Trable s počítačem nezabránily přestupům: Benrahma i Fornals se hlásí v nových klubech

02.02., 12:38, aktualizováno 02.02., 19:14
Aktuality
Saïd Benrahma (© Olympique Lyonnais)

West Ham dal svolení k přestupu dvojici svých hráčů. Saïd Benrahma měl zamířit do Lyonu, Pablo Fornals chtěl obléci dres Realu Betis. Ani jeden z nich nicméně před koncem zimního transferového období adresu zprvu nezměnil. Až se potíže s počítačem, jež vznikly na straně anglického klubu, vyjasnily. FIFA i příslušné svazy nakonec dojednané transfery schválila.

Lyon v pátečním prohlášení uvedl, že se West Ham ani nepokusil provést kroky potřebné k potvrzení Benrahmova přestupu ve FIFA Transfer Matching System, kam je nutné transfery nahlásit, aby bylo možné je schválit. Dohody přitom měly oba kluby dosáhnout a také sám hráč měl už ve francouzském přístavním městě podepsanou smlouvu.

"V návaznosti na toto nepochopitelné chování nebylo možné požádat o mezinárodní přestupový certifikát před uzávěrkou přestupního termínu," uvedl Lyon v prohlášení. "Olympique Lyonnais hluboce lituje situace a rozhodnutí, které svědčí o hlubokém nedostatku respektu ze strany West Hamu vůči této instituci a hráči," dodal.

Své vysněné posily se ale francouzský celek nevzdává. "Klub si vyhrazuje právo zahájit všechny příslušné kroky nezbytné k pozdějšímu potvrzení transakce a v případě potřeby pohnání West Hamu k odpovědnosti," stojí taktéž v prohlášení.

Londýnský klub se proti tvrzení Lyonu veřejně neohradil. V e-mailu pro agenturu Reuters sice potvrdil, že transakce nebyla dokončena včas, důvod ale neuvedl. "Vypadá to, že na poslední chvíli došlo k nějakým problémům s papírováním. Já se o tom ale odzvěděl až včera pozdě večer," řekl na páteční tiskové konferenci trenér West Hamu David Moyes.

Problémy i u Fornalse

Podobná situace potkala Fornalse, který se ve čtvrtek odpoledne dohodl na přestupu s Realem Betis. Podepsanou má mít už i smlouvu do června 2028 - stejně jako Benrahma si ale musí na potvrzení transferu počkat.

Zatímco tým ze španělské Sevilly všechny dokumenty pro FIFA připravil, West Ham měl mít potíže s počítačovými systémy a neučinil tak. "Svou práci jsme odvedli včas a správným způsobem. Jsme optimisté, i když v těchto věcech musíme být opatrní," uvedl v rozhovoru s novináři generální ředitel Betisu Ramón Alarcón.

"Myslím, že je velká šance, že Pablův přestup bude schválen. V tuto chvíli však nemohu nic potvrdit," řekl novinářům optimisticky také kouč Kladivářů Moyes.

Konec dobrý, všechno dobré

Nepříjemné události nakonec vyústily ve šťastný konec pro všechny zúčastněné strany. FIFA prakticky uznala, že by technické problémy na straně Kladivářů neměly mít vliv na očekávané přestupy a posvětila je, přestože jisté dokumenty prostě neměla v rukou včas. Lyon i Betis tedy s denním zpožděním představily fanouškům nové posily. Saïd Benrahma bude podle informací serveru transfermarkt.de hostovat v Ligue 1 za částku ve výši 6 milionů eur, Pablo Fornals se přesunul do LaLigy za 8 milionů eur.

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Autor: Vladislav Frk, Patrik Sandev / Reuters, lequipe.fr, transfermarkt.de

Komentáře (194)

Přidat komentář
wwwx

Stane se. Proto je vhodný všechno nechavat na poslední chvíli.

Reagovat
shitcool

Za tím počítačem předpokládám seděl Moyes, ne?

Reagovat
fenixLFC

czhladom na to ze vtedy viedol tim v zapase tak sotva

Reagovat
pobody's nerfect

Tak jeho pes.

Reagovat
fenixLFC

alebo zoumova macka

Reagovat
Neutron

Tu co podpalil?

Reagovat
fenixLFC

ved prave

Reagovat
Neutron

Nebol som si isty co jej vyviedol.

Reagovat
fenixLFC

on ju nakopal myslim, nie podpalil

Reagovat
Salfovic

Radši si nepředstavovat co s ní dělal mimo záznam

A tohle hovado udělají kapitánem

Reagovat
Lojzík

Když jsem hrál FM za kladiváře tento odpad byl první kdo letěl

Reagovat
Bayern +

Prestaň preceňovať zviera. Nie je to Greenwood a spol.

Reagovat
Neutron

Tebe humor velmi v zivote nesiel, hm?

Reagovat
Čenda

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Neutron

Fuha, zeby to bolo lepsie sa neda povedat

Reagovat
mayday

Coufal

Reagovat
Zemun

Mark Noble

Reagovat
Kryptos_

Připomíná mi to mě ve škole. Tak teď už jen zatloukat.

Reagovat
Lemond Laws

Stejně vtipný, jak celý svět mluví o AI, digitalizaci a buhví co všechno a pak prostě tohle se stane v nejbohatších sférách světa

Reagovat
Pablos

páč tam pak maká Ind za 50 liber týdně, kterej se na to vysere no Né pochybuji, že zrovna tady... ale někdy to tak bývá bohužel

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Salfovic

Tak tady to evidentně úmyslně sabotoval WH.

Reagovat
Talker

Ano, mohli to poslat telegram nebo faxem.

Ona je otázka, jak ten systém vypadá. Já jsem v tomhle pesimista a představuju si nějaký online systém, kam musíš nahrávat postupně 50 různých věcí a kdykoliv něco není přesně v tom formátu nebo tam chybí tečka či háček, tak to glitchuje a hází chyby.

Ono se stačí kouknout, jak lidi nenávidí SAP a podobné korporátní systémy, které jsou brutálně komplikované a nepřehledné. Ono čím větší ten systém je, tím to většinou bobtná do větších sraček.

Druhou věcí je, co se na tom posralo - zda se na to WHU vysralo, systém nefungoval, neměli dokumenty, které potřebovali, měli v tom bordel, nemohli sehnat člověka, co má autorizaci to potvrdit nebo cokoliv jiného. Těch možností je prostě kotel.

Reagovat
HV

Při 42. dokumentu ve 23:52 systém vyhodil hlášku, že je nahrávaný soubor o 0,1 Mb větší, než je povoleno a všechno ostatní se smazalo.

Reagovat
Kucka

Sounds like datovka

Reagovat
mayday

Borec to pak hodinu ručně zipoval do menších části, ale okno pro podání nestihl.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Talker

Nebo že to je ve špatném formátu a že chce podepsanou smlouvu v doc a ne v pdf, tak přemýšlel, jak podepsat dokument ve wordu.

Reagovat
fenixLFC

akoze nepozna funkciu "vlozit obrazok"?

Reagovat
Talker

Asi si říkal, že printscreen ze smlouvy a vložit obrázek nebude asi úplně adekvátní. Byť u FIFA bych řekl, že by to nikdo nejspíš nepoznal.

Reagovat
Bayern +

Benrahma si to vraj robil sám ale nevie dobre robiť na PC.

Reagovat
Neutron

Mozno mali dokumenty na disketach a zhanali disketovku

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
LyEX

V Ríme sa to nestane, tam posielajú centurióna s pergamentom

Reagovat
John Obi Mikel

Dane, Dane

Reagovat
Mato178178

preco ich vlastne chceli pustit ak nemali nahrady? phillips je uplne iny typ hraca

Reagovat
HV

Však to taky nejsou nenahraditelní členové základní sestavy.

Reagovat
Mato178178

ano ale potom by nemali ani na lavicke kvalitne nahrady

Reagovat
shitcool

Moyes evidetně je schopnej hrát na 6 středních záložníků. Že mu bude chybět křídlo či útočník, to ho evidentně nepálí

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Kucka

Už včera tam hezky poslal SZ v plné palbě, to zas v únoru bude zápas

Reagovat
Seydou Doumbia

Strašně cením že nevyšel ten Benrahma do Lyonu. WHU

Reagovat
Kucka

Proč? V OL by byl o parník nejlepší křídlo.

Reagovat
Seydou Doumbia

Nemám tohoto hráče vůbec ale vůbec rád. Každý má takové hráče i ty určitě.

Reagovat
Kucka

Tak jasný, zrovna teď třeba nemám z OL rád skoro nikoho a moc je ani nesleduju, ale když hrají o padáka, je každý Benrahma zlatý.

Reagovat
Seydou Doumbia

Lacu, Tolissa Lopese taky nemáš rád? Jako hodně se ten tým změnil a hráčů co by opravdu chtěli bojovat za ten tým a měli ho v krvi, taková lyonaka identita už celkem vymizela a mrzí mě to...ale tuto trojici mám dost rád+ Kakreho

Reagovat
Kucka

Zhruba tak, nejradši jsem měl z poslední doby ten tým zpřed 5-6 let - B. Traoré, Mariano, Depay, Fekir, Aouar, Ndombele, Tete, ti měli na víc.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tenhle tým jsem miloval, cca 17/18 sezona. Genesio z toho bohužel nic nedokázal vytěžit, ale měli jsme tehda šnůru tolika duelu kdy jsme davali mraky golu a ničili soupeře že to se už potom asi neopakovalo. Traoré-Fekir-Depay-Mariano útok asi nejstabilnější a nejnebezpečnější ofenzíva za poslední dobu...však z těch hráčů každý dal tehda 17 a více branek za sezonu, neskutečný...dnes jsme rádi že 17 branek v sezoně dá Laca, zbytek prd...za nimi Aouar a Ndombélé/Tousart akorát ta obrana se i v té době nelíbila vůbec, Rafael, Tete, Marcal, Morel, Diakhaby to bylo na papíře katastrofa, ale tým měl formu tak i ti hráči nějak fungovali...tehda to hodně držel Marcelo a F.Mendy tu obranu a Lopes čaroval...bohužel podobně silný tým je asi v nedohledu i když příchod Mangaly mě těší to by mohl být rozdílový hráč a do budoucna třeba i Orban, pokud si dá dohromady hlavu...jenže ted v tom týmu je většina týmu co to má bud na háku a nebo to jsou sračky, co si budeme...Car, Mata, Lovren, Akoukhou, Niles, Baldé, Kadewere, A.Sarr ideálně co nejdříve vyhodit

Reagovat
Bandita_Harry

Jeden z najlepších obrancov hra zle ?

Reagovat
Seydou Doumbia

Myslíš Lovrena? No bohužel je hluboko za očekaváním a místo aby byl lídr obrany tak dělá hromadu chyb.

Reagovat
Hachim Mastour

payet pro chudé

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
GrimeBaller98

ve WHU stale zijou v praveku

Reagovat
Gunner14

Mikel Arteta has revealed Ben White and Oleksandr Zinchenko have been living together over the last few days, following their altercation on the pitch after the game against Nottingham Forest.

Mikel Arteta: “They’ve been in the same house for the last few days, sharing wives and everything. They’re living together now. They are best mates. You don’t argue with someone you don’t have a great relationship with.”

Sharing wives

Reagovat
Neutron

Swingers?

Reagovat
Gunner14

My friend, is ok no?

Reagovat
Neutron

Reagovat
Gunner14

Pro ty co neví o co jde, už je to nějaký pátek, ale vždy mě to rozesměje

https://www.reddit.com/r/Gunners/s/nI9MAsZjsQ

Reagovat
Kucka

Reagovat
H. Ch. Andersen

Reagovat
herbage

tak ještě, že tam nefiguroval Patrick Vieira

Reagovat
Gunner14

Reagovat
herbage

To by nebylo "My friend, is ok?" ale jen "FUCK OFF" a plesk

Reagovat
Gunner14

Podle mě Anelkovi ještě dnes zvoní v uších

Reagovat
Acquanni

The fuck is this Xhaka, co sakra znamená full nelson? Vidím to prvně, to je fakt gold... Reddit

Reagovat
Acquanni

Díky. To pak na Xhaku dost dobře sedí

Reagovat
SunFells

Reagovat
J0EL

Reagovat
Salfovic

Výměna manželek.

Reagovat
Whitemedia

Oba dva mají dobrý pouzdra, tak proč ne.

Reagovat
Mastný Chobot

White do toho mozno siel len kvoli Zinchenkovym modrym ociam

Reagovat
Neutron

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pobody's nerfect

Nechápu tuhle potřebu stourat se někomu v soukromí. Ať si klidně vzájemně utiraji prdele, pokud jim to vyhovuje. Co je komu do toho?

Reagovat
Salfovic

Ono už po tom motivačním proslovu k Havertzovi bylo jasné, že je Arteta dost ujetej.

Reagovat
Busby babes

slusna party

Reagovat
Mastný Chobot

Arteta je strasny cudak. Neprekvapilo by ma, keby tam zil s nimi

Reagovat
Hachim Mastour

On by iba chodil na kontrolu raz za týdeň ako vo Farme

Reagovat
jk

Reagovat
Čenda

Hech..má tam bejt chudak, curak nebo je to ještě nějaká slovenská alternativa? Čuďák? Cuďak? Čůdák?

Reagovat
jk

Čudák je proste slovenský výraz pro nějakého podivína ne?

Aspoň tak jsem si to přeložil při poslechu Nezhasínaj (mimochodem chválihodný podcast).

Reagovat
Čenda

joo, dík, to dává největší smysl. Ale to je ještě mírně řečeno, už těch "podivností" začíná mít nějak moc

Reagovat
Čenda

A fuj. Ta chyba tam rozhodně není chvályhodná ani chvalitebná.

Reagovat
Moshe Dajan

moc nemachruj, ani nevíš, co je čudák

Reagovat
Čenda

Reagovat
jk

Moje chyba. Mám normálně napsat, že je supr

Reagovat
Golasso

Čudák je v černé řeči Ficmordoru něco jako podivín. Ale abych byl upřímný, taky jsem tam prvně četl "čurák"

Reagovat
Čenda

Ficmordor

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

Takovou řečí by se nemělo mluvit, natož psát, natož psát na český web.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Ten žije s Nketiahem a Elnenym.

Reagovat
Neutron

Hej, vykukal spoza dveri na styl pedobeara

Reagovat
Talker

Na pornhubu to ještě není.

Reagovat
Grahf

arsenal arsenal, buzerantu parta

Reagovat
SunFells

Reagovat
Nikikrew

Arteta nevie ze nikdy sa nepoziciava zena, auto a kluce od bytu?

Reagovat
Swarley

Auto pred ženu

Reagovat
Neutron

Reagovat
J0EL

Boha Mikel, toto nemozes takto do telky

Reagovat
Čenda

Wtf

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pablos

Není hostovačka náhodou déle jak přestupy ? Možná je to blbost, ale proč si ho nevezmou na hostování s opcí ? Ale asi to tedy nejde no.

Reagovat
Gunner14

Partey další setback prý

Reagovat
Hachim Mastour

To že hral posledné zápasy na rightback ho zničilo

Reagovat
Golasso

Nj, aspoň, že na tom setbackovi je Partey fakt zvíře.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mastný Chobot

Mozno sa len skryva pred policiou

Reagovat
Golasso

To je strašnej mrzák.

Reagovat
owny✨

Hlavně morální

Reagovat
Whitemedia

Joan Laporta: “These clubs have already agreed to the Super League”.

“Inter, Milan, Napoli, Roma, Olympique Marseille, Benfica, Porto, Sporting, Ajax, Feyenoord, PSV, Anderlecht, Club Brugge and all Spanish clubs except Atlético Madrid”.

super liga jak hovado

Reagovat
Salfovic

Juve ?

Reagovat
Talker

Takže La Liga a pak banda průměrných a lehce nadprůměrných evropských klubů.

Pokud by to byl tenhle formát, tak si myslím, že to moc nikoho zajímat nebude.

Reagovat
Seydou Doumbia

Otázka je koho by potom zajímala LM, když by zbyla Anglie, Juve, AC, Bayern, Pesgay a zbytek by tvořil Qarabach, Ludogorets a další díry....

Reagovat
r.mrazik

Pořád víc než tohle.

Reagovat
Seydou Doumbia

Oboje bude mít takovou kvalitu že bude lepší využít čas smysluplnějí než sledování polovičních soutěží

Reagovat
fenixLFC

Ved je to stokrat zaujimavejsie, realne tam nie je iba barca s realom, ten zvysok aj tak nikoho nezaujima.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Talker

Tak zbyly by tam TOP5 ligy kromě Španělska, Marseille, Neapole, Římu Interu. +Atletico.

To je prostě většina velkoklubů, kromě 2-3 (záleží jak bereš Inter). Jo, kvalita těch T2 klubů ze skupin, které bojují o osmifinále by klesla, možná by se musel změnit formát (snížit počet týmů), aby se zachovala kvalita, ale jinak ta špička zůstává (zatím) v LM.

Reagovat
Seydou Doumbia

Kámo už tak je fotbal stále méně zajímavý díky všem různým pičovinám a ted příjdou o hromadu zajímavých týmu ještě k tomu...to rovnou můžou vzít 8 nej klubu světa a hrát rovnou čtvrtfinále každý rok, však nemá smysl aby ty top týmy hrali proti východu a davali jím 4,5,6:0 to je o ničem taková LM...spíš liga zůčasněných než Liga mistrů

Reagovat
fenixLFC

ved realne by sa nic nemenilo. oproti minulemu roku by vypadla benfica, porto, ac, inter, neapol a real. z toho portugalci su azu na vynimky material maximalne na stvrtfinale do poctu, neapol uhral jedno stvrtfinale, namiesto jedneho z dvojky ac, inter furt mas juventus. realne by ti stacilo tam anrvat viac anglicanov a si v klidu. jedina realna strata je real. ved aj cela ta podoba tych timov je real, barca a timy co mozu hrat o titul tak v EL

Reagovat
Neutron

EKL

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Grahf

myslel Super Conference League

Reagovat
Mastný Chobot

A vitaz rocnika bude mat iste tretie predkolo LM

Reagovat
HV

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mistr129

Reagovat
Neutron

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Proč si to myslíš? Však ty týmy ani nemají jinou možnost, než vydat odmítavé stanovisko, aby si nepobouřily fanoušky, to je snad jasné, ne?

Reagovat
lajka30

Reagovat
Grahf

a jako fans barcelony sú s tým v pohode?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, asi nemají moc na výběr... Každopádně je to od Laporty dost hloupé to pouštět takhle veřejně do médií, v kontextu toho, když před nějakou dobou CEO Superligy vyhlásil, že asi dvacítka klubů se vyjádřila k Superlize pozitivně, ale nebude je jmenovat.

Reagovat
kilobyte

Fans Barcelony žijí ve vlastním světě.

Reagovat
SunFells

Je smutné sledovat co Laporte dělá s klubem jako je Barcelona. Katalánský Okamura.

Reagovat
kilobyte

Laporte je jen další v pořadí. "Řízení" klubu fanoušky má své výhody, ale i nevýhody.

Reagovat
SunFells

Jaké jsou výhody?

Reagovat
kilobyte

Že mají fanoušci větší vliv na klub. Takže směřování klubu dost závisí na jejich rozhodnutí.

Reagovat
SunFells

I jinak než volbou presidenta?

Reagovat
kilobyte

To nevím. Nemám to nijak nasledované, ale volba prezidenta je docela podstatné rozhodování.

Reagovat
SunFells

Je hodně podstatná, jen nevidím jak je to výhoda. Rozhodne o té pozici průměr mezi fanoušky, pak se ti stane, že se takoví okamurové na ni dostanou.

Reagovat
kilobyte

Výhoda je to v tom, že fanoušci mají vliv na fungování svého klubu. To že je většina hloupá a skočí na sliby, je jejich blbost.

Reagovat
kilobyte

Všechny španělské kluby kromě Atletica? To se mi moc nezdá.

Reagovat
Grahf
Reagovat
mistr129

Reagovat
jk

Nevím jestli to tu už nebylo, ale Tomáš Kuča sepsal knihu. 855 stran nabítých fotbalovými momenty.

Ke koupi tady https://kucatomas.cz/

Reagovat
Mastný Chobot

Klobuk dole pred tym, kto to editoval

Reagovat
Kryptos_

Spoiler: Nikdo to needitoval.

Reagovat
Čenda

Fakt je to skutečný? Koupil to někdo? I vzhledem k tomu mailu dole mám trochu podezření, že je to nějakej fejk..Ale kéž by nebyl

Reagovat
Seydou Doumbia

za 150 to je zadarmo to asi za ten bizár stojí

Reagovat
Čenda

Však samozřejmě, i za víc, ale jedině tehdy, až zjistím, že ten grál je skutečný

Reagovat
jk

Na twitteru jsem viděl nějaký úryvek, ve kterém bylo napsaný jak se Kuča snažil mluvit s Weberem, tehdejším trenérem Karviné.

Ale fakt nedovedu posoudit jeslti si někdo dělá prdel nebo na Kučovi chce jen parazitovat. Ta hranice kdy je to real Kuča a real prdel z Kuči je fakt tenká…

Reagovat
Čenda

Ta poslední věta amen

Reagovat
dantetomas

855 stran? To je polovica Suostrovia Gulag, dvojnasobok Kmotra, o 200 viac ako Quo Vadis a len o nieco menej ako Sogun… Ten chlap bol nielen nedoceneny brankar ale musi to byt neuveritelny literarny talent s neskutocnymi zivotnymi zazitkami.

Alebo s nim zasa raz niekto vyjebal

Reagovat
Neutron

Cakal by som, ze to bude bestseller

Reagovat
kilobyte

To mocipáni nedovolí.

Reagovat
SunFells

David Ornstein

Lyon have completed signing of Said Benrahma from West Ham on temporary basis until end of season. Deal for 28yo includes buy option in summer. Package potentially worth about €15m made up of loan/permanent fees

Reagovat
Seydou Doumbia

Hnus

Reagovat
SunFells

Proč mistře?

Reagovat
Seydou Doumbia

Kámo tenhle hráč mi není vůbec sympatický. A ne není to jen o tom že je z Alžírska jak tu často prezentuju. Jeho gestikulace na hřišti a to jak se chove se mi nelíbí, nemám ho rád. Radši bych byl kdyby do OL nešel nikdo než on. Ach jo. Ale určitě i ty máš takové hráče, které by si nikdy do Arsenalu nechtěl, klidně napiš kdo by to v rámci PL byl (at už hráči na reálný přestup nebo hráči, kteří by tam nikdy nešli)

Reagovat
SunFells

Ok, chápu. Je to zrovna bývalý hráč Lyonu, kterého jsem dřív chtěl do Arsenalu Bruno G, viděl jsem ho v Lyonu tisíce minut a nikdy jsem si nevšiml jaká je to neovládající se kurva dokud nepřišel do Newcastle.

Reagovat
SunFells

A Romero je nechuťák

Reagovat
Seydou Doumbia

Bruno už od prvního příchodu vypadal že to nebude sympaták no. Ale asi ho pohání nenávist z extrémních podmínek v Brazílii, díky čemu je motivovaný a jde ten zápal vidět každý duel. A asi nemá uplně povysavano v hlavě jako míval v pozdějších letech Vidal i když to časem možná taky příjde až obejde pár top klubu a bude si o sobě více myslet. Hráč ale špička, já některé tyto typy hráčů mám rád (Bruno, Vidal, Nigel De Jong), ale některé taky z hloubi duše nenávidím.

Reagovat
r.mrazik

https://x.com/alternativemufc/status/1753374697331331205?s=46

Boží video jako vždycky...spíš ještě lepší a lepší

Reagovat
Swarley

Reagovat
Grahf

Reagovat
Salfovic

Za pět let sem dej video s tou baštou.

Reagovat
Freedo

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
SunFells

Fernandes

Reagovat
ACSeRw!n

co to je za blbost ? jak jako problem s pocitacem ? jakej presne problem ? to jako nemaji nahradni ? same otazky

Reagovat
Pablos

týpek co počítá nepřišel do práce a s tím nepočítali

Reagovat
kilobyte

Tak můžou k tomu třeba potřebovat nějaký elektronický certifikát, který můžou mít jen na jednom PC. Pak stačí nějaká blbá aktualizace, která to rozjebe.

Reagovat
VTID94

Ollie Watkins has scored 10+ goals in all four of his seasons in the Premier League.

He’s the first English player to achieve this in their first four seasons since Robbie Fowler (1993-94 to 1996-97) and Alan Shearer (first five from 1992-93 to 1996-97).

Reagovat
Mastný Chobot

nedoceneny frajer

Reagovat
Kucka

Reagovat
Moshe Dajan

V Lyonu pracuje Jeff Goldblum?!

Reagovat
VTID94

Bergvall pekná práca Spurs

Reagovat
VTID94

RIP APOLLO

Reagovat
Salfovic

Už zase nějaké ztroskotalo ?

Reagovat
dantetomas

If he dies he dies

Reagovat
SaianSupaCrew

OT: nevíte někdo o nějaké aplikaci/stránce, která by nám na futsale na základě výkonů vyplivla nějaké hodnocení?

Nebo alespoň jakou metodikou se k tomu dopracuju?

Reagovat
dantetomas

Excel a cim vic golu date, tim vic bodu mate

V pripade hracskych statistik este tabulka plus/minus

Reagovat
Neutron

A ten vykon by ti zanalyzoval kto? V Londyne freezuje word a ty tu pytas takyto high tech a este predpokladam zadarmo.

Reagovat
SaianSupaCrew

Já tvl... Kdo jiný by to měl analyzovat?

Mám video, zapsané všechny důležité stats, % úspěšnost a chtěl bych vypočítat průměrné hodnocení. Nevím jak.

Jestli víš, klidně ti pošlu 10€.

Nějaký Londýn můžu prcat

Reagovat
Neutron

Ked to budes analyzovat tak uz si asi vies dat nejaku znamku nie? Aj na strankach najdes rozne hodnotenia, zalezi ake kriteria si das. Nejake priradovanie bodov na zaklade zadanych parametrov, to urobis aj v exceli. Nie je ti luto nad tym stravit hodiny casu?

Reagovat
SaianSupaCrew

Kámo to právě vůbec není na hodiny práce.

Excel, osa X hráči, osa Y stats a jenom přímo při zápase dáváš čárky.

Ale tu známku vytvořit tak, aby to bylo objektivní, neumím. Resp. nevím jak.

Líto mi to není, mám individuál, tak jsem chtěl kluky vyhecovat\popíchnout.

For fun

Reagovat
Neutron

Myslim, ze objektivne to nebude nikdy. Asi menej vyznamne stats ohodnotit menej bodmi, goly najviac bodmi atd. budes musiet najst balanc. Neviem, ci na to existuje nejaky nastroj.

Reagovat
kilobyte

Objektivní hodnocení to nebude asi nikdy. Aby to bylo objektivní, tak bys musel zhodnotit každou situaci. Tedy třeba i každý náběh, jeho využití/nevyužití, atd. Což by s mega prostředky i bylo možné, jenže pak bys musel zjistit, jak velký vliv na zápas to má, abys to mohl ohodnotit. Což objektivně udělat nemůžeš.

Podle mě by pro tebe bylo jednodušší a lepší udělat hodnocení v kategoriích. Největší úspěšnost v soubojích, nejvíce vytvořených šancí, úspěšnost přihrávek, atd. Stejně to klukům řekne více než, že mají známku třeba 6,5.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele