Češi v zahraničí: Vydra útočí na dvacítku, krásné góly dali Pospíšil s Marešem

Matěj Vydra pokračuje ve střelecky vydařené sezóně ve druhé anglické lize. V barvách Derby County už útočí na dvacítku. Krásně se trefovali také čeští fotbalisté v Polsku. Martin Pospíšil nezabránil prohře Jagiellonie s Plockem, Jakub Mareš přispěl pěknou brankou k remíze Zaglebie Lubin v Krakově s Cracovií.

Češi v zahraničí: Vydra dal 18. gól, skórovali i Rabušic a Suchý

Krásná branka Matěje Vydry v pátek nepomohla Derby County k bodům proti Sunderlandu. V maďarské lize se zapsal mezi střelce Michael Rabušic, ve švýcarské zase Marek Suchý. Další parádní zápas má za sebou v německé bundeslize Jiří Pavlenka, který výrazně přispěl k výhře Werderu Brémy nad Frankfurtem.

Čech návrat do Sparty nepředpokládá. Láká ho trenéřina

Brankář Petr Čech po dosažení hranice 200 vychytaných nul v anglické lize ještě rozhodně nechce věšet kopačky na hřebík, už ale přemýšlí o tom, čemu se bude věnovat po konci kariéry. Pětatřicetiletý gólman londýnského Arsenalu uvažuje i nad tím, že by se stal trenérem, a proto si v současnosti dělá licenci.

Na 200 nul by mohl dosáhnout De Gea, myslí si Čech. Překvapila ho gratulace od Benítéze

Brankáři Arsenalu Petru Čechovi se po nedělní 200. vychytané nule v anglické fotbalové lize sešlo obrovské množství gratulací a nejvíc ho překvapila ta od kouče Rafaela Beníteze, který ho v minulosti vedl v Chelsea. Pětatřicetiletý rekordman v počtu čistých kont doufá, že úctyhodné číslo ještě vylepší.

Češi v zahraničí: Skórovali Kozák, Mareš i Pekhart, Čech chytil penaltu a slavil milník

Českým fotbalistům se víkendové zápasy v zahraničních soutěžích povedly. Nejvíc asi zazářil brankář anglického Arsenalu Petr Čech, který vychytal 200. čisté konto v Premier League a navíc se v zápase s Watfordem blýskl chycenou penaltou. Vedlo se i útočníkům. Tomáš Pekhart skóroval v Izraeli podruhé za sebou a prosadili se i další...

Nejtěžší nula z těch dvou set byla ta poslední, prohlásil rekordman Čech

Téměř tříměsíční čekání na jubilejní 200. nulu v Premier League bylo pro brankáře Petra Čecha náročné, i proto dnešní čisté konto proti Watfordu považuje za možná nejtěžší v kariéře. Nakonec se ale pokoření dalšího významného milníku v kariéře dočkal a domnívá se, že více se jeho počin docení až v budoucnu.

Čech se dočkal jubilejní 200. nuly v Premier League

Brankář Petr Čech se na dvanáctý pokus dočkal jubilejního 200. čistého konta v anglické lize, když Arsenalu pomohl k výhře 3:0 nad Watfordem. Nulu, na kterou čekal od prosince, si vysloužil i první chycenou penaltou v dresu Arsenalu.

Čechova budoucnost v Arsenalu v ohrožení? Klub prý chce přivést Lena

Londýnský Arsenal se prý poohlíží po nové brankářské jedničce. Stát by se jí údajně měl současný brankář Leverkusenu Bernd Leno. Pokud by k tomu opravdu došlo, znamenalo by to velký otazník pro další působení Petra Čecha v klubu.

Češi v zahraničí: Čech chyboval, pak se omlouval. Pekhart dal kuriózní gól

Čeští fotbalisté v zahraničních soutěžích neprožili dvakrát povedený víkend. Třeba Petr Čech dál musí čekat na jubilejní 200. nulu v Premier League poté, co chyboval v Brightonu. Na sociální síti pak nešetřil sebekritikou. Zajímavou zkušenost má za sebou útočník Piastu Gliwice Michal Papadopulos. Zápas jeho klubu se Zabrze se totiž nedohrál kvůli fanouškům.

Čech: Naštvaným fanouškům Arsenalu rozumím

Další hořkou pilulku museli skousnout ve čtvrtek večer příznivci londýnského Arsenalu. Gunners stejně jako v nedávném finále ligového poháru nestačili na Manchester City a prohráli i v dohrávaném zápase Premier League jasně 0:3.

Češi v zahraničí: Schick se vrátil do základu, Pospíšil se zase trefil a vede polskou ligu!

Patrik Schick se vrátil do základní sestavy AS Řím, ale proti AC Milán se svým týmem neuspěl. Lukáš Mareček si ve druhém utkání za Lokeren připsal asistenci. Potřetí za sebou se střelecky prosadil Martin Pospíšil z polského Bialystoku a se svým mužstvem poskočil do čela tabulky.

Čech očekává, že nebude chytat finále Ligového poháru

Brankář Arsenalu Petr Čech je smířený s tím, že v nedělním finále anglického Ligového poháru proti Manchesteru City ve Wembley bude jen na lavičce a druhou sezonu po sobě přijde o souboj o vítěznou trofej. Český gólman očekává, že stejně jako v předchozím průběhu soutěže nastoupí jeho kolega David Ospina.

Češi v zahraničí: Darida je zpátky ve formě, Mareš zazářil v Polsku

Vladimír Darida si připsal asistenci v dresu berlínské Herthy, gólově se v Championship opět prosadil Matěj Vydra. Ještě více zazářil při premiérovém startu v polské Ekstraklase Jakub Mareš.

Wenger zatím neví, jestli Čech bude chytat proti Tottenhamu

Manažer Arsenalu Arséne Wenger zatím neví, jestli v sobotním londýnském derby s Tottenhamem nastoupí brankář Petr Čech, který kvůli zranění lýtka nedohrál minulý zápas anglické ligy s Evertonem (5:1). Francouzský kouč se rozhodne až v pátek.

Češi v zahraničí: Vydra vede tabulku střelců, Koubek dostal úžasný gól

Petr Čech i dál čeká na jubilejní 200. nulu v Premier League. V Anglii zazářil také Matěj Vydra, který kraluje střelcům Championship. Tomáš Koubek dostal ve Francii úžasný gól. A co ostatní Češi v zahraničí?

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele