Další články

Na oslavy bude čas, teď nás čeká zápas v Berlíně, byl opatrný Alonso

Lídr Bundesligy Bayer Leverkusen je blízko zisku historicky prvního ligového titulu, ale trenér Xabi Alonso (42) v pátek varoval, že závod ještě není u konce, přestože sedm kol před koncem má tým, jehož součástí jsou i Adam Hložek (21), Matěj Kovář (23) a Patrik Schick (28), na druhý Bayern Mnichov náskok 13 bodů.

Zápasy s Karabachem a Freiburgem byly hektické, při gólu jsem měl štěstí, řekl Schick

Patrik Schick byl v neděli jednou z ústředních postav Leverkusenu při výhře 3:2 ve Freiburgu. Osmadvacetiletý útočník měl nejprve podíl na gólu krajana Adama Hložka a po změně stran sám rozhodl. Schick po utkání přiznal, že měl při své čtvrté ligové trefě v sezoně trochu štěstí, o to větší ale měl radost z druhé vítězné branky během čtyř dnů.

Další zářez v EL, seznam českých hráčů týdne rozšířil Schick

Češti fotbalisté jsou letos v Evropské lize hodně vidět a dokazuje to fakt, že se už třetí z nich stal hráčem týdne. Na podzim triumfovali Mojmír Chytil a Ladislav Krejčí, nyní v hlasování uspěl Patrik Schick.

Schick nepochybuje o síle Bayeru. Je jedno, jakého soupeře dostaneme, říká

Po obrovské senzaci včera sahal Karabach, když měl na lopatě Leverkusen. Německému klubu hrozila první soutěžní porážka sezony, v nastavení ovšem znovu ukázal obrovskou vůli, do hlavní role se přitom obsadil Patrik Schick.

Schick věří v trofeje. Je to o našem herním stylu, říká český reprezentant

Reprezentant Patrik Schick si pochvaluje změnu mentality v Leverkusenu. Osmadvacetiletý útočník cítí, že současný Bayer bojuje o německý titul a další trofeje, zatímco v minulosti byl cílem klubu "pouze" postup do Ligy mistrů. Schick to řekl v rozhovoru pro list Kölner Stadt-Anzeiger.

Titul není jenom sen, naše sebevědomí roste s každým úspěchem, hlásí Schick

Bayern Mnichov je neomezeným vládcem Německa a v minulé sezoně utrhl jedenáctý titul za sebou, nyní je ale jeho série ohrožena. Novým vyzyvatelem je Bayer Leverkusen, tým útočníka Patrika Schicka sází i na sebevědomí, které nechybí ani českému reprezentantovi.

Tři góly ze čtyř. Hložek s Schickem režírovali výhru Leverkusenu v přípravě

V české galapředstavení se proměnil nedělní přípravný zápas Bayeru Leverkusen s italským druholigovým týmem z Benátek. Bundesligový lídr vedl už v poločase vysoko 3:0, když dvě branky vstřelil Adam Hložek a zbývající zásah obstaral Patrik Schick. Po pauze pak německý tým náskok udržel a zápas vyhrál 4:1.

Schick po hattricku: Pořád mi něco chybí, mohu hrát mnohem lépe

Reprezentační útočník Patrik Schick, který hattrickem pomohl Leverkusenu k bundesligové výhře 4:0 nad Bochumí, během zimní přestávky příliš odpočívat nebude. Sedmadvacetiletý střelec má v plánu hodně trénovat, protože cítí, že po vleklém zranění ještě není ve stoprocentní formě a může hrát mnohem lépe.

Alonso se rozplýval nad návratem Schicka. Chválil i bodujícího Hložka

Trenér Leverkusenu Xabi Alonso po čtvrteční výhře v Evropské lize proti Molde (5:1) pochválil střelce úvodní branky Patrika Schicka i jeho kolegu z útoku Adama Hložka, jenž skóroval dokonce dvakrát. Španělský kouč ocenil nejen kvalitu v zakončení, ale i celkový přístup obou českých reprezentantů.

Byl to klasický gól útočníka, Frimpongova nahrávka byla skvělá, řekl Schick

Patrik Schick popsal svoji trefu ve středečním osmifinále fotbalového Německého poháru jako klasický gól útočníka. V rozhovoru pro klubovou televizi ocenil přihrávku Jeremieho Frimponga, po níž zpečetil výhru Leverkusenu 3:1 nad druholigovým Paderbornem. Důležitost Schickovy branky vyzdvihl i brankář Matěj Kovář.

Uzdravený Schick po prvním gólu od února slavil hlavně s lékaři

Od února čekal kanonýr Patrik Schick na radost ze vstřeleného gólu, po dlouhé zdravotní pauze se dočkal v Göteborgu. Výhru nad Häckenem 2:0 v předposledním 5. kole skupiny Evropské ligy pojistil čtvrt hodiny před koncem, deset minut poté, co přišel na hřiště. Emoce sdílel hlavně s lékařským týmem Leverkusenu, který jej dával dohromady po vleklém zranění třísel a naposledy problémem s lýtkem.

Schick se podle trenéra Alonsa vrátí ve čtvrtek v Evropské lize

Útočník Patrik Schick bude Leverkusenu k dispozici až ve čtvrtek v utkání předposledního 5. kola skupiny Evropské ligy na hřišti švédského Häckenu. Sobotní zápas německé ligy v Brémách ještě nestihne. Na tiskové konferenci to uvedl trenér vedoucího týmu Bundesligy Xabi Alonso.

Schick by neměl chybět delší dobu. Doufám, že se brzy vrátí, věří Alonso

Podle Xabiho Alonsa, trenéra Leverkusenu, není další zranění útočníka Patrika Schicka nijak vážné. Španělský kouč je přesvědčen, že se český reprezentant, který se teprve nedávnem zotavil z vleklých potíží s třísly, znovu brzy vrátí na trávník. Alonso to řekl na tiskové konferenci po utkání Německého poháru v Sandhausenu.

Leverkusen znovu postrádá Schicka, lýtko ho vyřadí na tři týdny

Patrik Schick se krátce po uzdravení vleklého zranění třísel opět vrátil na marodku Leverkusenu. Podle webových stránek německého klubu by sedmadvacetiletý útočník měl kvůli problémům s lýtkem chybět tři týdny. To znamená, že téměř jistě nestihne listopadová závěrečná utkání Česka v evropské kvalifikaci v Polsku a doma s Moldavskem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele