"Nestárnoucí" Giggs slaví 40 let, na loučení s fotbalem nemyslí

29.11.2013, 17:45
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (352)

Přidat komentář
CubONE

1. pre Giggsa

Reagovat
smazaný uživatel

Asi na šoustání cizích manželek něco bude. Jemu to nejspíš dodalo fotbalovou vitalitu do 50.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Petr325

Reagovat
smazaný uživatel

Připojím se ke gratulaci. V dnešním vrcholovém fotbale, navíc jako hráč v poli, to je fakt unikum.

Reagovat
Zaschrona

Romelu Lukaku has the best minutes per goal ratio in Premier League history (minimum 20 goals), scoring every 118 minutes.

Excluding blocked shots, 15 of the 19 shots that Romelu Lukaku has attempted this season have been on target.

Reagovat
smazaný uživatel

příjde jim Martinez, neboj.

Reagovat
Zaschrona

Mourinhovi neverim ani slovo.

Reagovat
Zaschrona

Bylo by to fajn, spolecne s Torresem by pres ne mel Lukaku jen male sance.

Reagovat
Sandstorm

Tohle je diskuze o legendě světového fotbalu a ne o nějakým cucákovi

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Zaschrona

O tobe diskutovat nebudem, neboj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Je skvělý no. Doufám, že mu to vydrží i nadále.

Reagovat
Zaschrona

Hlavne aby se nezranil, to by byl pro nas hrozny prusvih. Nedokazu si moc predstavit, jak by nam to fungovalo s Mirallasem na hrotu.

Reagovat
Arbiter

Co se týče zdraví, tak v tomhle Lukakovi věřím, ale hlavně Martinez by se měl pomalu poohlížet po jiném útočníkovi...

Reagovat
Zaschrona

Jo, to kazdopadne, uz v zime musi prijit novy utocnik, zvlast kdyz Jelavic skoro urcite pujde pryc a dokoncit sezonu s triem Lukaku, novy utocnik, Vellios, pripadne jeste Mirallas. Kone muze nahradit po sezone Velliose, ktery bud prodlouzi a odejde hostovat nebo odejde... A v lete pak rozhodne koupit nejakou nahradu za Lukaka, on u nas udelal hrozne velky rozdil oproti tomu, jak u nas pred tim hral marne Jelavic. Bez poradneho utocnika nemame sanci byt uspesni...

Pokud bych si ja mel vybrat, tak dejme tomu v lednu nekoho levneho, komu konci v lete smlouva - Gomis nebo Long a v lete pokud nevyjde Lukaku, ani Benteke, tak musime jit po hraci jmenem Michy Batshuayi, z nej bude dalsi hrac tehle kategorie, navic zase reprezentant Belgie.

Reagovat
Arbiter

nebo můžete sáhnout po Lukakově bráchovi, pochybuju, že prohloupíte

Reagovat
Zaschrona

To je myslim levej bek, ten by nam moc nepomohl. Ale pokud by jeho prichod mel nejak zvysit sance na udrzeni Romela, tak at uz je u nas.

Reagovat
soukup

Benteke? za toho bude chtít AV hroznou palbu

Reagovat
Zaschrona

Priblizne neco v radu 20 milionu liber, dejme tomu? Pokud skutecne strelime za velkou castku Moyesovi Bainese a v te nasi cerne dire jmenem Kenwright&kamaradi se neztrati vsechny penize z TV prav, tak spolecne se zbytkem penez za Fellainiho na takoveho utocnika mit penize rozhodne muzem mit k dispozici a jeste k tomu i na dalsi 2-3 kvalitni potrebne hrace, zvlast pokud se Martinez i dale bude rozumne kadr snazit doplnovat predevsim o hrace, kterym konci smlouva, o coz se uz ted snazil - Alcaraz, Barry + potvrzeny zajem o Hondu, Inceho, McGeadyho, Fernanda i o dalsi.

Mame solidniho golmana, na pomery PL velmi dobrou obranu, velmi solidni stred zalohy... Chybi tomu predevsim posilit na kridlech a v utoku. Snad i Martinez si uvedomuje, ze presne tam musime investovat velke penize.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nebude chtit Kenwright vysypat celej mesec za jednoho hrace, mohli byste zkusit koupit Dembu. Drahej by nebyl, goly davat umi a v CFC bude nepotrebnej. Zalezi taky na tom, jestli nedostane nejakou meganabidku z Francie/Ruska/Arabie.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Zaschrona

Demba by mohl byt docela slusna volba - on uz pokud by nam nevysel pri deadline Lukaku, Martinez chtel ziskat prave jeho. Nicmene, pokud bychom nekde nemeli setrit, mel by to prave byt ten utocnik, i kdyz to bude velky risk. Utocnik typu Lukaku u nas, Sturridge u LFC nebo Remy u vas, vsichni muzou udelat uplne ten nejzasadnejsi rozdil. Bylo by hrozne fajn mit nekoho takoveho nastalo, to u vas je Remy aspon skoro jisty...

Ale radsi nez Dembu, to bych fakt radeji priplatil misto tech cca 7 milionu, ktere urcite bude Chelsea chtit za utocnika, kteremu uz bude 29 a bude nerozehrany, na to uz nam tu myslim staci Kone, i kdyz Demba je teda rozhodne lepsi hrac. I kdyz by stali nejaky dvojnasobek, zkusit sem dostat hrace trochu vetsi kvality typu Damiao, Morata nebo Rodrigo - verim, ze zrovna Martinez by sem nekoho z nich jako Spanel mohl dokazat dotahnout, zvlast pokud se zvladnem dostat do Evropy. Lukaku je moc velky sen, toho leda znova na hostovackou, spis ale treba toho Moratu, pokud Real treba pujde po Suarezovi...

Ale realne stejne budu hodne rad, pokud pristi leto skoncime s trojkou Kone a dejme tomu Shane Long a kez by taky experiment typu Oribe Peralta.

Reagovat
Zaschrona

*jeste jsem zapomnel na Rooneyho, po tom bychom meli jit, pokud do leta jeste neprodlouzi smlouvu

Reagovat
fantomas
Reagovat
Zaschrona

No jo, ale Chelsea nemuze byt tak blba, aby nam ho pustila nastalo. Navic pokud ukopeme 4. misto, tak to bude takova zasluha Lukakua, ze jeho cena bude tak vysoka, ze ani nebudem mit na dalsi hostovacku. Ale je fajn videt, ze to ten kluk ma v hlave srovnany a neboji se o vecech bavit otevrene.

Reagovat
fantomas

Však už mu to taky Mourek vyčetl: "Romelu likes to speak. The only thing he didn't say is why he went to Everton on loan."

Reagovat
Zaschrona

No a vtipny je, ze Romelu na to reagoval behem par hodin tim, ze to fakt rekl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nemam poneti, kdo je Damiao, Morata nebo Rodrigo, takze tady si spolu asi moc nepokecame Shane Long me taky napadl, je to muj velkej oblibenec a utocnik, kteryho by chtel mit v tymu kazdej manazer. Urcite by ani nebyl moc drahej, ale ja mam trosku strach, aby nebyl na EFC malo golovej, protoze u Baggies ho pretransformovali ze zakoncovatele na utocnika, ktery hlavne vyhrava souboje a drzi mic pod kontrolou. Ale byl bych rad, kdyby zase nastupoval za klub, kterymu se da krasne fandit

Reagovat
Zaschrona

Bylo mi jasny, ze moc ty hrace asi znat nebudes. Nicmene, ve zkratce, vsichni jsou skveli zakoncovatele, kazdy ale trochu jinak: Damiao je vysoky utocnik uzasne silny ve vzduchu, ktery ma na svoji vysku ale taky uplne uzasny driblink a je i celkem slusne rychly, dal by se dost pripodobnit k Ibrahimovicovi. Smerem dozadu je to horsi, nema prilis kreativitu a jasna slabina je jeho drzeni balonu, pry se v tom ale velmi zlepsuje. Akorat to neni moc utocnik na to, aby byl schopny neco predvadet, kdyz zbytek tymu ho nedokaze dostatecne herne podporit. Jestli nebude za Brazilii prilis hrat na MS a my se dostanem do poharove Evropy, muze byt klidne v nasem dosahu, hraje porad jen za Internacional. Herne mi prijde z toho vyberu asi nejblizsi Romelovi, dokazal bych si predstavit, ze by o nej Martinez mohl mit zajem.

Rodrigo hraje za Benficu, je to bratranec Thiaga i Rafaela Alcantary. V sezone 10-11 hostoval v Boltonu neprilis uspesne, od te doby se ale hrozne zlepsil. Vyborny dribler, je velmi, az uzasne rychly a ma na utocnika vybornou kreativitu. Smerem dozadu to neni zadna vyhra, ma hodne stejny problemy jako Damiao, oproti nemu je taky opravdu znatelne horsi ve vzduchu. V Benfice zase tak moc nehraje za jejich utocniky, klidne by mohl byt dostupny. Dal by se pripodobnit herne asi tak k Suarezovi.

A Morata je dvojka za Benzemou v Realu. Vysoky, silny hrac, vyborny hrac na balonu, slusne pouzitelny do kombinace, je rychly, ovsem chybi mu vetsi schopnosti podrzet balon, dostat ho k ostatnim hracum. Jestli Real koupi utocnika typu Suarez a nechaji si Benzemu, misto tam pro nej nebude.

Longa bych bral prave uplne hned, ja si ho hrozne oblibil uz v Readingu, on by myslim byl do te pozice dvojky, ktera by nahradila Jelavice, a ktera muze hrat cele zapasy, kdyz je prvni utocnik unaveny nebo zraneny, uplne idealni. S nim jako s jednickou bych prave asi mel problem presne kvuli tomu, co zminujes. Idealni hrac mi ale prijde pro pripady presne takove, jak byl vloni vyuzivany casto v kombinaci prave s Romelem - on unavil svoji velkou aktivitou stopery a pak Lukaku casto rozhodoval zapasy. Kdyby u nas z te pozice super-sub neco podobneho pak zvladali Kone nebo Vellios, nezlobil bych se.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
k0udy

To už jste Jelavice definitivně odepsali?

Reagovat
Zaschrona

Rekl bych, ze pokud to pujde, tak ho Martinez uz ho kopnout si nenecha, radeji i nasadi na hrot Mirallase a ja doufam, ze by i mohl dat sanci Velliosovi. Jelavic absolutne neni hrac do jeho systemu, on tam potrebuje mit rychleho hrace, co toho hodne odmaka i mimo samotne strileni golu a pripadne i neco odehraje do kombinace, tedy skoro presny opak Jelavice. A vzhledem k tomu, ze se Chorvati dostali na MS, myslim si, ze bude chtit v lednu on sam odejit, aby hral a dostal letenku a zaroven byl v aspon nejake forme.

Reagovat
smazaný uživatel

zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

aha aha. Já jen, že včera jsem četl tohle http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2513150/Sergio-Aguero-deadliest-striker-Premier-League-history.html

ale tady se jako ta hranice bere 40 golů no.

Reagovat
Arbiter

až Lukaku dostřílí těch svých 40 gólů, Kun mu bude jen zdálky koukat na záda

Reagovat
smazaný uživatel

a v kterém pak klubu se mu to povede?

Reagovat
Arbiter

šak to stihne ještě v letošní sezóně

Reagovat
Filip12

Legenda United a Světového fotbalu nebál bych se ho zařadit po bok Pelého

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

10. pro pořádný opíchání bráchovy přítelkyně-nastavdíry

Reagovat
smazaný uživatel

1. tvůj komentář se kterým souhlasím.

Reagovat
nani92

neboj sa a urob to,stojíme za tebou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

po bok Pelého

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To si neměl vůbec psát. Teď se na tebe ta rudá sebranka sesype jak mravenci.

Reagovat
REPLIKATOR

to je jejich problém

Reagovat
Ligter

Hm, tentokrát ne, nechce se nám.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
scholes18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně rozumnej komentář

A pro Ryana!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Manchesteru City bude tři týdny chybět Mitja Nastasić, srbský obránce má zraněné lýtko. A Kompany se vrací bůhví kdy. Takže obrana Garcia-Lescott nebo Richards- Lescott?

Reagovat
Sandstorm

Spíš je otázka, kdo bude dělat parťáka Demichelisovi. Budou se točit Lescott a Garcia.

Reagovat
smazaný uživatel

ajo Demichelis.. já na něj zapomněl

Reagovat
Aldeano

Myslím, že ani hráči Plzně moc nevěděli, že hrál...

Reagovat
Pinturicchio

40 let, ... neskutečný, ... respekt.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Bude hrať večnosť

Reagovat
Milan.B

uz vcera bolo pozde...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Stejně je kouzelné, že mu na to všechno stačila jen levačka Viz

http://youtu.be/xSfwcI8wsMY

Reagovat
Arbiter

Reagovat
SunFells

Když do toho zahrneš Keowna s Campbellem, tak se ta komedie pěkně stupňuje

Reagovat
nani92

Like if you are here because of reading Ferguson's autobiography! ..chcel by som vedieť, čo k tomu povedal

Reagovat
Swarley

legendární minela

Reagovat
Ligter

Reagovat
k0udy

Alespon to zkusil, takový Andy to vyřešil lépe

http://www.youtube.com/watch?v=-UikDST2yFo

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně zdraví do dalších let pro Ryana Giggse k dnešní 40 ! A v neděli dárek k narozkám v podobě výhry na Tottenhamu !

Reagovat
kiwwi

futbal Giggs je medzi hracmi nieco ako Fergie medzi trenermi...absolute legend!

hrac kvoli ktoremu fandim United...snad tu 1000ku da

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

palec chlape

Reagovat
Ligter

Reagovat
scholes18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
Aldeano

U Giggse nejvíce obdivuji to, jak se dokázal vypořádat s jinou úlohou v týmu. Přeci jen, nějakých 10 možná už 12 let plní v týmu uplně jinou roli. A zvládá to perfektně. A to dokonce do 40...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
Swarley

Sir Ryan Giggs

neopakovatelný chlapík, takového hráče už nikdy mít nebudeme...absolutní legenda celé PL, kterou v mnoha ohledech nedokáže vyrovnat nikdy nikdo, natož tak překonat užívám si každej jeho start, tu tisícovku v pohodě dá...to, co předvedle ve středu, to byla fantazie...s takovou si ještě pár zápasů dá i v základu

Reagovat
smazaný uživatel

FOTBAL!

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

"Pamatuju si na den, kdy jsem ho viděl poprvé. Bylo mu 13 a jednoduše řečeno se vznášel nad hrací plochou, jako kokršpaněl honící kousek stříbrného papíru ve větru."

Sir Alex o Giggsym

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy mu neodpustime minulost v City

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Ryan Giggs bol odmalička fanúšikom United, čo dokazoval aj na tréningoch v akadémii City, kde si neustále obliekal červené tričko. Tréneri sa mu vyhrážali vyhadzovom a jemu to bolo jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Marc Overmars: „Ryan Giggs je neuveriteľne rýchly, šikovný a vynaliezavý. Spolu s Luisom Figom je najlepší krídelník, akého som kedy videl hrať. Keby bol Giggs môj krajan, bol by "lietajúcim Holanďanom" on, nie ja.“

Luis Figo: „Jeho talent je väčší ako u kohokoľvek iného. Hrá lahodne, ale je tiež veľmi dynamický. Je to hráč, ktorého si vybral sám Boh. Keby bol Ryan náš, najväčšie trofeje by určite nevyhrali Francúzi.“

Alessandro Del Piero: „Ako by som ho len opísal? Hviezda ako z ríše snov? Áno, to by mohol byť Ryan Giggs. Je trápne to povedať, ale dvakrát v živote som pri futbale plakal. Raz to bolo pri pohľade na Giggsa.“

Reagovat
smazaný uživatel

jako malej jsem si hral na Overmarse a vzdy jsem rval "a gol dava Maaaaaaark Ouvrmaaark"

Reagovat
smazaný uživatel

RYANE VŠECHNO NEJLEPŠÍ!!!! PROSTĚ BOREC!!

Reagovat
Ligter

Ten nejlepší možný příklad klubové loajality a zároveň důkaz toho, že na fotbal nadprůměrný věk neznamená nutně razantní pokles výkonnosti. Ostatně: u Giggse nemá slovo jako „pokles“ žádný význam. Legenda, odvěká součást klubu a rozhodně můj fotbalový vzor.

Všechno nejlepší, Ryane!

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečné:

https://pbs.twimg.com/media/BaP4bbXCUAETjYx.png:large

Tady to vypadá snad ještě líp!

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Aldeano

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

na téhle fotce bych nejvíc ocenil celou tu fotku...

Reagovat
smazaný uživatel

uz teraz sa tesim, ako o 10 rokov v tento den zavitam na ef a tu bude ten isty clanok, len sa v nadpise zmeni cislo

Reagovat
kubys

Gordie Howe approves.

Reagovat
nani92

a Tomek bude nadávať na Solskjeara prečo je Giggs opať v základe

Reagovat
niflheim

Fotbal Giggs

Reagovat
hefy

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvetsi ku*evnik ve fotbale. Kam se na nej hrabe Terry, Zaha, Benzema, Ribery a jini ;) Ale jo, je to vlastne legenda, skvely hrac a musime jej uctivat za jeho karieru. Pro lidi, kteri resil fotbalove umeni i charakter osobnosti si tohoto cloveka zaradili nekam skoro az na posledni misto. ;)

Reagovat
Swarley

no konečně, že jsme se museli načekat

Reagovat
iamek

Reagovat
vladis271

za prvú vetu.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ElectrickMann

Průměrák... Vymyká se akorát tím, že šukal bratrovi manželku

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda United nefandím, ani nejsem posedlý hráčema, jako Messi, Ronaldo atd. Pro mě to jsou sice legendy, ale pořád pozemští smrtelníci. Nicméně si představ, co musí takový hráč umět, a jak musí vyčnívat, aby od roku 1990 hrál stále za tento klub. I takové legendy, jako Beckham museli odejít. On pořád zůstává. Ta fanouškovská základna, ten stadion, ta popularita, všechno dokázal unést. Fotbalové to je neskutečné. Promiskuita je jiná věc.

Reagovat
smazaný uživatel

Abych to doplnil, průměrák by v takovém klubu vydržel maximálně dvě - tři sezony. Tohle je něco výjimečného. Možná, že kdyby Sir Alex odešel, možná, že by s ním jiný trenér nepočítal, ale to je kdyby. Takhle se musí brát to, co je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S čím nesouhlasíš?

Reagovat
iamek

Reagovat
Aldeano

" I takové legendy, jako Beckham museli odejít"

Keane musel poslední rok kariéry taky strávit mimo United. RVN...

Takže je to dost o trenérovi, to je logické...

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale myslíš si, že by si Ferguson nechával v týmu hráče jen za zásluhy?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo proto, že by cítil, že s ním nebudou problémy?

Reagovat
Aldeano

Ale o tom se vůbec ani nebavím...

Reagovat
smazaný uživatel

hodně špatný troll

Reagovat
smazaný uživatel

Toto milujem Ked niekto nevie čo povedať a oceniť je genialitu a výnimočnosť tak to takto otočí .

Reagovat
alcantara

92 pre futbal Giggs

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalova legenda Lidsky ubožák

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

otrok žen!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Krása

Reagovat
Hector17

Žádný Ronaldo, žádný Ribéry ale Giggs dostane zlatý míč

Reagovat
smazaný uživatel

tak zrovna tito traja mozu sutazit aj v trtkani o zlate vajce.

Reagovat
smazaný uživatel

Říkejte si co chcete, ale pro mě živoucí legenda. Age is only number.

Reagovat
risk je zisk

Zavidim ho United a je to jediny hrac kteryho od nich obdivuju o nem by se zde mohli psat clanky a nikomu by to nemohlo vadit.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrovský borec to je. Ta jeho motivace pořád na sobě pracovat musí být neskutečná, a kdybysme jí tady všichni měli alespoň půlku, tak sme někde úplně jinde.

Reagovat
cristiano.K.

dlouhá léta jsem si říkal takovej sympaták a hraje za MU,ale pak to vyšlo najevo

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalove mozna neco dokazal, kdyz celou svou karieru spojil s Gaychesterem United, ale lidsky, svym charakterem to je naprosta nula. Nechapu, proc je tak vyzdvihovan pote, co se provalilo, co 8 let delal svemu bratrovi. Jak se jej po tomto muze nekdo zastavat? On je jako nyni vzorem mladych fotbalistu jo? A v cem? Vypada, ze jediny Zaha z tech mladych spravne pochopil, v cem ma byt Giggs jejich vzorem - s*kejte, dokud muzete a je co...

Mimochodem, to ze ma narozeniny, na to by stacila expreska.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda to určitě je. Ne však pro mě. Je to výjimečný fotbalista, jaký na tránících neběhá a jen tak běhat nebude, jeho fotbalové kvality se zpochybnit nedají, jenže nedokážu mít respekt k člověku, který udělal to co on...

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, aj ja som sa v nom hlboko sklamal. dlhe roky bol jeden z mojich najoblubenejsich hracov ale po tych aferkach.....proste klesol u mna na uplne dno a vobec ma nezaujima.

Reagovat
smazaný uživatel

všetko naj Ryan...legenda neskutočných rozmerov.

Reagovat
smazaný uživatel

I jeho bratr si to myslí.

Reagovat
smazaný uživatel

to je druhá vec. hovoril som o tej fotbalovej stránke.

Reagovat
Tomekcz

zase z ty asistence na 5. gol kdy uz bylo rozhodnuto nedelejme senzaci, Rooney vytvoril 4 goly. Obcas mu zapas vyde, ale uz bych tam radsi videl mladsi hrace do budoucna, muze trenovat rezervu

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

To si zarámujte, nic lepšího už o něm tomek nikdy nenapíše.

Reagovat
risk je zisk

jinak smeju nekterym jak ho nemuzou ani vystat z jeho lidske stranky na svete je vice píč a kokotu kteri maji na svedomi daleko vetsi zvrhlosti proti lidem..Giggs jim za tohle nebude nikdy sahat ani po kotniky..mam pro to jen 2 vysvetleni, bud jste zakomplexovani nebo vam bratr ojel holku..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemôže tu byť článok o Giggsovi kde by sa to nespomínalo . Niekto proste nedokáže nereagovať .

Reagovat
smazaný uživatel

To jako vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano ked si niekto pri článkoch o Giggsovi musí liečiť averziu voči United ...

Reagovat
Godwinson

Jako si fanoušci ManU "léčí averzi" u jiných článků. Takhle je to tu holt zaběhlé.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad tohle je článek o něm ne? Proč by sem lidi nemohli psát o věci, co on udělal a odsuzovat ho tady za věc, která odsouzeníhodná prostě je. To snad nebudeš vyvracet, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Okej ale skús nájsť článok kde to neni minimálne 10 krát spomenuté.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to jsou články o něm, tak v tom, že lidi ten bratrošuk vytahují nevidím nejmenší problém. Koneckonců proč o tom nemluvit, když takovou věc udělal.

Jak už psal Godwinson nade mnou. Tohle prostě kolorit EF a lidi to na něj budou vytahovat, stejně jako budou mufani vytahovat věci na ostatní týmy.

Reagovat
Infi

ty radši najdi článek kde o fotbalistovi píšou jen pozitivní věci

Reagovat
Darren Fletcher

nezabudne sa nikdy, desiatky rokov podla mna..uz len preto, ze neslo o "obycajny" zalet, ale brat....

Reagovat
Maresma

Když už je řeč o legendách, dnes je to 15 let co debutoval Steven Gerrard.

http://youtu.be/eb8fGZDYHms

Reagovat
smazaný uživatel

morální mrzák

Reagovat
smazaný uživatel

Ikona Manchesteru United a žijící legenda,která stále má svým mladým nástupcům do zabudování týmu co nabídnout. Jako P.Maldini byl pro AC tak pro nás je R.G.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaha Giggsových rad evidentně využil.

Reagovat
Maresma

taky vám blbne origin, nebo jsem sám?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Není to Filip?

Reagovat
smazaný uživatel

horšie by bolo, keby si robil srandu a tie socky z bbc mu to zožrali

Reagovat
madridcan

Liverpool travels to Barcelona for Montoya

Reagovat
smazaný uživatel

už včera bol ayrík

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge je zranený

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň že to neprišlo pred Štefanom a zápasmi s Chelsea a Man City.. Z najbližších troch zápasov je 9 bodov povinnosť tak či tak a tak, ako sme fungovali bez Suáreza, budeme bez Sturridga.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
ďuriLFC

Ževraj to može byťaž 6 týždňov,geniálne.

Reagovat
tomasinho

Se není čemu divit. Do sezoyn vstupoval nedoléčený po zloměnině z repre z května, od té doby nebyl pořádně fit, místo, aby si odpočinul a léčil, tak furt hrál, navíc posraný přátelák v repre.

Reagovat
fff

Jak u drbnutych fakt. Nedolieceny od zaciatku sezony hadam a aj tak stale hraval. Skoda reci.

Reagovat
Swarley
Reagovat
smazaný uživatel

by ma zaujímalo, koľko musel z účtu vytiahnúť, aby sa aspoň jedna za ním otočila, škarediakom

Reagovat
Godwinson

Reagovat
I am Mancunian

giggs je fesak

Reagovat
smazaný uživatel

naco by vytahoval , staci predsa nastivit brata :D

Reagovat
kiwwi

Giggs je elegan a fesak a o zeny by teda nemal nudzu ani keby nebol slavny a bohaty

Reagovat
smazaný uživatel

Takže k tomu, že za nejlepší klub galaxie Manchester United hrajou ty nejlepší hráčí a největší sympaťáci by se mělo ještě přidat, že to jsou zároveň i nejpohlednější fotbalisti, co kdy chodili po Zemi.

Reagovat
Chazy

Ježiš, však to tady nikdo nikde netvrdí

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nic hezkyho na Giggsovi neni. Nemit penize a renome, tak se po nem nevotoci ani Mana z Horni dolni.

Reagovat
smazaný uživatel

*za nim

Reagovat
Chazy

Ježiši, mně je to úplně jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se nezapojuj do diskuze.

Reagovat
Chazy

Ale já se přece nezapojil do diskuze o tomhle, já řešil jen to, že naprosto zbytečně na kiwwiho útočí. Nevím, proč mi na to cpeš, že se ti Giggs nelíbí

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ale nikde nerekl, ze se mi Giggs nelibi.

A utocit na kiwwiho ma smysl uz jen ze samotneho smyslu byti na ef, nebot smyslem utoceni na ef je vymezovani se vuci debilku typu kiwwiho.

Reagovat
Chazy

Jo ták.

Reagovat
smazaný uživatel

To nebylo útočení, myslel sem to spíš ve srandě. Proto je tam taky ten smajl, ne?

Mě to prostě jen připomnělo příspěvek, co tu psal Evertonian, jak mufani za každou cenu vidí toho svého hráče jako toho nejlepšího na světě na svém postě, největšího sympaťáka a nejsou schopni připustit, že to tak není. A prohlásit to, že Giggs je fešák a elegán mi prostě do toho přesně zapadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Alee, já kdysi dávno taky bejval mufan a fakt jsem takhle neuvažoval

Reagovat
smazaný uživatel

No fakt kecas.

Reagovat
Chazy

Ale hovno, nesnášel sem Rooneyho i Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

No ale takovej Valencia byl nejlepsi kridelnik na svete.

Reagovat
Chazy

To sem nikdy v životě netvrdil a Valencia šel do MU dávno po tom, co sem fandil. A při prodeji Valencii sem psal, že bude mít problém hrát v MU základ.

Reagovat
smazaný uživatel

MU si fandil porad, to az v poslednich letech, po tom, co si zjistil co jsou zac, si pomalu prestal. Ale v ten okamzik si jim pral, byt Wiganu vic.

Reagovat
Chazy

Ale píču, za fandu Wiganu jsem se prohlásil někdy v době, kdy tam hrál Zaki, někdy po začátku sezony 08/09 a to tam Valencia hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

A vubec, je mi to uplne u prdele, jen jsem si chtel kopnout.

Reagovat
Chazy

Ale fakt nevhodně, já bych tohle o Valencovi nikdy netvrdil.

Říkal sem o Vidicovi, že je nejlepší CB, co kdy hrál PL a byl sem hodně zaslepenej u Heinzeho.

Reagovat
kiwwi

a pisem to snad na ROoneyho? Pisem to na toho, o kom si to naozaj myslim

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

nie je špatný, ale zasa nie je jak ho ty vykresluješ krásavec, čo by bez futbalu a peňazí zlákal riadne kurvy poslal si mi fotku kde je nahodený a vyzerá normálne. nič špeciálne, možno by na istý typ žien pôsobil charizmaticky

Reagovat
smazaný uživatel

ak sú futbalisti, tí známejší, čo by boli magnetom pre ženy aj bez peňazí, tak sú to napr chicharito, beckham, sergio ramos, ronaldo, xabi alonso, torres, neymar, aj ten pique sa páči ženám čo som počul.

Reagovat
Kenneth

Chicharito. Vždyt vypadá jako babochlap

Reagovat
smazaný uživatel

to by sme miestami mohli polemizovať aj pri CR. Ale aj po takých ide dosť žien

Reagovat
Kenneth

Srovnávat Chicharita s Cristianem.

Reagovat
smazaný uživatel

Torres detto, ale to je taký slizký cukríček.

Reagovat
smazaný uživatel

však áno, majú detské tváričky, ale presne to tie ženy na nich žerú

Reagovat
smazaný uživatel

na alonsovi je to zasa mužnosť...ten by s prehľadom mohol robiť modela, črty na to má

Reagovat
Kenneth

To je pravda. Xabi je gentleman.

Reagovat
vladis271

ty vole, šak rovnaký prípad je aj ten váš drevák, a nevšimol som si, žeby si to naňom kritizoval.

Reagovat
smazaný uživatel

My tam žiadneho dreváka okrem Jenkinsona nemáme. A o tom sa ako o cukríčkovi fakt hovoriť nedá.

Reagovat
vladis271

a to má Torres aspoň normálny účes.

Reagovat
kiwwi

vies dobre, ze som nemyslel fesaka v style hezounek a la Ronaldo, ale taku tu charizmaticku eleganciu, tak nechapem, o com tu tocis

Reagovat
smazaný uživatel

Presne, vypada jako ten bezdak, jak ho prevlikli poprve v zivote do obleku.

Reagovat
mithro

Reagovat
Zaschrona

Everton are considering a move to sign United States international Landon Donovan on loan for a third time in January. Roberto Martinez is interested in a short-term deal for Donovan, sources have told ESPN.

To by bylo bozi.

Reagovat
fantomas

Plus McGeady. Ve Spartaku nechtěnej, ted ho kouč i odstavil mimo tým, ten pude zalevno. Ideální alternativa pro obě křídla případně.

Reagovat
Zaschrona

Bohuzel ale neni v realu ani nahodou tak uzasnej, jak je ve Fife. Ale jako volba na lavicku by by byl urcite fajn, navrat zpatky do Britanie by mu mel prospet. Dokazu si predstavit, ze Bob uz v lednu nekam streli Naismitha a mohl by ho vzit, zvlast kdyz bude asi skoro zadarmo. A ze v tom realne neco asi je, psal i O'Keeffe z Liverpool Echa.

Reagovat
Darren Fletcher

lacnejsi a k dispozicii bude Lacina Traore

a co inak Dzagoev? pojde vobec niekedy "do Europy"?

Reagovat
Zaschrona

Traore by mi neprisel uplne jako stastna volba pro nas, to je hlavne jen vysoke hovado, my bychom tam myslim spis potrebovali nekoho, kdo bude schopny s balonem slusne zadriblovat a bude pouzitelny do kombinace. Navic asi uplne levny taky nebude, Machackala ty svoje hrace moc zalevno teda neprodavala.

Dzagojev vubec nevim, ono to je s Rusakama takove, ze pokud nejsou fakt skveli, tak v drtive vetsine pripadu zustanou doma. To asi bude i pripad Dzagojeva jeste na dlouho, jemu tam asi nic moc chybet nemuze.

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti letosnimu Pienaarovi by byl McGeady porad slusnym krokem dopredu

Reagovat
Zaschrona

Mas McGeadyho nasledovaneho nejak z posledni doby - je porad tak hruzostrasne nevyrovnanej, zvlast co se centru tyka?

On teda paradoxne jak Bainesy, tak Pienaar letos jsou asi nase nejvetsi slabina, oproti minulym letum slusny posun. Tudiz by bylo fajn, kdyby ted dostal Oviedo sanci a Baines si diky tomu zraneni i trochu odpocinul a zaroven misto Pienaara treba i dostal sanci Deulofeu a v lednu pak treba i nekdo novy jako McGeady nebo Donovan. McGeady je urcite Martinezuv kun, ktery by na nej hodne vsazel, chtel ho, myslim, uz do Wiganu. A Donovan by se urcite uskutecnil i dost proto, ze velmi rychle prostoupil do faze, kdy se stal taky Evertonianem. Snad z toho neco v lednu vykouzli.

Reagovat
fantomas

Však já vim, proti jeho hajpu sem tu dycky bojoval, píšu čistě na rozšíření kádru za hubičku.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

tsss..na Jardu nemáš

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi a nejoddanejsi fotbalista!!!Giggs je,byl a bude navzdy legenda tohoto klubu.Je neskutecne co vsechno na fotbalove scene dokazal...

Reagovat
Zaschrona

NBA OT: Nutne by to chtelo letos serii v playoff OKC proti GSW. Neskutecny zapasy mezi nima, letos ty dva jejich duely byly rozhodne dva suverene nejlepsi zapasy sezony. A jeden lepsi vykon nez druhy, na obou stranach...

Reagovat
C0br

No kdyby Durant nehrál v obou zápasech jak sráč, tak to těsný nebude Snad se v tom druhým kole potkaj.

Reagovat
Zaschrona

To jo, dneska zase hrozny zklamani co tam predvadel, zvlast v ctvrty ctvrtce, Westbrook zachrance. GSW zase dneska chybel Iggy, ta obrana bez nej docela trpi. Na zapade ale kazdopadne preju Golden State, to je uzasne zabavnej tym na sledovani. ... Denver bohuzel bez Iggyho letos je bez sanci.

Reagovat
Zaschrona

A jeste Nets a Knicks - fakt me neprestava bavit sledovat jejich trapeni. A zvlast v Atlante a Denveru musi mit opravdu velikou radost.

Reagovat
Chazy

Fotbalista

Reagovat
Robochelsea

Skvelý hráč a istým spôsobom ho mám rád, aj keď to hovorím nerád...

Reagovat
The Krupy

Klobúk dole, legenda s veľkým L

Reagovat
Carrick

Pan dokonalý

Reagovat
smazaný uživatel

jak tady vidím některé "lidi", tak už je jasné pro koho se ti Vyvolení vlastně vysílali

Reagovat
Kenneth

Skvělý fotbalista, ale lidská špína.

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš a ty si přitom jenom to druhé

Reagovat
J0EL

Preco? Ved ma pravdu. Chcel by som vidiet teba, ako by si sa pozeral na svojho brata keby ti pichal zenu 7 rokov.

Reagovat
smazaný uživatel

tak bych to vyřešil s ním, ale pokud by nějaký kámoš řekl, že má proti mému bratrovi kvůli tomu averzi tak ho pošlu na vyšetření do Bohnic

Reagovat
J0EL

A ty by si tu averiu voci nemu nemal? Zvlastne, potom musis byt neskutocne stastny clovek

Reagovat
smazaný uživatel

ale já chápu, že má averzi jeho bratr, o tom nikde nepíšu

Reagovat
Godwinson

Tak to zlatej Prospero.

Reagovat
smazaný uživatel

ted opravdu nevím o co jde

Reagovat
Godwinson

Zjevně, ale nevím proč se tedy zapojuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím? Nechápu tvé reakce, opravdu nevím jak souvisí s tím co sem psal. Takže jeho bratr by neměl cítit averzi? Nebo proč tak reaguješ.

Reagovat
Godwinson

Podle tvé logiky mohu averzi cítit jen vůči člověku, se kterým se denně stýkám, znám ho jak své boty a ani nevím, co ještě. To se mně zdá trochu zvláštní.

Reagovat
smazaný uživatel

a jak si na to příšel? Týká se to těch dvou tak je jasné, že cítí averzi, mě do toho naprosto nic není ať si v soukromí dělá co chce. Já taky cítím averzi vůči Suarezovi, ale jen kvůli chování na hřišti.

Reagovat
Godwinson

Aha. To jsem ten komentář ve 12.45 tedy asi špatně pochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

no tam píšu, že bych si to vyřešil s bratrem sám a nechtěl bych, aby se do toho moji kámoši nějak pletli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Vas niekde naklonovali?

Reagovat
J0EL

myslene samozrejme prospera s Kelsom

Reagovat
Godwinson

Už jsem se chtěl urazit

Reagovat
smazaný uživatel

výborný argument takový dementní, ten k tobě sedí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dolar style

Reagovat
smazaný uživatel

U lidi, kterym nerika nic slovo empatie, nezbyva nez se jim vysmat, nebo vlepit facku. A pres net se ti dokazu akorat vysmat.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

jen se vysmívej od takových primitivních nul mě to těší

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Do pici kurva, jaka devka smazala to vapno?

Reagovat
smazaný uživatel

*vlakno, jsem se tak nasral, ze jsem napsal vapno

Reagovat
smazaný uživatel

fantastická reakce jak člověk jako ty s takovým primitivním chováním můžeš někoho soudit

Reagovat
smazaný uživatel

A jak si tohle muzes dovolit rict, kdyz me znas akorat z diskuze. Kdyz tu obhajujes toho zmrda, ze ho znam jenom z novin, tak se prece tak chovej i sam.

Reagovat
smazaný uživatel

to ale byla reakce na to co si napsal. Usoudil sem tak podle tvého chování zde na diskusi.

Reagovat
smazaný uživatel

A ja z toho, ze Giggs mel 2 milenku, z toho jednu 7 let a jeste k tomu to byla brachovo manzelka usoudil, ze je to zmrd. Tak o co ti teda jde.

Reagovat
smazaný uživatel

nic jen to o tobě něco svědčí, že máš zapotřebí hrabat se v něčím soukromí, ale když tě to baví tak tu špínu dělej dál

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjadril jsem se k nemu, stejne jako ses vyjadril ty ke mne. Takze nejsi o nic lepsi clovek nez ja, jen obhajujes zmrda z tvyho oblibenyho tymu.

Reagovat
smazaný uživatel

ale já tě nesoudím, za to co děláš ve svém soukromi, ale za tvé chování na veřejném prostoru. Pro mě za mě si doma třeba šukej co chceš to mi bude úplně jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs pro me neni soukroma osoba, ale verejne cinna. Ale ani to na cele veci nic nemeni, podvadeni mi vadi u kohokoliv a nemusi to byt ani s manzelkou sveho bratra. Ferovy clovek (jak byl do te doby Giggs vykreslen) si dokaze sve problemy vyresit s vetsi gracii. A jelikoz se zachoval tak, jak se zachoval, tak tim ze sebe udelal naprostyho zmrda. A je mi jedno, ze s tim nesouhlasis, jen nerozumim tomu, proc mi tento fakt musis vymlouvat.

Reagovat
smazaný uživatel

já ti to nevymlouvám, chápu. že doba je holt taková a že lidi nějaké soukromí absolutně nezajímá, bohužel takových "lidí" je většina. Jen mi přišlo zvlástní, že dokážeš vyplodit takový zvratek jak nahoře a chceš někoho moralizovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dokazes obhajovat cloveka, ktery podvadi svoji manzelku s manzelkou sveho bratra a nasledne moralizujes me, kvuli par sprostym slovum.

Reagovat
smazaný uživatel

jistě tu najdeš jeden můj komentář, kde ho obhajuju Ty si vůbec nepochopil o co mi jde

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nechapu, proc bych u cloveka, ktery je davan za vzor a je verejne cinnou osobnosti, nemel pravo hodnotit jeho soukromi.

Reagovat
smazaný uživatel

to je smutné

Reagovat
smazaný uživatel

Smutne je, ze misto toho, abys to bud A) presel bez povsimnuti, B) ho odsoudil/obhajil, tak radsi resis moje soukromi, proc to resim ja.

Reagovat
smazaný uživatel

smutné je, že někomu přijde normální hrabat se v něčím soukromí a ještě to blbě zakecávat nějakou veřejnou osobou. Ty sis musel ty Vyvolené strašně užívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci ti do toho kecat, ale o Vyvolenych se tady zminujes jenom ty. A tim s tebou koncim, nebavi me to, jsi pro me akorat dalsi pokrytec.

Reagovat
smazaný uživatel

ale copak ty přece miluješ, když se někomu můžeš štourat v soukromí. Já sem pokrytec a v čem Ty mě fakt bavíš, argumenty nula jenom výkřiky do tmy o veřejně osobě

Reagovat
smazaný uživatel

Kloučku, ty tady každýho buzeruješ, že se vrtá v něčím soukromí, ale ty děláš totéž. Rozhodl ses, že soukromí je tvoje hodnota číslo jedna a když to někdo nerespektuje, tak moralizuješ. Přitom když někdo bleje na Giggse, tak to znamená akorát to, že na vrcholu žebříčku má něco jinýho, než ty. Proto seš zkurvenej pokrytec. A seš pokrytec na druhou, protože i když někdo soukromí nerespektuje, ty se mu snažíš vnutit tu svou představu. Nejen ve veřejným prostoru. Ty bys chtěl, aby se tak chovali všichni a pořád - i doma, v soukromí. Jenže tobě už to v minulosti lidi vysvětlovali a stejně si meleš svou - takže jsi ke všemu ještě debil. Nereaguj na mě.

Reagovat
smazaný uživatel

tak podívej primitivní nulo, pokud někdo nemá ve svém žebříčku hodnot ochranu soukromí tak je lidský odpad, takže odpade já si budu reagovat na koho chci a ty jako nedospělý puberťák mi to zakazovat nemůžeš, takže si zase zanadávej na Giggse a vyhoň si u toho jako vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ubohej bastard, ani číst to neumí Nic ti nezakazuju. Ptal ses, v čem jsi pokrytec, tak jsem ti to vysvětlil. Chtěl jsi argumenty, máš je. Že je to jako házet perly sviním mi bylo od začátku jasný a ani jsem nečekal, že to pochopíš.

Mimochodem, výše jsi se vysmíval, že někomu chybí argumenty a jen nadává. A co teď? Zaujal jsi postoj "mám pravdu a basta a ty jsi odpad". No O.K. - jednou pokrytec, vždycky pokrytec.

Reagovat
smazaný uživatel

nic ti nezakazuju? Takže ty jsi ještě ke všemu tupý lhář Tak podívej ty nulo já v tomhle pravdu mám a ty se s tím holt smiř nebo skoč pod vlak. Vážně mě udivuje co takovému untermensch jako ty, dává pocit, že mě jeho názor nějak zajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

Slusne to neunasis.

Reagovat
smazaný uživatel

co neunáším, to že se takové parodii na člověk směju? To není neunášení to jsou fakta.

Reagovat
smazaný uživatel

Ptal ses, proč jsi pokrytec - já ti to vysvětlil. Tahle diskuze nevede k žádnýmu dalšímu zjištění, než že jsi pokrytec a jsi taky moc velký debil na to, abys to pochopil i když ti někdo podá podrobný návod.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jako chápeš, že je úplně jedno jaký má něco jako ty názor

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, že tobě je to jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Tipuju, ze PJ, pene by to zapadalo...

Reagovat
Godwinson

Tohle mně přijde trochu hloupé. Nic strašného v tom vlákně nebylo ... škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavne je to uz starej clanek, tak to tady klidne mohl nechat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, kde je moja hádka?

Reagovat
smazaný uživatel

Prospero - jen k te empatii, nevim jestli jsi to cetl - neni tezke se do tebe vcitit, nebot tady to udelal snad kazdy, kazdy chapeme, ze patris k nejzaslepenejsim fanouskum MU a proto toho zmrda obhajujes. Stejne jako jsem to ja delal u Mourinha, kdyz pichl Vilanovu do oka, i presto, ze objektivne kazdy chape, ze to byla picovina.

Reagovat
smazaný uživatel

"Obhajuješ ho, protože si zaslepený". Tak tohle není empatie ani omylem. Tohle je akorát zjednodušení protivníka na negativní emoce, a "vysvětlení" toho, proč odmítá uznat moje tak racionální a univerzálně platné argumenty. Ergo. Kdyby nebyl zaslepený, tak to musí vidět jako já.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ti akorat vysvetlil, proc to tak vnimas. Ja to uznavam, ze v okamziku, kdy budu stejne zaslepeny jako ty (coz posuzuji objektivne), tak budu subjektivne z tveho pohledu povazovat kazdy utok na Giggse, jako utok na MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo. A proč bys třeba nezkusil najít důvod mimo fotbal? O tom empatie je.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze mi chces rict, ze jsi opravdu bytostne presvedcen, ze clovek (a vubec tim nemyslim Giggs), podvadejici svoji manzelku s manzelkou sveho bratra, si nezaslouzi morlani odsouzeni?

Reagovat
smazaný uživatel

Já su naprosto bytostně přesvědčen, že když něco znáš sotva povrchně, tak bys neměl vynášet definitivní soudy. Ale to už jsem tady psal hodně krát. Kdyby to byl můj kámoš, a jenom tak podvedl svoju babu, tak ho nejspíš pořádně zdrbu. Jenže, mám kámoša který svoju babu de facto podvádí, ale rozhodně mu za to nadávat nebudu. Protože znám situacu. Můžu mu akorát důrazně doporučit, aby si to vyřešil rychle, páč to škodí všem třem. Takže asi tak. Ty vidíš lidi černobíle, buď dobré, nebo špatné. Já za nima vidím příběhy, které buď znáš, nebo neznáš.

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

Nemas pravdu. Nevera neni reseni zadne situace. Byt si dokazu predstavit neci vztah, kde ten jeden je frustrovanej a dejme tomu i tyranej tim druhym, tak nevera nic nevyresi. Muze mu to jednou ujet, muze se s nekym nekde vyspat, muze mu to kratkodobe pomoct. Ale ty menis priklad. Priklad byl jasny. Muz podvadi 7 let (!!!) svoji manzelku s manzelkou sveho bratra. Ty mi tady napises o nejakym kamosovi, kterej podvadi svoji pritelkyni. Proc ji podvadi? Chova se k nemu spatne? Ok, at se s ni rozejde. To je ferovy reseni.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nesrovnávám ty dva případy. Já ti ukazuju jak dva případy o kterých víš prd, může někdo vnímat odlišně. Já třeba nechápu proč se s ním ta jeho nerozvedla. Měla pro to hodně pádný důvod, získala by mrtě peněz. Mohla by dát pár rozhovorů, napsat paměti, měla by spokojený život s jiným chlapem. Ale jsou furt spolu. Proč? To právě nevíš. Třeba taky někoho měla. A nebo jejich manželství totálně nefungovalo, a jsou spolu kvůli dětem. Těch možností je spoustu. A některé dokážou vysvětlit aji dlouholetý poměr s někým jiným.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedina moznost, ktera by obhajila jejich pripad by byla ta, kdyby na tom byli vsichni 4 domluveni. Ale uz z nasledne reakce jeho bratra bylo zcela jasne videt, ze tomu tak nebylo. Tudiz neexistuje ani zadny jiny pripad, kterym bys ho mohl obhajit. Ac se o to porad snazis.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak znova. Těch možností je právě spousta. A ne jenom jedna. Ale je super že si dokázal připustit že nějaká může být. A ne že je to jich akorát nula.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ti dal moznost, abys ji napsal. Ale ty porad nic. Jedinou moznost, kde by neslo o zmrdovinu jsem ti napsal. Zkus napsat nejakou dalsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to jeho bývalá (což je pravda). Původně chtěl ju, ale ona se rozhodla pro jeho bráchu, z nějakého důvodu, ale nedokázali se přes to přenést. Tak se k sobě vraceli celou tu dobu. Když to prasklo, tak zjistili že je moc složité překopat svoje životy, tak zůstali v těch manželstvích co majou. Brácha to nemusel vědět, nemusel s tím souhlasit. Jak říkám, těch možností je mrtě, jak takové ze kterých vychází on jako ten nejhorší, tak takové ze kterých by Hollywood natočil romantické drama které by většina bab probrečela.

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice krasny pribeh, az mi ho bylo tak lito, ze malem slza ukapla, ale nijak ho to neobhajuje.

Reagovat
smazaný uživatel

V tvojich očích určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v ocich jineho zmrda samozrejme ano. Ale to se vracime na zacatek te smazane diskuze, kde se te Godwinson nebo Arbiter ptal, zda jsi se zachoval stejne, ze ho masduvod obhajovat.

Reagovat
Godwinson

Podle mě zbytečně plýtváš časem i energií.

Reagovat
smazaný uživatel

A já sem odpovídal, že ne, a aji kdyby ano, tak není důvod ho obhajovat. Páč já odpovídám sám za sebe, a on taky.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

"Obhajuješ ho, protože si zaslepený". Tak tohle není empatie ani omylem. Tohle je akorát zjednodušení protivníka na negativní emoce, a "vysvětlení" toho, proč odmítá uznat moje tak racionální a univerzálně platné argumenty. Ergo. Kdyby nebyl zaslepený, tak to musí vidět jako já.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

isto to zmazal PJ

Reagovat
r.mrazik

Stejne za to mohla ta zenska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Klidne, ale on se mel udrzet zpatky.

Reagovat
r.mrazik

A mne je to u zadku...buh vi jak to tam meli...ja si delal jen srandu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja si myslim, ze v tomhle mas zrovna ale pravdu. Ale na cele veci to v podstate nic nemeni.

Reagovat
r.mrazik

To jo,nemeni to na tom nic...cela ta ctverice je dost povedena...kdo vi,co se tam delo...

Proste nezajem...

Je mu 40,hraje skvele...jen at se mu dari dal

Reagovat
fantomas

Dolar tu zase rozjel tu svou "nestárnoucí" klasiku?

Reagovat
Swarley

nechápu, že to baví někoho řešit stokrát probrané ze všech stran...

Reagovat
fantomas

Jj, ale on to prostě miluje. Děvčata se sukněma a zahejbající Giggs, k tomu se bude vracet ještě za sto let.

Reagovat
r.mrazik

Jako ze jeho pripadna stara nesmi nosit sukne?

Reagovat
fantomas

Ale ne, si nepamatuješ? Že si holky s minisukněma samy řikaj o znásilnění a je to pak vlastně v důsledku jejich vina, protože přece kdyby se oblíkaly jako jeptišky...

Reagovat
r.mrazik

Aha,tohle jsem nejak nezaregistroval...a nebo to radeji zapomnel

Reagovat
SunFells

Bez hidžábu ani na krok

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem samozrejme nikdy nenapsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Prisels pozde, jedno cenne vlakno smazano

Reagovat
tomasinho

Dneska byl právěže v klidu a pohodě podle mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Tak co se týče té následné dlouhé debaty. Jasněže ten výlev v úvodu byl trapný, ale na to, jak se někdy dokáže rozohnit, tak to bylo celkově ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže chceš prostě říct, že na to, jakej je to *****, to ještě šlo, hm?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Stačila expreska...

Reagovat
cristiano.K.

chlap je v tom vždycky nevinně

Reagovat
kiwwi

takze Rodhri je v tom nevinne, ze zacal svoju zenu ako prvy podjebavat?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele