Plzeň uvolnila Řezníka, Alvira a Pernicu na hostování

08.01.2021, 15:57
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (98)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Asi dobře pro všechny

Reagovat
twl

Prosím ještě Hořava a Kovaříka do Olomouce plus Falta a Houška a peníze

Reagovat
twl

Houska

Reagovat
Salfovic

Houska za Hlouška.

Reagovat
dinss

Housku bych bral daleko víc než Faltu.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Co ten Kalvach, jak je to horký do toho CSKA? Pak by se Houska celkem hodil.

Reagovat
dinss

Prý jedině až po sezoně. Pro nás je to klíčovej hráč.

Reagovat
Salfovic

Vždyť je to typově jiný hráč.

Reagovat
Greny

Proč peníze jim končí smlouva v lete

Reagovat
dinss

Falta za mega a jsou ho ochotní pustit.

Reagovat
vitecek15

Dobrý mega. Ten měl tak tragickej podzim, že jaro by snad základ už hrát nemohl. Flákač.

Reagovat
Fodbalysta

myslím, že tam ti kluci ročníku 1993 neměli být už nějaký rok. Jsou tam dlouho, někteří od narození a nemají motivaci bojovat za Sigmu. Přesně jak to řekl Nešpor po zápase tuším s Budějkama. Zbytečně je tam Minář předržoval v době, kdy je mohl pustit za mnohonásobek. Ukázalo se to tenkrát už na Plškovi, který měl odejít dříve a za víc než nakonec odešel. Každopádně na něm se aspon něco vydělalo. Takovej Zahradníček mi přišel ted na podzim, co jsem viděl zápasy taky strašnej (když už hrál). Borci tam mají na poměry klubu, který pravidelně nehraje o poháry hodně slušný smlouvy a i tady je potřeba vzít pozitivně, že se trochu ušetří klubové kase na výplatách. Jsou tam zase zajímavý mladí hráči, kteří by měli mít "hlad" po základní sestavě a i kdyby Sigma ukončila sezonu do 10. místa, tak bych z toho tragédii nedělal. Raději ať se tam zapracují mladí hladoví kluci, než aby se každý víkend fanoušek nas*al za to, jak to tam někteří odchodí.

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
dinss

Pernica mi asi nikdy nepřesvědčil, že by měl být pravidelný člen základní sestavy byť je to velkej sympaťák a minimálně teď bych ho viděl v kádru raději místo Kaši od kterýho asi nikdo neví, co čekat. Alvira má Gula hodně rád ale za těch pár zápasů to byla bída byť by hrál taky asi jinak, kdyby nebyl pořád zraněnej. Řízek musel někam pryč a nedivil bych se jeho odchodu po sezoně protože na pravýho beka potřebujeme někoho podobnýmu Havlovi ale obránce...

Reagovat
Greny

Hoďte na hostování Horavu, Šulce a Matějku a vemte si Surala na lávku dobrej

Reagovat
dinss

Hořavu vám klidně pustíme. Ale nedivil bych se kdyby šel výměnou za Housku...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Alvir Já jsem myslel, že v Plzni hrát nebude a už toho za rok a půl odehrál víc než za tři sezóny ve Slavii

Reagovat
dinss

Gula ho měl celkem rád protože v přípravě měl dobrý výkony ale pak se vždycky zranil což je jeho největší mínus..

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak to bylo myšleno spíš ironicky právě vzhledem k těm jeho zraněním. Bohužel proto tady za nás neodehrál ani jeden mač, pak byl slušnej v Příbrami a pak šel zadarmo k vám mám takovej pocit. V tom přestupovým vláknu jsem to i psal, že buď bude zraněnej, nebo rozkvete no

Reagovat
ratusek

v tom co jsem ho viděl tu chvili na hřišti mi každý zápas přišel takovej nemotornej skoro až dřevák. Ale asi je to tím, jak byl nerozehraný

Reagovat
20DollarsInMyPocket

On je šikovnej, ale odehrál fakt úplný hovno a ani pořádně nevím, kam ho v Plzni strkali, dokonce jsem slyšel něco o pokusu ho dát na devítku? To nechápu. Pokud bude zdravej, tak Budějkám pomůže a v Plzni ještě může fungovat jako dobrej backup za Čermáka třeba.

Reagovat
ratusek

no dával ho všude možně do utočné části a vždy jen na chvíli. moc toho ani nemohl předvést

Reagovat
delfin

Myslim ze Adolf Sadek ted moc dobre asi nespi.

Reagovat
ACSeRw!n

radsi prodava, dokud je to legalni

Reagovat
smazaný uživatel

Reznik

Reagovat
icka

Řezník to má za to jak vždy ujebe špatný pas či centr a rozhazuje rukama a strašně řve kdo to za něho dojebal?

Reagovat
ratusek

zprcá všechny okolo. ale už jen to, že jde hostovat dává najevo, že s ním pro příští sezonu už nepočítají.

Reagovat
smazaný uživatel

Což je docela zvláštní, když na ten post mají pouze Havla a se vší úctou k němu, Řezník je mnohonásobně lepší fotbalista.

Reagovat
ondrasch77

Zas tak zvláštní to není..., pravděpodobně v létě někoho koupí nebo se posune někdo z juniorky.

Asi bude taky záležet na konečném postavení v tabulce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně ale máš 20 kol a aktuálně tam alternativa není, teda pokud tam nemají nějakého nadějného mladíka. Ale v době covid je to docela risk.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Rob Roy

Řezník a Alvir dobrý odchody, Pernica lehký přkvapení, ale asi na to tlačil hráč, že chce hrát, takže se to dá pochopit. Pokud se toho Kaša dobře chytne, tak to bude i pro nás lepší, protože má ještě i slušnou perspektivu na nějakej prodej nebo hráčskou výměnu, je mu čerstvě 27. Ještě odlifrovat do Olmíku Hořavu (s tím docela počítám) a možná Mihálika a bude to dobrý. Btw. ještě nám patří Hloušek a pokud na něj v létě Kaiserslautern neuplatní opci, tak má ještě na rok smlouvu u nás, může se hodit na nějakej další případnej change v létě. Týmům jako Teplice, Budějky nebo Bohemka by takový hráč určitě ještě měl co dát. Sice teď hraje třetí německou, ale pořád základ, takže může v léte bez problémů zaplout do ligy.

Reagovat
Alan_Shearer

Falta se zkusi na pravym beku nebo ...?

Reagovat
Rob Roy

Já tipuju pravý křídlo jako alternace za Kayambu nebo naopak. Na pravým běku snad dostane šanci Koželuh (když se Havel vykartuje, zraní nebo bude hrát dlouhodoběji bídně).

Reagovat
Alan_Shearer

Falta ale zrovna moc produktivni neni ne? Obcas hral levyho beka ale tam toho mate dost pres nohu to ale asi taky nebude ono

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho viděl jako alternativu za Kopice spíš nalevo, vpravo bude Ba Loua. No a někdo bude muset z kola ven Mihálik, Kovařík nebo Kayamba, přičemž poslední jmenovaný si myslím to nebude.

Reagovat
Rob Roy

To jsem zapomněl že je levák. Ale my někoho potřebujeme spíš napravo aby byl někdo za Kayambu když tam začne dělat kraviny No uvidíme. Kayamba tu dal zatím jedinej gól za dva roky, takže myslím že ohledně nízké produktivity by se Falta nemusel stresovat

Reagovat
smazaný uživatel

A on k nam snad jde?

Reagovat
db18

Nejspíš jo, já to jako konkurenci na křídla vítám, navíc skoro zadarmo a vyfoukne se Slavii... a Hořava taky rok stagnoval, než jsme ho vytáhli... ale je pravda, že už mu je 27, ale na dvě sezony snad dobrý...

Reagovat
Alan_Shearer

Nechapu k cemu by ho Slavia potrebovala mozna aby nam ho dali na hostovacku

Reagovat
db18

Tak u Slavie nechápu tolik věcí...

Reagovat
Greny

https://youtu.be/THIGiZWZ67Q se podívej ten by se hodil, takovýho ještě nemaji

Reagovat
smazaný uživatel

si ho strcte za klobouk

Reagovat
db18

My můžem, vy tam už máte Malinu...

Reagovat
smazaný uživatel

My mame plny zakloboucnik.

Reagovat
Jolly Roger

Stoperská dvojica - Pernica + Hlavica.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec bych se nedivil, kdyby šel Hlavica hostovat do Líšně nebo kamkoli jinam. Zatím toho moc neukázal.

Reagovat
Didier Drogba

a ještě Šural by mohl jít pryč, to je taky hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to netuším, Brno zas tak nasledované nemám. Ale konkrétně na Hlavicu sem byl hodně zvědavý. V druhé lize se prezentoval velmi dobře a hlavně je to taková anomálie na stopera u nás. Bohužel se ukázalo, že silné stránka na ligu nestačí a ty slabé hodně razí.

Reagovat
Greny

On přišel a Zlámal si hned nějakou kost (nadočnicový oblouk myslím) na x krát.. a pak covid takže neměl moc sanci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hrál proti Zlínu, Sigmě, Plzni a Karviné. Během těhle zápasů dostalo Brno 12 branek. Sice sem neviděl všechny zápasy, ale pamatuju si zápas s Plzní a tam se přimotal snad ke 3 brankám ze čtyř. Potom už mu ani Machálek nedával šance a to byl jeho kůň. Nevím jak dlouho byl mimo skrz covid, ale myslím, že to nebyl hlavní důvod.

Reagovat
soukup

Hrál jen na začátku sezóny. Tam byly zápasy, co musel dirigovat obranu, kde vedle něj hrál dvacetiletej Černín nebo sedmnáctiletej Endl a na krajích byli záložníci, protože všichni ostatní obránci byli zranění. To byla samozřejmě bída. Pak se zranil, ostatní se uzdravili a už si nekopl. Ale hůl bych nad ním nelámal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono by to vypadalo jinak, kdyby třeba hrál v Sigmě vedle Hubníka. Ale na druhou stranu je mu už 26 let, takže to není žádný vyjukaný zajíc. A jestli si dobře pamatuji, tak to byly dost individuální chyby. V tomhle věku už od hráče očekáváš, že bude schopný vzít odpovědnost, jinak tam pošleš raději Endla, který má potenciál se vyhrát a případně prodat. Jako třeba za rok vyroste a vše bude jinak, ale zatím to tak vůbec nevypadá.

Reagovat
Greny

Ve Zlíně hrál skoro bez tréninku a snad i bez povolení lékaře ...tam se sešel covid zranění atd plus Štěpánovský červená v první pulce

Reagovat
Fodbalysta

Osobně si myslím, že by mu možná víc seděl tým, který chce hrát fotbal a který není pod permanentním tlakem. Navíc se hned zranil, což taky nepomůže a odehrál zápasy, ve kterých se nedařilo celému týmu. Já ho viděl asi v 5 zápasech 2. ligy a říkal sem si, že je to špičkový stoper na 2. ligu. Čas ukáže jestli jen na druhou.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím lze souhlasit. Ale v lize není zas tolik týmů, co by chtěly hrát fotbal a zároveň ho vzaly. Jako sem zvědavý, jak to s ním bude dále.

Reagovat
soukup

pokud bude jeho úloha backup na lavičce, tak mi Šural nevadí. Sice je to kopyto, ale když ho pošleme pryč, tak musíme na koupit někoho dalšího a to bude taky kopyto. V ničem si nepomůžeme. Zas si nemůžeme dělat iluze, že budeme mít v kádru 25 prvoligových fotbalistů

Reagovat
mayday

To je hráč tak akorát k bráchovi do Šakvic.

Reagovat
Jolly Roger

Asi jo. Pernica je ale opravdová posila po dlouhé době.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi z toho vychází stoperská dvojice Dreksa Pernica, což na papíře je jako nadprůměr. U Pernicy je výhoda, že je fakt silný ve vzdušných soubojích a umí toho využít i u útočných rohů. Určitě pro Brno hodně kvalitní fotbalista a i v solidním věku. Problém je, že pokud se neudrží, těžko ho budou zíksávat na stálo.

Reagovat
soukup

pokud se neudržíme, tak na špičku druhé ligy bude stačit i Dreksa - Gajič/Hlavica/Šural/Kryštůfek

Reagovat
smazaný uživatel

No jasný, ale cíl musí být se zase vrátit že. A za další rok řešíš defakto stejný problém.

Reagovat
soukup

jo, ale teď je zbytečný řešit otázku, jestli by zůstal i po sestupu nebo ne. I když nezůstane, tak tam jsou na druhou ligu nadstandardní stopeři a klíčový by bylo hlavně pak posílit po dalším postupu a ne jak letos, že budeme po pěti kolech překvapení, že vše prohráváme a je potřeba posílit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako to souhlasím. Bohužel teď potřebujete reálně posílit každou řadu, jinak to bude dost těžké to udržet.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad první slušná posila Požára

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná dvojice Dreksa - Pernica

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rob Roy

OT, ale ne zas tolik: Šimon Gabriel v základu za Teplice v generálce proti Žižkovu, výkop v 18, bude na tipsport TV. Hrají 3 - 5 - 2, stopeři ještě Mazuch a ten Francouz Droehnle. Heidenreich zatím ani na lavici. Muže být zajímavý.

Reagovat
Coutinho10

říkal jsem si podle sestav na obou stranách, že možná mrknu a na Chanci/Tipsportu píše, že pro tuto událost není stream dostupný

Reagovat
Rob Roy

jj, nikde to není

Reagovat
Coutinho10

škoda

Reagovat
PH8

Ten Alvir ani nevím jak se nacpal do Slavie a Plzně. Má dobrého agenta?

Reagovat
smazaný uživatel

Povedlo se mu pár zápasu myslím v Příbrami. Slávie už o něj nestála, tak Plzeň se ho ujala.

Reagovat
krupa1919

Jen si toho Faltu vemte Plzenští, na můj vkus u nás dosáhl už svého maxima a v poslední době nehraje moc dobře. Jen by mě zajimalo, kam ho chcete strčit v sestavě? Pravý křídlo, bek přes nohu kdy je levák? nevim nevim, v Sigmě to byl u něj vždy problém když hrál přes nohu a bylo to znát

Reagovat
ratusek

už jede!

Reagovat
Witcher

Bez CZT je to stejně k hovnu

Reagovat
fabec1222

Ten už asi nepůjde nikdy no Pro zahraniční seriály v originále je naštěstí dost zdrojů, ale najít torrent pro naši tvorbu nebo seriál s kompletní lokalizací je už dost těžký

Reagovat
Pride

Jedině TVGURU!!

Reagovat
fabec1222

Naštěstí to šlo docela rychle

Reagovat
Mass

Už sem začínal mít absťák

Reagovat
db18

Pernica mne trochu mrzí, čekal jsem spíš odchod Kaši... Luďan by podle mne zasloužil víc šancí na úkor Hejdy/Brabce, ale třeba to je znamení, že se na jaře víc zapracuje Míka a v létě se to bude řešit na novo (tam počítám s tím, že se rozehraný Luďan vrátí a kvůli končící smlouvě odejde Brabec...)

Reagovat
smazaný uživatel

Kaša zůstává u vás? Super

Reagovat
dinss

Otázkou je, jak velká je šance na to aby hrál někdo z mladých - Gabriel, Míka atd. Nevím kolik nás Brabec stál ale údajně ta částka poměrně velká. Každopádně jsou to drby ale klidně bych se odchodu Brabce nebránil. Celkově by naše obrana včetně golmana potřebovala okysličit. Limba, Hejda, Pernica, Řezník, Hruška a všichni hráči přes 30 let. Hybš kvůli zranění nehrál a nejspíš by ani nehrál protože Limba byl z té obrany nejlepší. Kaša je nic moc i v béčku, Řezník zraněnej nebo bída...

Reagovat
db18

Tak ve dvou se to neuhraje a Kaša je tragéd, takže Míka bude muset nejspíš (snad) hrát.

Reagovat
dinss

Proto moc nechápu proč pouštěli Pernicu, když Brabec i Hejda neměli přesvědčivé výkony po celý podzim. Uvidíme, co budou chtít udělat s Kašou...

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
ondrasch77

Trochu jsem doufal, že se o Pernicu pokusíme my..., když stoperský post lepíme Zeleným

Reagovat
Zofka

To by mě taky bavilo, ale Plzeň to pouští tam, kde se nebojí, že je můžou ohrozit. Je v tom trochu politika. Ale Luďka jsem měl rád, byl pracovitý a takový poctivý. U nás měl ke konci formu jako hrom a byla radost koukat, jak to čistí a řídí. Do dnes nechápu, že mu to v Plzni nevyšlo.

Reagovat
ondrasch77

Vnímám to podobně...

Hroznej sympaťák, byli jsme sousedi.

Reagovat
smazaný uživatel

No ještě tak 6-7 hráčů uvolnit

Reagovat
Oli99

OT: Zdravím, chtěl jsem se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti se studiem trenérských licencí UEFA Grassroots C, Licence UEFA B, Licence UEFA A nebo dokonce Licence Trenér mládeže UEFA A... Díky

Reagovat
Blasphemer

Řezník mi nemrzí vůbec, ten by už mel jít do prdele úplně. Pernici je mi líto, vzhledem k letošním výkonům obou stoperů měl těch šancí dostat víc, jít do zbytku sezóny jen s Kašou jako jedinou alternativou mi navíc přijde úplně na hlavu. Alvir tady zatím nic nepředvedl, u něj je to hostování pochopitelné, aby se rozehrál. I když si nemyslím, že to někdy bude na základ u nás, ale třeba vydrží zdravý a ještě překvapí.

Reagovat
RadekVonCZE

Photoshop dobrej

Reagovat
ondrasch77

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele