Leverkusen znovu postrádá Schicka, lýtko ho vyřadí na tři týdny

Patrik Schick se krátce po uzdravení vleklého zranění třísel opět vrátil na marodku Leverkusenu. Podle webových stránek německého klubu by sedmadvacetiletý útočník měl kvůli problémům s lýtkem chybět tři týdny. To znamená, že téměř jistě nestihne listopadová závěrečná utkání Česka v evropské kvalifikaci v Polsku a doma s Moldavskem.

Bylo to emotivní, jako kdybych dal gól, řekl po návratu kanonýr Schick

Po téměř osmi měsících a vleklém zranění třísel si Patrik Schick opět zahrál zápas. Kanonýr Leverkusenu naskočil na poslední půlhodinu čtvrtečního utkání Evropské ligy proti Karabachu, v té době už Bayer vedl 5:1. Fanoušci ho přivítali bouřlivým aplausem a český reprezentant novinářům řekl, že byl plný emocí a má před sebou ještě dlouhou cestu.

Schickův návrat se blíží. Moje sezona začíná, hlásí kanonýr

Skvělá zpráva. Dlouhé měsíce čekání na návrat kanonýra Patrika Schicka na fotbalové trávníky je u konce. Bombarďák, který v sezoně 2021/22 nastřílel 24 branek a byl mezi nejlepšími snajpry německé nejvyšší soutěže, se vrací po vleklých problémech s třísly do tréninku s týmem.

Schick podle Šilhavého vidí návrat po operaci pozitivně

Podle manažera české reprezentace Tomáše Pešíra je útočník Leverkusenu Patrik Schick po červnové operaci přitahovačů na noze pozitivně naladěný. Trenér národního týmu Jaroslav Šilhavý na nominační tiskové konferenci uvedl, že se blíží hráčův návrat do tréninku, nechtěl ale spekulovat, jestli by mohl být k dispozici už na říjnový sraz.

Schick vynechá začátek sezony, Leverkusenu bude chybět do října

Patrik Schick z Leverkusenu by se měl po zranění vrátit na trávníky na začátku října. Sedmadvacetiletý reprezentační útočník v červnu podstoupil úspěšnou operaci přitahovačů na noze a již začal s rehabilitací. Německý klub o tom dnes informoval na svých internetových stránkách na začátku letní přípravy týmu.

Schick už další minuty nepřidá, kvůli problémům s třísly dohrál

Český reprezentační útočník Patrik Schick už si v této sezoně kvůli problémům s třísly nezahraje. Sedmadvacetiletý hráč Bayeru Leverkusen o tom informoval na instagramu.

Další operace Schicka není na pořadu dne, zní z Leverkusenu

I když Patrik Schick kvůli opakovaným potížím s třísly už téměř dva měsíce nehraje, další operace není teď podle sportovního ředitele Bayeru Leverkusen Simona Rolfese na pořadu dne.

Schickova absence se protahuje, možná už si v sezoně nezahraje

Patrik Schick už si možná v této sezoně podle magazínu Kicker nezahraje. Český útočník Leverkusenu, kterého trápí vleklé potíže s třísly, stále nemůže pořádně trénovat.

Schick si na návrat počká, podle Alonsa potřebuje ještě čas

V Leverkusenu se budou muset i v sobotním ligovém utkání s Frankfurtem o šesté místo v tabulce obejít bez kanonýra Patrika Schicka. Český útočník už sice po problémech s třísly začal tento týden trénovat na hřišti, podle trenéra Xabiho Alonsa ale potřebuje ještě čas.

Schick se léčí konzervativně a věří, že by do měsíce mohl být fit

Patrik Schick věří, že by se z vleklého zranění třísel mohl dostat za tři až čtyři týdny. Sedmadvacetiletý český útočník se po dohodě s německým klubem léčí u profesora Pavla Koláře a zdravotní problémy řeší konzervativní cestou bez nutnosti operačního zákroku. Schick to řekl na tiskové konferenci poté, co byl vyhlášen nejlepším českým fotbalistou uplynulého roku.

Útočník Schick obhájil vítězství v anketě o nejlepšího českého fotbalistu roku

Útočník Leverkusenu Patrik Schick byl podruhé za sebou zvolen nejlepším českým fotbalistou roku. Sedmadvacetiletý obhájce prvenství v 58. ročníku ankety Fotbalové asociace ČR zvítězil s náskokem více než 200 bodů před záložníkem Fiorentiny Antonínem Barákem, třetí skončil s odstupem pouhého bodu plzeňský brankář Jindřich Staněk.

Schick zmešká kvůli zranění březnovou kvalifikaci o ME

Útočník Patrik Schick přijde kvůli zranění o úvodní dva březnové kvalifikační zápasy o postup na mistrovství Evropy 2024 proti Polsku a Moldavsku. Národní tým o tom informoval v tiskové zprávě.

Zraněný Schick zůstal v Německu a v Budapešti nebude Leverkusenu k dispozici

Útočník Patrik Schick nebude Leverkusenu kvůli zranění k dispozici pro čtvrteční odvetu osmifinále Evropské ligy v Budapešti proti Ferencvárosi. Trenér Bayeru Xabi Alonso na tiskové konferenci před utkáním potvrdil, že sedmadvacetiletý český reprezentant zůstal v Německu. Šance, že se Schick dá do pořádku pro blížící se start kvalifikace mistrovství Evropy, se výrazně snížily.

Ve finálové pětici Fotbalisty roku jsou Barák, Hložek, Schick, Souček a Staněk

V užší nominaci na ocenění v anketě Fotbalista roku 2022 nechybějí dva její bývalí vítězové záložník Tomáš Souček a obhájce prvenství útočník Patrik Schick. Pětičlenný finálový výběr doplňují záložník Antonín Barák, ofenzivní univerzál Adam Hložek a brankář Jindřich Staněk. Vítěz bude vyhlášen v pondělí.

Uzdravený Schick by mohl proti Monacu poprvé od listopadu hrát zápas

Patrik Schick by mohl dnes po třech a půl měsících zasáhnout do soutěžního zápasu. Sedmadvacetiletý forvard překonal vleklé zdravotní problémy a s Bayernem Leverkusen i dalším českým útočníkem Adamem Hložkem na úvod vyřazovací fáze Evropské fotbalové ligy vyzvou Monako.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele