Giggs ještě nekončí, prodloužil smlouvu o další rok

Manchester United před pár dny přišel o Garyho Nevilla, který pověsil kopačky na hřebík, další veterán Ryan Giggs ovšem v kariéře bude pokračovat. Sedmatřicetiletý velšský záložník se na Old Trafford znovu dohodl na prodloužení smlouvy o jednu sezónu...

Jestli derby prohrajeme, zavřu se na týden doma, hlásí Giggs

Už přibližně za dvě hodiny startuje manchesterské derby. V sázce je hodně. Domácí United potřebují napravit ztrátu z minulého kola, kdy překvapivě prohráli ve Wolverhamptonu. Citizens také chtějí uspět a přiblížit se rivalovi, který vede ligu. Důležitost utkání si uvědomuje i domácí legenda Ryan Giggs.

Giggs: Z Rafaela bude jednou velký hráč

Pochvala potěší a co teprve když přijde od takové legendy, jakou je křídelník Manchesteru United Ryan Giggs. Velšana těší zlepšení mladého obránce Rafaela, jenž si od nové sezony podmanil místo na pravé stranně defenzivní čtveřice. Brazilec proti Birminghamu nehrál kvůli červené kartě, na úterní duel s Blackpoolem už však k dispozici bude.

Giggs plánuje na Old Trafford odehrát další sezonu

Fanoušci Manchesteru United se téměř jistě mohou těšit na to, že i v příští sezoně uvidí v týmu klubovou ikonu Ryana Giggse. Sedmatřicetiletý veterán, který strávil na celou profesionální kariéru, plánuje prodloužit smlouvu i na další ročník.

Gill nebude překvapen, pokud Giggs znovu prodlouží

Manchester United má ve svém středu několik symbolů věrnosti a jedním z nich je Ryan Giggs. Velšský záložník má smlouvu do konce sezony a znovu se tak dají očekávat spekulace o jeho budoucnosti. Začal s nimi výkonný ředitel David Gill, jehož by nepřekvapilo, kdyby Giggs odložil konec kariéry o další rok...

Konec se blíží. Giggse čeká další rozhodování

Záložník Manchesteru United Ryan Giggs začíná přemýšlet o příští sezóně. Buď ještě bude hrát, nebo v létě svoji skvělou kariéru ukončí. 37letý Welšan nechce své rozhodnutí uspěchat, nicméně neskrývá, že nyní je pověstné pověšení kopaček na hřebík blíž než loni.

Čtyřicetiletý Weir se těší na United a varuje před veterány

Rangers zatím ligou proplouvají bez jediného zaváhání, zítra na skotský tým ale čeká soupeř nejvyšší kvality. Jezdci se v Lize mistrů představí na Old Trafford proti Manchesteru United a na zápas se těší také čtyřicetiletý obránce David Weir. Veterán tvrdí, že největší nebezpečí pro skotský tým bude hrozit od Paula Scholese a Ryana Giggse.

Giggs se zajímá o post trenéra velšské reprezentace

Během čtvrtka by mělo být jasno o budoucnosti Johna Toshacka u reprezentace Walesu. Do té doby je tak mnoho prostoru na spekulace o jeho případném nástupci a tím by se mohl stát například Ryan Giggs, ačkoliv záložník Manchesteru United tuší, že by to momentálně bylo složité...

Mé rekordy jen tak někdo nepřekoná, přemítá Giggs

Ryan Giggs prohlásil, že mladíci, kteří vyrůstají v Manchesteru United, nikdy nedokážou překonat jeho úžasné rekordy. Žijící legenda Rudých Ďáblů uvedla, že mladí hráči jsou stále více a více rozmazlováni, když dostávají od začátku vysoké platy.

Giggs chce po skončení kariéry trénovat Manchester i Wales

Ryan Giggs odhalil své plány do budoucna. Rád by jednou trénoval Manchester United, za který odehrál více zápasů než kdokoliv jiný. Šestatřicetiletý Velšan zároveň uvedl, že by chtěl vést právě i reprezentaci své rodné země.

Giggs možná znovu oblékne dres Walesu místo zraněného Ramseyho

Do velšské reprezentace se možná vrátí veterán Ryan Giggs, která hrál za národní tým naposledy před necelými třemi roky v utkání s českým výběrem. Šestatřicetiletý záložník Manchesteru United uvažuje o tom, že by mužstvu vypomohl při zranění Aarona Ramseyho.

Giggs má zlomenou ruku, chybět bude čtyři týdny

Velká nepříjemnost potkala Manchester United, v nejbližších zápasech mu totiž bude chybět jeden z jeho klíčových hráčů. Záložník Ryan Giggs má zlomenou ruku a na hřišti se neobjeví čtyři týdny...

Giggs bude pokračovat na Old Trafford, smlouvu prodloužil o rok

Fanoušci Manchesteru United se mohou i nadále těšit na kousky Ryana Giggse. Velšský záložník s anglickým klubem spojil svou kariéru a ta rozhodně ještě nekončí - dnes totiž podepsal na Old Trafford smlouvu i pro příští sezonu...

Manchester United nabídne Giggsovi a Scholesovi nové smlouvy

Ryan Giggs a Paul Scholes se za své výkony v Manchesteru United brzy dočkají odměny. Manažer Red Devils Sir Alex Ferguson totiž uvedl, že oběma veteránům momentálně druhého týmu Premier League nabídne nové kontrakty.

Giggs chválí Scholese a přeje si, aby pokračoval v kariéře

Na Old Trafford se v následujících letech chystá hned několik velkých loučení osobností, které s Manchesterem United spojily velkou část svého života. Manažerem už příliš dlouho nebude Sir Alex Ferguson, vedle něho se budou loučit i jiní. Mezi nimi je i Paul Scholes, jehož spoluhráč Ryan Giggs by byl rád, kdyby 35letý záložník ještě pokračoval...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele