej nechá v Hellasu

31.01.2020, 20:06
Aktuality
Italská Fiorentina získala z Hellasu Verona Sofyana Amrabata. Nizozemský rodák, který však hraje za reprezentaci Maroka však Fialkám pomůže až od příští sezony. Do konce té aktuální zůstane na hostování ve svém dosavadním klubu.

Námluvy Fiorentiny a třiadvacetiletého křídelníka, který před Hellasem oblékal dres belgických Brugg či nizozemského Feyenoordu Rotterdam, trvaly delší dobu. Ve hře však byli i jiní zájemci jako například Neapol.

Nakonec dopadl přesun do Florencie a Hellas by měl nakonec jako odstupné získat 20 milionů eur. Další milion a půl případně ještě jako doplatek ve formě bonusů. Navíc může s hráčem počítat i pro jaro, protože zůstane do konce sezony ve Veroně na hostování.

Autor: Jiří Fišara / violachannel.it, tuttomercatoweb.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
Recoba Inter

Mercato končí. INTER bez útočníka. Jsem hodně zvědavej jak se předvede Esposito, když je z něj offiko back-up za Big Roma.?

Reagovat
Seydou Doumbia

Lepší Esposito jak Giroud třeba

Reagovat
Recoba Inter

To bych určitě netvrdil.

Reagovat
Seydou Doumbia

Pokud by oba hráli hrozně, tak lepší aby hrozně hrál mladík, který sbírá zkušenosti a má minimální plat a jsou na něj menší očekavání než aby hrál hovno kdysi zašla hvězda s několikanásobně vyšším platem a očekáváním...opravdu místo nějakých blbých panic buy a honů po nějakých Giroudech a Llorentech bych radši dal přednost nasazení mladíka

Reagovat
Recoba Inter

Trénoval si někdy něco/někoho?

Reagovat
smazaný uživatel

Laxalt znova do AC ten hráč nemá ani na našu ligu, AC to myslí vážne z návratom do ligy majstrov... 40 ročný IBRA im má pomôcť to je choré..

Reagovat
LesyJePan

LM je uz tento rok scifi. Vedenie to odpískalo, šetria sa peniaze na leto.

Reagovat
Seydou Doumbia

To je Laxalt tak tragicky?

Reagovat
adoxx

Laxalt fakt není takovej tragéd, akorát ze sebe pořád ještě nedokázal vydat všechen svůj potenciál

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele