Giggs si po remíze stěžoval na tvrdou hru Senegalu

Kapitán britské reprezentace Ryan Giggs si po remíze 1:1 se Senegalem v úvodním duelu domácího týmu na olympijských hrách postěžoval na surovou hru afrického soupeře. Na tvrdé zákroky podle něj adekvátně nezareagoval ani rozhodčí.

Giggs zvažuje, že po konci kariéry bude trenérem

Ryan Giggs z Manchesteru United zvažuje, že se po ukončení hráčské kariéry stane trenérem. Osmatřicetiletý záložník v průběhu minulé sezony získal licenci UEFA a snaží se prý učit od Alexe Fergusona. Sbírat zkušenosti chce i pod vedením Stuarta Pearce na olympiádě v Londýně.

Kapitán Giggs věří ve zlato britského výběru na OH

Velšský veterán Ryan Giggs, který byl zvolen kapitánem britských fotbalistů na olympijském turnaji v Londýně, věří, že má s týmem šanci vybojovat zlaté medaile. Zkušený záložník Manchesteru United bere účast na olympiádě za velkou poctu.

Giggs byl vyhlášen nejlepším hráčem dvaceti let Premier League

Záložník Manchesteru United Ryan Giggs byl vyhlášen nejlepším hráčem prvních 20 let trvání anglické Premier League. Tým z Old Trafford, jenž o víkendu těsně přišel o titul ve prospěch městského rivala City, získal jako cenu útěchy double - za nejlepšího trenéra byl vyhlášen Alex Ferguson.

Giggse už nikdo nenapodobí, je přesvědčen Ferguson

Velkého milníku může dnes večer dosáhnout Ryan Giggs. Pokud nastoupí v odvetě 2. kola Evropské ligy proti Ajaxu, bude to jeho 900. start v dresu Manchesteru United. Manažer Rudých ďáblů Sir Alex Ferguson je přesvědčen, že nikdo jiný už něčeho podobného nedosáhne...

Ferguson nechá v Evropské lize odpočívat Giggse i Evru

Záložník Ryan Giggs si bude muset počkat na svůj 900. start v dresu Manchesteru United, manažer Alex Ferguson ho ve čtvrtečním duelu Evropské ligy na hřišti Ajaxu nechá odpočívat. Úvodní zápas vyřazovacích bojů soutěže vynechá i obránce Patrice Evra.

Veterán Giggs se upsal Manchesteru United na další rok

Záložník Ryan Giggs se v Manchesteru United domluvil na prodloužení smlouvy i na příští ročník. Osmatřicetiletý hráč se tak zavázal k tomu, že v dresu úřadujícího anglického mistra stráví 23. sezonu v řadě.

Veterán Giggs chce hrát za Manchester United i další rok

Velšský záložník Ryan Giggs chce ještě minimálně jeden rok pokračovat v kariéře. Osmatřicetiletý fotbalista Manchesteru United má podle agentury Reuters v plánu prodloužit po sezoně končící smlouvu.

Giggs by se mohl na OH dočkat prvního startu na velkém turnaji

Dlouholetá opora Manchesteru United a muž s nejvíce trofejemi v britském fotbalu Ryan Giggs by se letos mohl dočkat svého premiérového startu na velkém turnaji. Bývalý velšský reprezentant je ve výběru hráčů, z nichž by mohlo vzejít trio povolených starších členů britského týmu pro olympijské hry v Londýně.

Giggs by mohl vést Wales, Ferguson ho ale chce udržet

Novým trenérem reprezentace Walesu by se mohl stát Ryan Giggs, který v 38 letech stále patří mezi opory Manchesteru United. Velšský svaz by ho rád přivedl na lavičku národního týmu, jenže manažer Manchesteru Alex Ferguson je proti a hodlá Giggsovi nabídnout novou smlouvu.

Giggs chce ještě hrát, je připraven na jednání o nové smlouvě

Stejné dilema má v posledních letech záložník Manchesteru United Ryan Giggs. Velšský záložník neustále dokazuje, že ještě nepatří do starého železa a na konec aktivní kariéry nepomýšlí ani nyní. Již 37letý fotbalista chce hrát a je připraven jednat o prodloužení smlouvy o další rok...

Giggs znovu posunul rekord jako nejstarší střelec v Lize mistrů

Velšský veterán Ryan Giggs nadále ukazuje, že i v 37 letech je schopný stále hrát fotbal na vrcholu. Ve středečním úvodním duelu fotbalistů Manchesteru United v Lize mistrů nastoupil v základní sestavě a stal se klíčovou postavou zápasu na hřišti Benfiky. Svým parádním gólem zařídil remízu 1:1.

Beckham si znovu zahraje za MU

David Beckham znovu oblékne dres svého bývalého klubu Manchesteru United. Stane se tak v rámci rozlučkového utkání Garyho Nevillea, v němž Manchester změří síly s Juventusem.

United po suverénní výhře vychvalovali Neuera

Velice blízko třetí finálové účasti za poslední čtyři roky je Manchester United, který si včera odvezl ze hřiště Schalke dvoubrankový náskok do domácí odvety. Rudí ďáblové mohli na německé půdě vyhrát i větším rozdílem, sami se ale shodli, že domácí brankář Manuel Neuer byl zkrátka fantastický...

O tom, jak velšská rozvaha porazila Chelsea

V každém týmu je několik hráčů, kteří pomáhají trenérovi v lepší komunikaci s ostatními hráči i s přenesením jeho myšlenky na hřiště. Jsou to symboly týmu, které dohlížejí na růst mladých hráčů a jsou schopny otočit průběh zápasu. To, co je zdobí, je především zkušenost, předvídavost a rozvážnost.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele