Podle Kúdely vedl Frankowski zápas s Plzní zvláštně a působil nervózně

02.05.2022, 10:31
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (58)

Přidat komentář
verv

nervózně působil spíš on, kiksů tam měl hned několik

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Marty1990

Nebudu brečet, ale on (rozhodčí) nám ublížil

Reagovat
Elliasson

Tak záleží taky, jak to řekl. Jestli zapškle nebo jako konstatování. Kolikrát mezi stížností a konstatováním je rozdíl pouze v tónu hlasu.

Reagovat
kilobyte

Jako malá holka.

Reagovat
oli9

No hlavně hráči tomu fotbalu pomohli, neustále okopavani, zdržování, fauly, simulace... Podívejte se někdy na šlágr PL... Tam se hraje taky tvrdě ale hra se nerozkouskuje a má to spád a náboj

Reagovat
martin1

Reagovat
GrimeBaller98

Hrali jste uplnou sracku a brecite na rozhodci .

A ten magor Rehak uz by mel dostat konecne poradne pres drzku

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to těžký. Sudí písknul každou pitomost a skoro se nehrálo. Jenže kdyby nepísknul každou pitomost, tak jste se na tom hřišti přizabili - a stejně by se nehrálo... Ale aspoň to pískal jakžtakž stejně na obě strany.

Reagovat
Freedo

Chyba byla, že se rozhodl, že v první půli nebude dávat karty. Bylo tam několik zákroků, který po žlutý volaly a pak by se to třeba víc uklidnilo.

Reagovat
Pablos

Ne nejhorší je, ze jste zvyklý všechno hrotit, nadávat a vyžadovat si u rozhodčích. Ale to se netýká Slavie jen, ale celé ligy.

Reagovat
havrys99

Reagovat
Kucka

Reagovat
h8_sfatto

Reagovat
j_mrazik

To je celá kultura okolo fotbalu. Proč v některých sportech ti hráči prostě sklopí hlavu a jdou na svoji pozici/do prdele? Fotbalisti kňourají, válí se, simulují, v hledišti Slávie chce mrdat Spartu a Sparta chce, aby jim ho kouřili Slávisti... Prostě tak krásnej sport a takovej hegeš kolem toho je.

Reagovat
Pablos

souhlas

Reagovat
vestinustarychdubu

Jednoduchý - protože i přes to všechno je fotbal pořád suverénně nejsledovanější sport na planetě a zároveň TOP nejvýdělečnější sport (přenosová práva, reklamy, sledovanost, přestupové částky/platy). Za takový situace s tím nemá nikdo potřebu cokoli dělat - tedy rozhodně ne ti, který na to mají pravomoce a páky. Lidi na to taky pořád chodí (bavíme se v globálním měřítku, lokálně konkrétní ligy jsou samozřejmě velký rozdíly). Ono dokud nebudou prázdné stadiony a výnosy z práv výrazně neklesnou, tak se prostě za nos nikdo nechytí. Mě osobně třeba nebaví hokej, ale ta transparentnost (komunikace rozhodčích přímo v přenosu, přijede ke střídačce a vysvětlí trenérům svoje rozhodnutí) a práce s videem (která v něm funguje už několik dekád), to může fotbal jen smutně závidět. Zatímco ve fotbale rozhodčí ,může odmítnout pozápasový rozhovor, kde může obhájit své rozhodnutí, komunikace ven neexistuje a pro jistotu ani nesmíš ukázat sporný moment na velkoplošné obrazovce.

Reagovat
ratusek

vybavuje se mi házená. Rozhodčí pískne, hráči se hned vrací zpátky a ten, kdo má míč, tak ho okamžitě položí na zem a až potom utíká ke své bráně bránit.

V basketu se hráč přihlásí, že spáchal faul a je klid. když nepočítám nějaké excesy

Reagovat
smazaný uživatel

Ta házená se mi vybaví vždycky když ti hráči ve fotbale zdržují, diskutují o jasné věci, vyhodí míč do vzduchu - jenže v házené za to máš trest...ve fotbale ukážou "tytyty", ukážou na hodinky, nebo pokud jsi zrovna na špatné straně, dostaneš žlutou (pokud už jednu nemáš).

Reagovat
Losinho

přitom neporovnatelně tvrdší sport

Reagovat
kilobyte

Protože je to pro ně výhodnější. Když začne na rozhodčího řvát ve fotbale, tak dostane maximálně žlutou (pokud to fakt přežene). Z toho řvaní má problém spíše rozhodčí. V jiných sportech tímhle může svůj tým poškodit.

Přitom by prostě stačilo před sezónou sdělit hráčům a trenérům, že za řvaní, "nabíhání" na rozhodčího bude žlutá a pak to dodržovat. Rychle by se to odnaučili.

Reagovat
widlak

Když můj tříletý syn ukazuje, jak hraje fotbal, tak proběhne okolo míče, upadne na zem a chvíli se válí

By mě akorát zajímalo, kde to o koukal, protože na fotbal už dlouho nekoukám - úplně mi stačí výsledky a sem tam sestřih.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi je to talent, už ve třech letech si "zkušeně dojde pro faul"

Reagovat
ACSeRw!n

protoze fotbal byl vzdy sportem pro delnickou tridu a vetsinou se v nem prosazuji zmrdecci

Reagovat
Bakary3

Nesmysl

Reagovat
verv

Expert Palička

Reagovat
smazaný uživatel

Plus expert Hartman

Reagovat
dinss

Reagovat
Martin9719

Tak teď mě vysvětli kolik tihle dva mají praxe v pravidlech.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Lemond Laws

Moc nechápu to jeho vyjádření, že už měl rozhodčí píšťalku v puse Koukal jsem na to a normálně ji dal do pusy až potom co spadl ten útočník.

A jestli to Kudela stihl zaregistrovat při hře, tak klobouk dolu

Jinak remíza zasloužená. Nezajímavý z obou stran. Nemají si co vyčítat. Penalta na Jurásku bych nepískal, akci to neovlivnilo a Slavia z toho měla tutovku

Reagovat
smetos

Zapas s prvnim druhym a do fotbalu to melo daleko, spis sem videl kopanou. Pres 35 faulu na obou stranach, to je kazde tri minuty. Na nejakej tlak pak muzete zapomenout. Slavie mela vyhodu domaciho zapasu (a ani nebylo vyprodano ) a ten realizak se choval hur jak trinactilete holky. Sesivka mela vyhrat a nebylo by se o cem bavit. Tentokrat Bilek predcil Trpise

Reagovat
Nuno čomes

Tak nejenom realizák, celkově tam ten charakter bude všelijaký. Prohraje se, brečení, 20 lidí kolem rozhodčího, chování taky nic moc. Tak to u nás je.

Reagovat
Marv

Realizak je normální zoo.. a ve vipku prý limba dostal přes držku

Reagovat
Aldeano

Reagovat
JeséRodriguez

+ je vždycky na ránu Olayinka, ten neumí zpracovat balón, ale neustále rozhazuje rukama a pořád se něčemu diví. I když to je třeba evidentní, že šel míč od něj, tak se diví, že soupeř kope roh. Neskutečnej dement.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
JessePinkman

ten mě tímhle sere neskutečně

Reagovat
Losinho

my už si z toho s kámošem děláme prdel, kdy to v zápase udělá poprvé

Včera to byl čas 2:40. A od doby, co jsme si tuhle blbost vymysleli, se nestalo, aby to neudělal vůbec

Reagovat
JeséRodriguez

Jako je to hustý no, chápu emoce, ale tohle je přehnaný.

2:40, to je až neuvěřitelný

Reagovat
martin1

Reagovat
dinss

To je neuvěřitelnej dement..

Reagovat
Martin9719

Jakej kapitán, takovej zbytek týmu.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
hefy
Reagovat
smazaný uživatel

Západočeši nakonec také z pokutové kopu vyrovnali na 1:1 a před Pražany udrželi DVOUBRANKOVÍ náskok v čele tabulky.

Reagovat
Pablos

Kolik gólů dáme, tolik bodů máme… to ví přece kazdej.

Reagovat
Salfovic

Zato Kedel působil jak zenový mistr.

Reagovat
Lof

Možná stačilo říct jen tu poslední větu, že to měli zvládnout.. Protože to je to hlavní. Neproměněné šance, jalová hra, zbytečná penalta, která mimochodem byla, Oscar mu spadl na nohu, ale to si musejí i experti pořídit brýle.

Tohle plakání nad rozhodčím je asi to poslední, co bych od vás chtěl po včerejšku slyšet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
h8_sfatto

podle Kúdely je spousta věcí jinak, ale nechápu jak mu může někdo svěřit kapitánskou pásku, když ten člověk je naprostý dno

Reagovat
smazaný uživatel

Kúdela rozhodně není to, co ty - to jsi fakt netrefil...

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
bartes

dle tohoto prohlášení gratulace Plzni k titulu. Sice hraje antifotbal, ale fakt si to poctivě odbrání. Slávisti by naopak měli spadnout z hrušky na zem, měli by pojmenovat mizernou hru, např. Tecl, který tam dlouhodobě nemá co dělat. A nemyslet si, že dostanou vše zadara. Slávia má lepší kádr, ale včera byl prostě Bílek lepší než Trpišovský.

Reagovat
dinss

třetí nejlepší útok, první nejlepší obrana

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele