Další články

Zostuzení Tottenhamu a další ztráta Arsenalu: 32. kolo Premier League v kostce

Newcastle po 20 letech v Lize mistrů? Ano, tento scénář se výrazně přiblížil realitě. Magpies totiž v nezapomenutelném utkání nasázeli Tottenhamu pět gólů v úvodních 21 minutách, vyhráli 6:1, odskočili pátým Spurs na rozdíl šesti bodů, a navíc mají zápas k dobru. V milionářské soutěži už jistě nebude scházet poprvé od ročníku 2016/17 Arsenal, ale po remíze 3:3 s posledním Southamptonem to hráče Gunners bezesporu nezajímalo.

West Ham udeřil kladivem a City zametli s United: 11. kolo Premier League v kostce

Více než sedmiměsíční neporazitelnost Liverpoolu napříč soutěžemi je minulostí. Reds se po oku lahodícím dramatu museli sklonit před West Hamem, s kterým na londýnském olympijském stadionu padli 2:3, a přepustili mu třetí místo v tabulce. Daniel Křetínský, o němž se spekuluje jako o budoucím spolumajiteli Hammers, si v ředitelské lóži vybral k sledování ideální zápas.

Torres a spol. poslali Arsenal na úplné dno: 3. kolo Premier League v kostce

Poprvé od ročníku 1954/55 prohráli fotbalisté Arsenalu úvodní tři ligová utkání, navíc bez vstřeleného gólu při hrozivém skóre 0:9. Zmar Gunners podtrhli ve 3. kole obhájci titulu z Manchesteru City. Na vlastním stadionu je rozprášili 5:0 a odeslali na poslední místo. Dvěma brankami a přihrávkou se pod řízenou demolici podepsal španělský útočník Ferrán Torres, kterému zdatně sekundoval krajan Rodri.

Anglický glosář: O nejmizernějších derby a bublině z West Hamu

Už jen krok a budeme za sebou mít dvouciferný počet kol ročníku Premier League. Deváté kolo přitom na převratné události nebylo příliš bohaté. Marco Silva konečně trefil sestavu Evertonu, ovšem oba manažeři severolondýnských klubů se dál hledají a derby mezi Liverpoolem a Manchesterem United dál nudí...

West Ham zaplatí 24 milionů liber za Fornalse

Španělský záložník Pablo Fornals přestupuje z Villarrealu do West Hamu United. Ten za něj zaplatí 24 milionů liber. Třiadvacetiletý fotbalista se dohodl na pětileté smlouvě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele