Řezník po tomto ročníku opustí Plzeň, na západě Čech strávil třináct sezón

16.05., 18:46
Aktuality
Radim Řezník (© FC Viktoria Plzeň)

Obránce Radim Řezník po sezoně opustí plzeňský klub. Pětatřicetiletému bekovi v létě skončí ve Viktorii smlouva a vedení aktuálně třetího týmu tabulky ji podle očekávání neprodlouží. Západočeši o tom informovali na svých internetových stránkách.

Řezník strávil ve Viktorii 13 sezon a získal s ní pět ligových titulů. Byl také u všech čtyř účastí klubu ve skupinové fázi Ligy mistrů, při té poslední ale základní fázi soutěže nehrál. V plzeňském dresu dosud posbíral 302 soutěžních startů, v tomto ročníku patřil už jen mezi náhradníky. Při četných absencích ale zasáhl do čtvrtfinále Evropské konferenční ligy proti Fiorentině.

V sobotu nastoupí k poslednímu domácímu ligovému utkání a shodou okolností to bude proti Baníku Ostrava, odkud do Viktorie přišel. "Vyšlo to takhle zajímavě, určitě to pro mě bude hodně emotivní. Budu se chtít určitě loučit vítězně a věřím, že dorazí co nejvíce fanoušků," uvedl Řezník.

"Radim s námi zažil úplně všechno. Patří nesmazatelně do zlaté éry klubu. Velký profík a jedna z duší kabiny, kde se vždy staral o dobrou atmosféru. Patří mu velké poděkování za to, co pro náš klub odvedl," řekl generální ředitel a předseda představenstva klubu Adolf Šádek.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
fabec1222

Takže Domažlice

Reagovat
Pablos

Výměnou za Bořila ?

Reagovat
Pony Slaystation

Bude se soustředit na rap

Reagovat
ratusek

hlavně pořád ještě nevydal tu hru

Reagovat
Witcher

Takže spolu s Grigarem do Dukly

Reagovat
Mass

Reagovat
Blasphemer

Třináct sezon.

Reagovat
St. Pauli

Takze do Bohemky.

Reagovat
Infeld Prácheňský

Tolikrát na hraně vyřazení, vždycky se dokázal vrátit a byl platnej. Respekt Radime, zanechal jsi nezapomenutelnou stopu

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
dontcallmeandre

Bych se nedivil, kdyby si ho pořídil někdo, kdo bude hrát předkolo pohárů. Podle toho, kdo to ukope. Třeba do Hradce by mi seděl.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele