Giggs bude hrát za United i příští rok, prohlásil Ferguson

17.01.2013, 09:27
Aktuality
Ryan Giggs bude i v příští sezóně nastupovat za Manchester United. Zkušenému záložníkovi sice nad Old Trafford v létě vyprší smlouva, manažer aktuálního lídra anglické ligy Sir Alex Ferguson ale potvrdil, že bývalý waleský reprezentant zatím aktivní hráčskou kariéru neukončí...

"Bude hrát i další rok," řekl Ferguson pro MUTV. "V jeho hře nevidím žádné větší znaky únavy či zhoršení, jeho kvalita je stále přítomna. Pořád má chuť do hry," dodal dlouholetý manažer Rudých ďáblů.

"Momentálně si to užívám více než kdy jindy. Pokud by tomu tak nebylo, musel bych to zabalit," reagoval na Fergusonova slova Giggs, který ve včerejším pohárovém utkání proti West Hamu (1:0) odehrál celých devadesát minut.

Devětatřicetiletý rodák z Cardiffu debutoval v dresu Manchesteru United v roce 1990, od té doby s týmem dvanáctkrát opanoval Premier League a navíc dvakrát slavil triumf v Lize mistrů. Stejně jako Giggsovi končí v létě kontrakt také Paulu Scholesovi, u něj ale pokračování v kariéře, kterou původně ukončil již před rokem a půl, není ani zdaleka jisté.

Autor: Petr Vaněček / soccernet.com

Komentáře (330)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele