Další články

Řezník zůstává v Plzni, zkušený obránce o rok prodloužil smlouvu

Obránce Radim Řezník bude i v příští sezoně pokračovat ve Viktorii Plzeň. Čtyřiatřicetiletý fotbalista prodloužil končící smlouvu o další rok. Třetí tým minulé prvoligové sezony to oznámil na klubovém webu.

Řezník po návratu: Jsem rád, že jsem mohl nastoupit. Budoucnost neřeším

Plzeňský obránce Radim Řezník po více než devíti měsících nastoupil do soutěžního zápasu. Čtyřiatřicetiletý krajní bek po vleklých svalovým problémech odehrál úvodních 72 minut při remíze 2:2 se Slováckem na úvod prvoligové nadstavby ve skupině o titul. Řezníka těší, že je konečně zdravý, na budoucnost ve Viktorii, kde mu po sezoně vyprší smlouva, zatím nemyslí.

Liga mistrů je víc než lákadlo, ale jdeme krůček po krůčku, řekl plzeňský Řezník

Podle obránce Radima Řezníka je pro plzeňské fotbalisty obrovské lákadlo zahrát si znovu základní skupinu Ligy mistrů. Třiatřicetiletý pravý bek ale cítí, že Viktoria musí postupovat krůček po krůčku jako v minulé sezoně, kdy překvapivě získala titul v nejvyšší soutěži.

Řezník prodloužil s Plzní smlouvu o další rok

Radim Řezník prodloužil s fotbalisty mistrovské Plzně smlouvu o další rok. Viktoria o tom informovala na svém webu. Třiatřicetiletý krajní obránce působí v západočeském klubu, s nímž letos získal pátý titul, s krátkou přestávkou od roku 2011.

Řezník se trefil i proti Liberci a prožívá gólově nejlepší sezonu kariéry

Obránce Radim Řezník pomohl Plzni vítězným gólem k domácí výhře 2:0 nad Libercem v 18. kole první ligy. Dvaatřicetiletý krajní bek dal od začátku tohoto ročníku nejvyšší soutěže už čtyři branky a prožívá střelecky nejúspěšnější sezonu kariéry. Řezník si pochvaluje především geniální přihrávky od spoluhráčů.

"Nepotřebný" Řezník dal gól Boleslavi a pomohl Plzni k vítěznému startu do ligy

Radim Řezník se v létě stal v Plzni nepotřebným a vedení klubu dlouholeté opoře dalo svolení hledat si nové angažmá. Dvaatřicetiletý krajní obránce ale kvůli rozsáhlé marodce nakonec v týmu Viktorie zůstal. V úvodním kole první ligy Řezník nastoupil v základní sestavě a vítězným gólem pomohl k domácímu triumfu 2:1 nad Mladou Boleslaví, kde paradoxně hostoval v jarní části minulé sezony.

Plzeň uvolnila Řezníka, Alvira a Pernicu na hostování

Plzeň před jarní částí první ligy zúžila kádr a poslala trio hráčů na půlroční hostování bez opce. Obránce Radim Řezník odešel do Mladé Boleslavi, Luděk Pernica do Brna a záložník Marko Alvir do Českých Budějovic. Viktoria o tom informovala na svém webu.

Nepatřím k těm, kteří by to vzdali, řekl Řezník po další ztrátě

Plzeňští po porážce 1:2 na hřišti Slovácka v 19. kole první ligy ztrácí na vedoucí Slavii už propastných 14 bodů, obránce Viktorie Radim Řezník ale ani za této situace boj o mistrovský titul nevzdává. Podle zkušeného beka se druhý tým tabulky musí soustředit pouze na sebe a podzimní část sezony příští týden bezpodmínečně zakončit domácím vítězstvím nad Teplicemi.

Známe slabiny Slavie a doma jsme silní, řekl plzeňský Procházka

Plzeňští hráči podle záložníka Romana Procházky znají slabiny Slavie a věří, že lídra tabulky dokážou v nedělním šlágru 14. prvoligového kola porazit. Západočeši budou opět spoléhat na sílu domácího prostředí, kde nad pražským obhájcem titulu zvítězili pětkrát za sebou.

Nemocného Kadeřábka nahradil v nominaci Řezník

V nominaci české reprezentace na zápas kvalifikace mistrovství Evropy s Anglií a následný přípravný duel se Severním Irskem nahradil nemocného Pavla Kadeřábka plzeňský obránce Radim Řezník. Tým už se v Praze chystá kompletní, v pondělí večer se připojil i útočník Zdeněk Ondrášek z Dallasu.

Na každou šanci se nadřeme, řekl Řezník po prohře s Antverpami

Plzeňští na úvod třetího předkola Evropské ligy prohráli v Bruselu s Antverpami 0:1 a už počtvrté z posledních pěti soutěžních zápasů nedali gól. Podle obránce Radima Řezníka se hráči Viktorie momentálně na každou šanci hodně nadřou, špatná produktivita a trápení v koncovce mrzí i dalšího zadáka Lukáše Hejdu.

Řezník věří, že Plzeň v Pireu vstřelí gól a nakročí k postupu

Plzeňský obránce Radim Řezník věří, že fotbalisté Viktorie v úterní odvetě druhého předkola Ligy mistrů na stadionu Olympiakosu Pireus dokážou vstřelit branku a přiblížit se postupu. Po úvodním domácím výsledku 0:0 totiž Viktoria půjde dál i při jakékoliv remíze, při níž padnou góly.

Řezník je po operaci achillovky a Plzni už letos nepomůže

Plzeňský obránce Radim Řezník absolvoval operaci Achillovy šlachy a v podzimní části sezony už obhájcům titulu nepomůže. Devětadvacetiletý zadák zmešká středeční zápas Ligy mistrů s AS Řím a nedělní utkání nejvyšší soutěže s Karvinou. O Řezníkově operaci informoval trenér Viktorie Pavel Vrba na dnešní tiskové konferenci.

Z reprezentace vypadli Řezník a Hušbauer, tým doplní čtyři hráči

Z kádru české reprezentace pro nadcházející zápasy Ligy národů na Slovensku a na Ukrajině vypadli zranění obránce Radim Řezník a středopolař Josef Hušbauer. Nový kouč národního týmu Jaroslav Šilhavý na dnešním srazu v Praze místo nich povolal Vladimíra Coufala s Michalem Trávníkem a dodatečně nominoval záložníka Lukáše Masopusta se stoperem Ondřejem Kúdelou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele