Další články

Kúdela skončil ve Slavii, čeká ho exotické angažmá v Indonésii

Reprezentant Ondřej Kúdela po čtyřech a půl letech skončil ve Slavii a čeká ho exotické angažmá v Indonésii, kde bude hrát za klub Persija Jakarta. Pražané o odchodu pětatřicetiletého obránce po vypršení smlouvy informovali na svém webu. V Persiji, osmém celku uplynulé sezony indonéské ligy, jako trenér brankářů čerstvě působí další Čech Jan Klíma.

Českou reprezentace doplnil navrátilec obránce Kúdela

Českou reprezentaci před nedělním druhým zápasem Ligy národů se Španělskem doplnil kvůli zdravotním potížím několika hráčů obránce Ondřej Kúdela, který naposledy nastoupil za národní celek vloni v březnu. Problémy mají stopeři Václav Jemelka s Ladislavem Krejčím mladším, v týmu ale zůstávají.

Podle Kúdely vedl Frankowski zápas s Plzní zvláštně a působil nervózně

Kapitán Slavie Ondřej Kúdela sice v nastavení šlágru druhého kola ligové nadstavbové skupiny o titul proti Plzni poslal domácí z penalty do vedení, ale Západočeši nakonec také z pokutové kopu vyrovnali na 1:1 a před Pražany udrželi dvoubrankový náskok v čele tabulky.

Kúdela tuší, že boj o titul bude letos nejnáročnější, ale věří v úspěch Slavie

I potřetí v historii nadstavbové části první ligy do ní vstoupí fotbalisté Slavie z vedoucí příčky v tabulce a budou se snažit počtvrté za sebou získat mistrovský titul. Tentokrát půjdou Pražané do závěrečných pěti zápasů s náskokem pouhého bodu před druhou Plzní.

Lepší zápas jsem si ani nemohl představit, řekl Kúdela

Poprvé od konce srpna nastoupil Ondřej Kúdela v základní sestavě Slavie, která v úvodním čtvrtfinále Evropské konferenční ligy zachránila v páté minutě nastavení remízu 3:3. Pětatřicetiletý stoper si návrat pochvaloval, lepší zápas si nedovedl představit. Doufá, že Pražané v domácí odvetě postupem do semifinále přepíšou historii.

Kúdela stáhne odvolání k CAS proti trestu za rasismus

Ondřej Kúdela ze Slavie se rozhodl stáhnout své odvolání ke Sportovnímu arbitrážnímu soudu (CAS) v Lausanne proti desetizápasovému trestu od UEFA za rasistickou urážku protihráče v loňském zápase v Glasgow, kterou popírá. Čtyřiatřicetiletý obránce by rád kauzu uzavřel. O ukončení mezinárodní arbitráže ČTK informovala v tiskové zprávě právní kancelář Urban & Hejduk, která hráče zastupuje.

Kúdela nebude ve Skotsku trestně stíhaný kvůli údajnému rasismu

Ondřej Kúdela ze Slavie nebude ve Skotsku trestně stíhaný kvůli obvinění z rasismu vůči záložníkovi Rangers Glenu Kamarovi. Uvádí to server The Athletic a deník Daily Record. Stíhání se vyhne i Kamara, který po utkání Evropské ligy loni v březnu v Glasgow Kúdelu podle slávistů fyzicky napadl.

Sportovní arbitrážní soud odložil Kúdelovu kauzu, zabývat se jí bude v dubnu

Sportovní arbitrážní soud (CAS) v Lausanne odložil na duben projednání kauzy fotbalisty pražské Slavie Ondřeje Kúdely. Původní termín byl stanoven na tento pátek 21. ledna, podle serveru Seznam Zprávy byl ale posunut na 11. dubna, kdy slyšení nebude muset probíhat on-line.

Sportovní arbitrážní soud CAS projedná Kúdelovu kauzu 21. ledna

Sportovní arbitrážní soud (CAS) v Lausanne projedná 21. ledna kauzu fotbalisty pražské Slavie Ondřeje Kúdely. Čtyřiatřicetiletý stoper se k němu odvolal v červnu poté, co od disciplinární komise Unie evropských fotbalových asociací (UEFA) dostal trest zákazu startu v deseti zápasech za údajnou rasistickou urážku záložníka Rangers Glena Kamary.

Gólman Kolář má po duelu v Karviné zlomené žebro, Kúdela bude mimo tři týdny

Brankář Slavie Ondřej Kolář si z nedělního utkání 6. kola první ligy v Karviné odnesl zlomené žebro. Jak dlouho bude šestadvacetiletý gólman mimo hru, klub neuvedl. Obránce Ondřej Kúdela bude kvůli poraněnému kotníku bez tréninku zhruba tři týdny. Český šampion o tom informoval na svém twitterovém účtu.

Kúdela má podle Trpišovského problém s kotníkem, zatím je o berlích

Trenér Slavie Jindřich Trpišovský zatím neví, jak vážně se v utkání 6. ligového kola v Karviné zranil obránce Ondřej Kúdela. Stoper Pražanů musel po odkopu v závěru první půle kvůli problémům s kotníkem střídat a zatím nemůže chodit. Ohrožena je jeho účast v české reprezentaci, která se v pondělí sejde v Praze před zářijovými zápasy.

Kúdela si odpykal trest a těší se na návrat do evropských pohárů

Ondřej Kúdela ze Slavie se těší na návrat do evropských pohárů. Čtyřiatřicetiletý reprezentační obránce si odpykal desetizápasový trest v mezinárodních soutěžích za údajnou rasistickou urážku protihráče v březnovém osmifinále Evropské ligy proti Rangers a s Pražany ho ve čtvrtek čeká odveta 4. předkola Evropské ligy ve Varšavě proti Legii.

Tvrdík apeloval na zastavení stíhání Kúdely, do Skotska pošle osobní dopis

Předseda představenstva Slavie Jaroslav Tvrdík bude apelovat na státního zástupce ve Skotsku, aby bylo ukončeno trestní stíhání obránce Pražanů Ondřeje Kúdely za údajnou rasistickou urážku protihráče Glena Kamary v březnové odvetě osmifinále Evropské ligy proti Rangers. Šéf klubu z Edenu se chystá do Británie odeslat osobní dopis.

Kúdela se dnes oficiálně odvolal proti trestu od UEFA do Lausanne

Ondřej Kúdela ze Slavie se dnes oficiálně odvolal k Mezinárodní sportovní arbitráži (CAS) v Lausanne proti desetizápasovému trestu od UEFA za údajnou rasistickou urážku protihráče Glena Kamary z Rangers v březnovém osmifinále Evropské ligy v Glasgow. ČTK o tom informovala právní kancelář Urban & Hejduk, která čtyřiatřicetiletého českého reprezentanta zastupuje.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele