Řezník před odvetou nehledal výmluvy: Musíme to zvládnout

Ačkoli se Plzeňští musí v úterní odvetě 3. předkola Ligy mistrů s Karabachem vyrovnat s náročným cestováním i nepříjemně teplým a dusným počasím, nehledají výmluvy. Vědí, že pokud chtějí strávit podzim v evropských pohárech, musí ázerbájdžánského soupeře porazit stůj co stůj.

Řezník po 16 měsících nastoupil v základní sestavě Plzně

V posledních 16 měsících musel Radim Řezník po vážném zranění kolena sledovat zápasy Plzně jen z tribuny či lavičky. Dnes dostal znovu šanci v soutěžním utkání v základní sestavě. I když porážku 0:1 v úvodním semifinále MOL Cupu v Mladé Boleslavi neodvrátil, výkonem naznačil, že se vrací do formy, kterou měl před zraněním.

Řezník kvůli poraněnému kolenu na jaře Plzni nepomůže

Plzeňští budou na jaře bojovat o ligový titul bez pravého obránce Radima Řezníka. Stabilní člen základní sestavy si v sobotní generálce s Krasnodarem přetrhl přední křížový vaz v koleni a čeká ho minimálně půlroční pauza. K dispozici tak nebude ani reprezentaci. Západočeský klub o tom dnes informoval v tiskové zprávě.

Plzeňští očekávají těžší zápas s Jabloncem než v létě

Zatímco na začátku sezony Plzeň doma přehrála Jablonec bez potíží 3:1, v neděli fotbalisté Viktorie očekávají mnohem těžší utkání. Severočeši se totiž po letních změnách sehráli a nyní patří spolu se Spartou k hlavním rivalům Plzně v boji o titul. V případě výhry dokonce mohou přezimovat v tabulce před ní.

Řezník reprezentaci moc neřešil, o to větší radost má z pozvánky

O Radimu Řezníkovi se v souvislosti s národním týmem spekulovalo už delší dobu, první pozvánku do reprezentace ale dostal až nyní od Pavla Vrby před přípravným zápasem s USA a úvodním duelem kvalifikace mistrovství Evropy s Nizozemskem. Plzeňský pravý obránce na národní celek nikdy moc nepomýšlel.

Řezník věří, že přesun na levou stranu místo Limberského zvládne

Plzeňský Radim Řezník věří, že bez větších problémů zvládne přesun z pravého beka na levou stranu, pokud ho trenér Pavel Vrba bude chtít použít jako náhradu za zraněného Davida Limberského. Doufá, že svým výkonem pomůže k bodovému zisku v souboji s CSKA Moskva a boji o třetí místo ve skupině Ligy mistrů.

Rajtoral s Řezníkem prodloužili smlouvy v Plzni

František Rajtoral s Radimem Řezníkem prodloužili smlouvy s mistrovskou Plzní. Nový Rajtoralův kontrakt má platnost do června 2015, Řezník se západočeskému klubu upsal ještě o rok déle. Informoval o tom web plzeňského klubu.

Řezník si sval zřejmě jen natáhl, Plzni však asi bude chybět

Plzeňský obránce Radim Řezník si ve středeční odvetě čtvrtého předkola Ligy mistrů na hřišti Mariboru poranil stehenní sval na pravé noze. Podle předběžných odhadů by ho měl mít jen natažený, přesto se dá očekávat, že minimálně v nedělním ligovém utkání s Olomoucí bude Plzni chybět.

Plzeň posiluje před Ligou mistrů, z Ostravy přichází bek Řezník

Fotbalisty Plzně posílí ostravský obránce Radim Řezník. Smlouva je těsně před podpisem, dvaadvacetiletý pravý bek a bývalá opora české jednadvacítky by ve Viktorii měl podepsat víceletý kontrakt.

Řezník na podzim zřejmě dohrál

Radim Řezník si na podzim pravděpodobně už nezahraje. Devatenáctiletý pravý bek si v dnešním ligovém duelu Baníku proti Českým Budějovicím poranil vazy v pravém koleni, ale přesný charakter zranění a dobu léčby určí až vyšetření na magnetické rezonanci.

Odejde Řezník na Ukrajinu?

O Radima Řezníka se vážně zajímá Dněpr Dněpropetrovsk. Talentovaný pravý obránce upoutal pozornost ukrajinského celku na nedávném mistrovství Evropy U-19, kde se s Českou reprezentací dostal až do semifinále. Řezník je stabilní člen základní sestavy Baníku Ostrava.

Řezník po otřesu mozku už trénuje

Ostravský obránce Radim Řezník, který po faulu brněnského útočníka Aleše Besty utrpěl minulé pondělí v ligovém utkání v Brně těžký otřes mozku, už znovu trénuje. Není vyloučeno, že pravý krajní bek reprezentační jednadvacítky stihne sobotní zápas Baníku na Spartě.

Řezník propuštěn z nemocnice

Ostravský fotbalista Radim Řezník byl propuštěn z nemocnice po těžkém otřesu mozku, který mu svým faulem v pondělním ligovém utkání způsobil brněnský útočník Aleš Besta. Baník stále zvažuje možnost, že dá fotbalovým orgánům podnět k dodatečnému prošetření incidentu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele