Další komplikace pro Schicka, hrát nebude ani v sobotu

Reprezentační útočník Patrik Schick musí znovu odložit návrat na trávníky. Šestadvacetiletý fotbalista sice doléčil poraněná třísla, ze sobotního ligového utkání s Hoffenheimem ho ale vyřadily žaludeční problémy.

Doufám, že se vrátí příští týden, řekl Alonso k návratu Schicka

Patrik Schick ještě nepomůže Leverkusenu v pátečním utkání německé ligy v Augsburgu. Podle trenéra Bayeru Xabiho Alonsa by se český útočník mohl po dlouhém zranění vrátit do sestavy příští týden.

Schick udělal velký pokrok a přiblížil se návratu, uvedl trenér Alonso

Podle trenéra Leverkusenu Xabiho Alonsa se zdravotní stav Patrika Schicka v posledních dvou týdnech výrazně zlepšil a český útočník se přiblížil návratu na hřiště. Český reprezentant, který dnes slaví 27. narozeniny, nastoupil za Bayer naposledy 1. listopadu.

Schick nestihne kvůli potížím s třísly start jarní části německé ligy

Útočník Patrik Schick nestihne kvůli vleklým potížím s třísly start jarní části německé ligy. Listu Bild to řekl trenér Leverkusenu Xabi Alonso. Jeho svěřenci sehrají první zápas po zimní pauze 22. ledna proti Mönchengladbachu.

Leverkusen hlásí dobré zprávy, Schick na operaci nemusí. Mohl by se vrátit v lednu

Český útočník Patrik Schick doposud nedokázal napodobit formu z minulé sezóny, v níž si na své konto zapsal 24 přesných zásahů v Bundeslize. Lepší byl v tomto ohledu už jenom Robert Lewandowski v dresu Bayernu, působící aktuálně v Barceloně. Schicka totiž trápila zranění a to nejčerstvější si prý nevyžaduje operaci. Do fotbalového dění by se tak mohl vrátit v lednu.

Schick znovu laboruje s tříslem, možná podstoupí další operaci

Reprezentant Patrik Schick má opět potíže s tříslem a podle magazínu Kicker možná bude muset na další operaci. Chirurgický zákrok absolvoval útočník Leverkusenu už v květnu. Německý tým zahájil v pátek přípravu na jarní část sezony, ale český hráč může trénovat jen individuálně.

Reprezentaci vypadli Schick a Hložek, povolána dvojice z Olomouce

Z nominace české reprezentace před přípravnými zápasy s Faerskými ostrovy a Tureckem vypadli útočníci Patrik Schick, Adam Hložek a Martin Doležal. Ve výběru trenéra Jaroslava Šilhavého je nahradili jiní ofenzivní hráči Tomáš Pekhart, Antonín Růsek a nováček Jan Navrátil.

Má kvalitu a charakter ke střílení gólů, nepochybuje Alonso o Schickovi

Nový trenér Leverkusenu Xabi Alonso věří, že útočník Patrik Schick má kvalitu a charakter ke střílení gólů, přestože se mu v aktuální sezoně příliš nedaří. Po Alonsově vítězné premiéře proti Schalke (4:0) čeká Bayer ve středu ve 4. kole Ligy mistrů Porto. Úřadující portugalské šampiony považuje Alonso za jeden z nejlepších celků v Evropě.

Kopnul jsem to špatně, byl jsem v záklonu, litoval Schick penalty

Útočník Patrik Schick po domácí porážce 0:4 v Lize národů s Portugalskem uznal, že český výběr čelil během sobotního večera v Edenu příliš silnému soupeři. Podle šestadvacetiletého kanonýra by na vítězství favorita možná nic nezměnil ani případný kontaktní gól z penalty, kterou Schick na konci první půle neproměnil.

Reprezentace mě snad nastartuje, věří po špatném startu Schick

Přestože se Patrik Schick cítí fyzicky lépe než v mimořádně povedené minulé sezoně, v úvodu nového ročníku se jemu ani Leverkusenu nedaří. Šestadvacetiletý útočník věří, že by se mohl nastartovat na srazu české reprezentace, které kvůli zdravotním problémům skoro rok chyběl. S národním týmem ho čekají poslední dva zápasy skupiny A Ligy národů proti Portugalsku a ve Švýcarsku.

Schick poprvé vyhrál anketu Zlatý míč

Útočník Patrik Schick poprvé v kariéře vyhrál novinářskou anketu Zlatý míč o nejlepšího českého fotbalistu uplynulé sezony. Šestadvacetiletý útočník Leverkusenu ve 26. ročníku jasně ovládl jarní i podzimní část hlasování a s velkým náskokem 380 bodů porazil loňského a předloňského vítěze, záložníka West Hamu Tomáše Součka.

Schickovi to bude střílet i letos, nepochybuje trenér Seoane

Podle trenéra Leverkusenu Gerarda Seoanea podává reprezentační útočník Patrik Schick v nové sezoně dobré výkony, ačkoliv zatím nedává tolik gólů. Švýcarský kouč to řekl na tiskové konferenci před sobotním bundesligovým duelem s Brémami.

Schick se bude podle sázkových kanceláří přetahovat o krále střelců s Maném

Reprezentant Patrik Schick patří podle sázkových kanceláří k největším favoritům na titul krále střelců nadcházející bundesligové sezony. Kanonýr Leverkusenu by se měl podle kurzů přetahovat o prvenství především s čerstvou posilou Bayernu Mnichov Sadiem Maném.

Hráčem sezony v Německu je Nkunku, Schick se dělí o 12. místo

Fotbalistou sezony v Německu je poprvé francouzský útočník Christopher Nkunku z Lipska. Bundesligového krále střelců a vítěze předchozích dvou ročníků ankety Roberta Lewandowského z Bayernu porazil o pouhých šest hlasů. Český kanonýr Patrik Schick se dělí o dvanácté místo, opora Leverkusenu dostala od novinářů v anketě časopisu Kicker deset hlasů.

Leverkusen překvapivě vypadl z poháru, góly Čechů nestačily

Špatnou nohou vykročil do nové sezony Bayer Leverkusen, který selhal v utkání prvního kola DFB-Pokalu na půdě Elversbergu. Třetiligový celek šokoval favorita a přestřílel ho 4:3, účastníkovi základní skupiny letošního ročníku Ligy mistrů nepomohly ani trefy Adama Hložka a Patrika Schicka, oba nastoupili v základní sestavě...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele