Další články

Porota v soudním procesu s Giggsem se neshodla na verdiktu

Porota v soudním procesu s bývalou hvězdou Ryanem Giggsem se neshodla na verdiktu a byla rozpuštěna. Osmačtyřicetiletý bývalý hráč Manchesteru United byl obviněn z domácího násilí a hrozí mu až pět let za mřížemi.

Giggs má po 29 letech opustit United, nedohodl se s Mourinhem

Bývalý velšský fotbalista Ryan Giggs má po 29 letech skončit v Manchesteru United. Současný asistent se podle britského listu Daily Mail nedohodl na spolupráci s novým trenérem "Rudých ďáblů" Josém Mourinhem.

Veterán Ryan Giggs končí kariéru. Za United odehrál 24 sezon

Hned dvě velké zprávy si dnes připravil pro své fanoušky Manchester United. Nejprve oznámil jméno nového manažera, kterým se stal, respektive po světovém šampionátu stane Nizozemec Louis van Gaal a vzápětí své rozhodnutí ukončit hráčskou kariéru oznámil veterán Ryan Giggs. 40letý Velšan zasvětil celou svoji kariéru Rudým ďáblům.

Giggs slíbil fanouškům lepší United, o budoucnosti nemá jasno

Dočasný hrající trenér Manchesteru United Ryan Giggs stále nemá jasno o své budoucnosti. Čtyřicetiletý záložník se až po konci sezony rozhodne, zda bude pokračovat v hráčské kariéře, nebo po 23 sezonách v dresu "Rudých ďáblů" pověsí kopačky na hřebík.

Giggs byl po premiéře na lavičce United v sedmém nebi

Za největší zážitek během sedmadvacetiletého působení v klubu označil Ryan Giggs první zápas ve funkci manažera Manchesteru United. "Rudí ďáblové" pod vedením čtyřicetiletého záložníka, který do konce sezony nahradil odvolaného Davida Moyese, v sobotu porazili 4:0 Norwich.

Giggs si po nástupu na lavičku United připadal jako na kolotoči

Pyšný, šťastný a lehce nervózní přišel Ryan Giggs na svou první tiskovou konferenci v roli trenéra Manchesteru United. Čtyřicetiletý záložník, který zdůraznil, že navzdory působení na lavičce s hraním ještě nekončí, do konce sezony nahradil v úterý odvolaného Davida Moyese.

Giggsovými asistenty budou bývalí spoluhráči včetně Scholese

Asistenty dočasného trenéra Manchesteru United Ryana Giggse se stali bývalí reprezentanti Paul Scholes, Nicky Butt a Phil Neville. V realizačním týmu "Rudých ďáblů" se tak sešli čtyři někdejší spoluhráči, kteří dohromady odehráli za slavný klub 2453 soutěžních zápasů.

"Nestárnoucí" Giggs slaví 40 let, na loučení s fotbalem nemyslí

Jeho parťáci ze slavné akademie Manchesteru United v čele s Davidem Beckhamem už dali velkému fotbalu sbohem, on sám jako by šel proti času. Bez ohledu na to, že mu od soboty potáhne už na padesát.

Giggs bude na Old Trafford pracovat jako hrající trenér

Ryan Giggs bude i v sezoně 2013/2014 hrát za Manchester United, nebude to ovšem jeho jediná role na Old Trafford. Zkušený záložník má v plánu stát se po ukončení aktivní kariéry trenérem a v tom mu může pomoci i fakt, že se stal hrajícím koučem Red Devils...

Tisíceré díky, mistře Ryane Giggsi!

Svého času jej redaktor Guardianu Simon Hattenstone nazval "jedním z posledních gentlemanů ve světě fotbalu". Giggs ho záhy vyvedl z omylu; a iluzí byl tenkrát zbaven leckdo. Následující řádky si tedy u příležitosti hráčova velkého jubilea dávají za cíl připomenout, proč je postava Ryana Giggse nadále hodná obdivu a respektu...

Giggs bude hrát za Manchester United i ve 40 letech

Záložník Ryan Giggs prodloužil s Manchesterem United smlouvu i na příští sezonu, během níž oslaví na konci listopadu 40. narozeniny. Za klub hraje celou kariéru, kterou zahájil před 23 lety. V sobotu proti Norwichi může Giggs odehrát svůj 1000. zápas v profesionálním fotbale.

Giggs bude hrát za United i příští rok, prohlásil Ferguson

Ryan Giggs bude i v příští sezóně nastupovat za Manchester United. Zkušenému záložníkovi sice nad Old Trafford v létě vyprší smlouva, manažer aktuálního lídra anglické ligy Sir Alex Ferguson ale potvrdil, že bývalý waleský reprezentant zatím aktivní hráčskou kariéru neukončí...

Giggs o budoucnosti rozhodne po sezoně

Ryana Giggse čeká na konci sezony další rozhodování - buď ukončí kariéru, nebo si ji o další rok prodlouží. Záložník Manchesteru United nechce předbíhat, důležité pro něj bude, jak se bude cítit, až skončí tato sezona.

Giggs nemá s menším vytížením problém

Ryan Giggs letos nepatří ke klíčovým mužům manažera Manchesteru United Alexe Fergusona, jak tomu bylo v mnoha předchozích sezonách. Velšský záložník s tím ale nemá problém, je připraven pro tým odevzdat maximu ve chvíli, kdy na něj manažer ukáže.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele