Nepatřím k těm, kteří by to vzdali, řekl Řezník po další ztrátě

07.12.2019, 21:15
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (19)

Přidat komentář
db18

řekl Řezník, který místo aby se pokusil doběhnout balon, raději (potom co jde balon do zámezí) seřve spoluhráče, protože mu to nedal do nohy, ale do "běhu"

Reagovat
icka

No co jsem ho videl tak takhle rve snad nonstop. Se divim, ze ho nikdo z tymu neliskne.

Reagovat
db18

To dělal snad jen Kozáčik... a dokud to dělal, tak mne nehorázně sral on, ale po tom, co přestal chytat, jsem ho začal chápat.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
REPLIKATOR

Vzdej to...

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň byla v předchozích letech k smíchu jen mimo hřiště, teď začíná být směšná i tam.

Reagovat
ratusek

no jo, sladká éra končí. Otázka je, jestli se novému trenérovi povede nastartovat opět nějaké dobré období. Tak či tak, Řezník už u toho nebude

Reagovat
dinss

Furt druhý místo i s nejmenším počtem bodů od sezony před titulem.

Reagovat
smazaný uživatel

To nebude na dlouho.Fotbal hrajou k zblití.Bejt tebou, tak sem ty trpaný smajlíky nervu, není proč.Ta jízda z kopce je evidentní.Bolka vás dnes stáhne na pouhé dva body

Reagovat
dinss

Reagovat
oli9

nejelpší bylo jak na konci nezvládal.... 5 minut před koncem sejmou zezadu zajíce který spadne a řezník utíká seřvat zajíce potom seřve 4 rozhodčího který ukáže nastavení 5 minut výkon od něj tragický ale seběvědomí na rozdávání

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho motivovanost je příkladná Ale tohle bylo fakt spíš už jen frustrace.

Reagovat
Blasphemer

Jako jo, musím souhlasit s tím, že "motivovanost" jak píšeš, má dobrou. On je ten typ, co na hřišti nic nevypustí a nemůžeš mu vyčítat, že by na to sral.

Ale fotbalově nikdy nebyl nic extra a v poslední době už vůbec.

Reagovat
oli9

neříkám, že emoce jsou špatné... já také patřím k těm nervákům na hřišti..ale taky trošku sebereflexe ..když je jasný faul tak neutíkám seřvat faulovaného hráče

Reagovat
martin1

Už aby se vrátil (nejen) Havel.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Viktorka kupuje posily když je trenér nestaví a hra je pořád horší a horší. Krmenčík jako kdysi už není posila do útoku. 10 golů v 19 zápasech asi z 25 šancí je pro uznávaného střelce velmi málo!!.Není už opravdu nejvyšší čas změnit trenéra?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdávat se nemusíš, ale vyjde to nastejno.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele