Řezník věří, že Plzeň v Pireu vstřelí gól a nakročí k postupu

29.07.2019, 21:37
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (21)

Přidat komentář
Bex5

Pojdte, panove. Postup.

Reagovat
dinss

Reagovat
anarchochuligan

Řezník věří, že Plzeň v Pireu nedostanou bůra

Reagovat
anarchochuligan

*nedostane

Reagovat
Lawman

Když se podívame na výsledky Plzně v pohárech, zjistíme, že mnohokrát inkasovala gól v prvních 20 minutách anebo přišla o vítězství v posledních 10 minutách ( asi každý si pamatuje zápas s Maccabi ale nejen ten ). Pokud to bylo v skupinové fázi, dalo se to kompenzovat ale když šlo o vyřazovací fázi, tam to mělo fatální následky. Chlapci dejte si pozor na začátek zápasu a na konec. To není Fortuna liga, kde se dá spinkat v 90% utkání a nic se neděje.

Reagovat
kilobyte

Ještě by si měli dát pozor na posledních 25 minut 1. poločasu a prvních 35 minut 2. poločasu.

Reagovat
h8_sfatto

pro jistotu si nechali vytetovat harmonogramy smolných minut

Reagovat
insane

Gol daji, ale stejne prohrajou tak 3:1. Ne, ze bych jim prohru pral, ale vzhledem k tomu, jak si Olympiakos zkusene posefoval remizu v Plzni, tak bude doma fakt silnej.

Reagovat
Bex5

Zas tak zkuseny to v 1.pulce teda nebylo

Snad to zvladneme ...

Reagovat
smazaný uživatel

zkusene posefoval remizu? frajeri vystrelili 1x na branku za cely zapas. Chapu, ze jim remiza staci, ale smerem do predu nic nepredvedli. Doma budou chtit samozrejme gol dat, ale neveri, ze jim daji 3 goly. Verim v postup Plzne, a je mi jedno, zda to bude po prodlouzeni, na penalty nebo po zakladni hraci dobe

Nedelejte z tech reku Barcelonu

Reagovat
insane

Barcelonu z nich nedelam, ale je treba brat v potaz, ze tyhle jsou venku a doma jak noc a den. A vzpomenme napriklad na Dinamo Zagreb, ktery doma taky predvedlo trochu jinej vykon nez v Plzni.

Reagovat
h8_sfatto

balkánský týmy jsou pro náš odjakživa prokletí, ti kluci jsou hladoví a techničtí, určitá chudoba tvrdí charakter nebo spíš prosazení se,temperament na sluníčku, macho ego...musíme si je holt poctivě vymíchat jako kdysi Kanaďany v hokeji, česká klidná hlava, přemýšlivost a semtam tupé nakopnutí dopředu na Krmelce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ač jako fanoušek Slavie, tak dneska Plzni fandím. Koeficient je koeficient. Navíc z těch peněz z pohárů profituje celá liga. Postup do dalšího kola by už znamenal jistotu pohárů i pro Plzeň.

Reagovat
h8_sfatto

ať se na ní nadává jak chce,..na evropský scéně nikdy neudělali ostudu a díky Slovákům v týmu ji fandí celé Československo

Reagovat
coral

Skončí to nerozhodně 1:1. Branka Plzne padne po rohu a da ji nekdo z beků.

Reagovat
smazaný uživatel

Ludan

Reagovat
h8_sfatto

od Řeků dostáváme pravidelně nařezáno, tak snad je Řezník zařízne

(PAOK-Příbram, česká repre, Panathinaikos-Sparta) ale letos lámem jen smutný rekordy, ale Vrba je jako Obama, já mu věřím, YES,HE CAN

Reagovat
Lawman

Odveta ukázala v celé nahotě úroveň českého top klubu. To bylo řečí tesně po vylosování. Ve dvou zápasech Plzeň bez jediného vstřeleného gólu, co dělá přesto 0,5 bodu do koeficientu. Větší tragédii však bylo zjištění, že Řekové přehrávali Plzeň technicky, takticky, rýchlostně a efektivitou. Prohrát se dá se ctí ale to co předvedla Plzeň v 2. poločase, nemělo s fotbalem nic společné. Žel, to je úroveň kvality naší ligy, která plodí takové lídry, kteří v konfrontaci s evropskymi ani ne top týmami prohrávají rozdílem třídy.

Reagovat
vanGomm

Tak ona toho Plzeň moc nepředvedla ani v tom prvním poločase a pouze za přispění velké porce štěstí skončil ten 1.pol 0:0.V 10.mitutě už to totiž klidně mohlo být 2:0,nebo dokonce 3:0 a pak je otázka zda by to domácí v pohodě dohráli,nebo by z toho byl ještě větší debakl.

Reagovat
anarchochuligan

Řezník splnil co říkal, dal branku sice vlastní ale dal..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele