Zklamání, ale ne tragédie, řekl Čech o sezoně Arsenalu

Hráči Arsenalu sice poprvé od sezony 1997/98 skončili mimo nejlepší čtyřku anglické ligy a nepostoupí do Ligy mistrů, český brankář Petr Čech to ale nepovažuje za tragédii. Věří, že šlo jen o výjimku a že Arsenal si dojem ze sezony vylepší v sobotním finále Anglického poháru s Chelsea.

Čech: Zápas se Sunderlandem pro nás byl zkouškou nervů

Zkouška nervů a trpělivosti. Tak brankář Arsenalu Petr Čech označil úterní dohrávku anglické ligy s posledním Sunderlandem (2:0), kterou domácí rozhodli až v závěrečné dvacetiminutovce a udrželi šanci na Ligu mistrů.

Je to velká pocta, řekl Čech po 400. zápasu v anglické lize

Brankář Arsenalu Petr Čech považuje svůj milník 400 zápasů v anglické lize za velkou poctu a úspěch. Radost z jubilejního sobotního duelu na hřišti Stoke (4:1) ale čtyřiatřicetiletému gólmanovi zkazil inkasovaný gól, kterému podle něj předcházela ruka Petera Crouche.

Čech: Kdybychom neporazili United, šance na LM by byla minimální

Brankáře Petra Čecha potěšilo, že fotbalisté Arsenalu zvládli nedělní šlágr anglické ligy s Manchesterem United, výhrou 2:0 ideálně odpověděli na předchozí porážku 0:2 s londýnským rivalem Tottenhamem a zůstali ve hře o Ligu mistrů.

Sezona bez Ligy mistrů by byla velkým zklamáním, prohlásil Čech

Brankář Arsenalu Petr Čech by považoval za velké zklamání, pokud by se fotbalistům londýnského celku v závěru sezony nepodařilo vybojovat místo zajišťující start v Lize mistrů. Podle bývalé reprezentační jedničky musejí "Kanonýři" všechny zbývající zápasy v Premier League bezpodmínečně vyhrát.

Čech měl radost, že při návratu do branky slavil důležitou výhru

Uzdraveného brankáře Arsenalu Petra Čecha potěšilo, že při pondělním návratu do sestavy londýnského týmu pomohl na hřišti předposledního Middlesbrough k výhře 2:1. Tu bývalý reprezentant považuje za hodně důležitou vzhledem ke složité situaci "Kanonýrů" v anglické lize.

Čech by se měl v pondělí vrátit do branky Arsenalu

Petr Čech by se měl v pondělním utkání anglické ligy v Middlesbrough po měsíci objevit v brance Arsenalu. Manažer Arséne Wenger dnes odhadl pravděpodobnost návratu bývalého českého reprezentanta mezi tyče na osmdesát procent.

Čech by mohl kvůli zranění přijít jen o dva zápasy

Brankář Petr Čech by se mohl po zranění lýtkového svalu vrátit do sestavy Arsenalu za necelé dva týdny. Na dnešní tiskové konferenci před nedělním zápasem anglické ligy s Manchesterem City to prohlásil trenér londýnských fotbalistů Arséne Wenger.

Brankář Čech je podeváté Fotbalistou roku

Brankář Petr Čech se opět stal českým Fotbalistou roku. Gólman Arsenalu triumfoval již podeváté a potvrdil roli rekordmana ankety Fotbalové asociace ČR. Na druhém místě za rok 2016 skončil Vladimír Darida z Herthy Berlín, třetí místo připadlo Bořku Dočkalovi. Výsledky byly vyhlášeny na dnešním galavečeru na Pražském hradě.

Čech očekává, že kvůli zranění bude Arsenalu pár týdnů chybět

Brankář Petr Čech očekává, že bude Arsenalu chybět s poraněným lýtkem několik týdnů. Vyšetření ho však čeká až v úterý po návratu z Prahy, kam přijel na večerní vyhlášení Fotbalisty roku, kde obhajuje loňské prvenství.

Čech se uchází o devátý triumf v anketě Fotbalista roku

V pondělí večer bude slavnostně vyhlášen nejlepší český fotbalista roku 2016. Už o devátý triumf v anketě Fotbalové asociace ČR se uchází brankář Petr Čech z Arsenalu. V nominaci je dalších devět hráčů včetně Davida Lafaty, který v roce 2014 přerušil Čechovu sérii šesti výher v řadě. Vyhlášení začne ve 21:30 ve Španělském sále na Pražském hradě v přímém přenosu ČT1.

Čech se zastal Sáncheze kritizovaného za úsměvy při debaklu

Brankář Petr Čech se postavil za spoluhráče z Arsenalu Alexise Sáncheze, který byl pod palbou kritiky za to, že se při debaklu 1:5 s Bayernem Mnichov v Lize mistrů usmíval na lavičce. Podle českého gólmana byl chilský útočník stejně zklamaný jako ostatní hráči a kritika není spravedlivá.

Brankář Čech si v zápase amatérů vyzkoušel roli rozhodčího

Brankář Petr Čech a jeho spoluhráči z Arsenalu útočník Olivier Giroud a obránce Nacho Monreal si vyzkoušeli roli rozhodčího. Hráči londýnského celku v rámci akce na podporu respektu k sudím odřídili amatérský zápas a podle bývalého rozhodčího Marka Halseyho si nevedli vůbec špatně.

Čech v Arsenalu pustil všech devět penalt, ale styl měnit nechce

Brankář Petr Čech po přestupu z Chelsea do Arsenalu v létě 2015 pustil všech devět penalt, kterým čelil. Bývalý český reprezentant přesto svůj styl chytání pokutových kopů měnit nehodlá a věří, že se štěstí otočí na jeho stranu.

Čech nabídl Masonovi pomoc a zkušenosti ze svého zranění hlavy

Brankář Arsenalu Petr Čech nabídl pomoc záložníkovi Hullu Ryanu Masonovi, který se zotavuje po vážném zranění hlavy. Bývalá reprezentační jednička se chce s anglickým hráčem podělit o zkušenosti z vlastní léčby fraktury lebky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele