Slavií posílí obránce Kúdela a gólman Kolář z Liberce

Slavia Praha získala hned dvě posily z Liberce. Úřadující ligový mistr angažoval ze Slovanu obránce Ondřeje Kúdelu, který podepíše v Edenu smlouvu do června 2020, a velmi blízko je i přestup brankáře Ondřeje Koláře. Oba kluby o tom informovaly na svých webových stránkách.

Liberecký Kúdela nechápal, za co ho sudí Zelinka vyloučil

Liberecký stoper Ondřej Kúdela kroutil hlavou nad tím, za co dostal v 54. minutě ligovému duelu se Spartou druhou žlutou kartu a po vyloučení musel ze hřiště. Domácí obránce se dušoval, že rozhodčímu Miroslavu Zelinkovi nic neřekl a jen k němu přiběhl.

Měl by v hodnocení dostat jedenáctku, chválil Trpišovský Kúdelu

Liberečtí hráči vydřeli remízu 1:1 se Slavií díky bojovnému týmovému nasazení podpořeného dvěma vynikajícími individuálními výkony. Brankář Martin Dúbravka předvedl hned několik velmi dobrých zákroků, stoper Ondřej Kúdela zas skvěle dirigoval slepovanou obranu domácích, která navíc většinu zápasu hrála v netradičním rozestavení.

Nemyslím, že mě Krmenčík ovlivnil, řekl k vlastní brance Kúdela

Před jediným gólem dnešního ligového duelu mezi fotbalisty Plzně stál domácí útočník Michael Krmenčík v době centru od Jana Kopice v ofsajdu, autor nešťastné vlastní branky hostující Ondřej Kúdela se ale na to nechtěl vymlouvat. Připustil, že kanonýrem Viktorie nebyl při přímém kopu a sporné situaci ovlivněný.

Liberec posílili Kerbr a Kúdela

Liberečtí získali další dvě zimní posily. Do klubu se vrací záložník Milan Kerbr, který se dohodl se Slovanem na smlouvě na rok a půl. Z Mladé Boleslavi přestoupil defenzivní univerzál Ondřej Kúdela, jenž podepsal kontrakt na dva a půl roku.

Teď se ukáže pravá síla týmu, burcuje po prohře Kúdela

Fotbalisté Mladé Boleslavi poprvé od srpna zažili hořkost porážky a podruhé za sebou doma ztratili. Hrozí jim tak, že přijdou o první místo v tabulce. Podle záložníka Ondřeje Kúdely se teprve nyní ukáže, jak je tým ve skutečnosti silný.

Kúdela se rozčiloval, pak se spoluhráči slavil velký obrat

Mladoboleslavský Ondřej Kúdela byl dlouho smutným hrdinou ligového utkání v Příbrami, protože i kvůli jeho kuriózní vlastní brance vedli domácí už o dva góly. Pak se ale hostům povedl velký obrat znamenající výhru 3:2. Kúdela tak svého zaváhání nemusel litovat.

Mladá Boleslav prodloužila smlouvy s oporami Magerou a Kúdelou

Vedení Mladé Boleslavi prodloužilo smlouvy s oporami Ondřejem Kúdelou a Lukášem Magerou o dva roky do léta 2018. Klub o tom informoval na svém webu.

Kúdela se v Mladé Boleslavi pokusí dát zapomenout na Tavarese

Mladoboleslavští vstupují do jara s vědomím, že během zimy přišli o jediného hráče základní sestavy. Post defenzivního záložníka se však po Mickaelu Tavaresovi pokusí minimálně stejně kvalitně odehrát Ondřej Kúdela, který se naopak vrací po půlročním angažmá v Ordabasy Šymkent v Kazachstánu.

Kúdela odchází z Boleslavi na hostování do Kazachstánu

Ondřej Kúdela po pěti letech odchází z Mladé Boleslavi. Sedmadvacetiletý stoper bude půl roku hostovat v kazašském celku Ordabasy Šymkent. Mladoboleslavský klub o tom informoval na svých internetových stránkách.

Kúdela: Twente potvrdilo kvalitu, ale chtěli jsme ho porazit

Ondřeje Kúdelu mrzelo, že s Mladou Boleslaví ve čtvrtek ukončil letošní působení v pohárové Evropě a s Twente prohrál i domácí odvetu 3. předkola Evropské Ligy 0:2. Zraněními sužovaní Středočeši chtěli nizozemského favorita i po brzkém inkasovaném gólu porazit za každou cenu.

Kúdela: Snad se trefím i proti Příbrami, ale hlavní je vítězství

Pět jarních startů a v každém vstřelený gól. Takovou bilancí se může chlubit fotbalista Mladé Boleslavi Ondřej Kúdela. Trefil se ve všech čtyřech jarních kolech první ligy a střeleckou formu potvrdil také ve středečním pohárovém utkání s Plzní. Během pěti zápasů tak dal více gólů než za předchozí sedmiletou ligovou kariéru.

Kúdela po prohře v Liberci: Hrůza, těžko hledám slova

Vztek, smutek, bezmoc i zklamání se mísily v záložníkovi Ondřeji Kúdelovi poté, co Mladá Boleslav ztratila včerejší důležitý zápas v Liberci a po dvou brankách ze třetí minuty nastavení prohrála 1:2. Kúdela po zápase adeptů na pohárové příčky vypadal zlomeně.

Kúdela touží s Boleslaví skončit před Spartou, kde se neprosadil

Až se v sobotu při halovém turnaji Víkend šampionů proti sobě v pražské O2 Areně postaví celky Sparty a Mladé Boleslavi, možná bude mít fotbalista Ondřej Kúdela zpočátku problémy s orientací na hřišti. Kúdela totiž dnes Spartu opustil a přestoupil právě do Boleslavi.

Rajnoch odchází z Boleslavi, přijde Kúdela ze Sparty

Jan Rajnoch opouští Mladou Boleslav a jarní část sezony stráví na hostování v německém bundesligovém celku Energie Chotěbuz. Rajnocha ve druhém týmu české ligy nahradí Ondřej Kúdela, který přestoupil z pražské Sparty. Klub to dnes oznámil na tiskové konferenci.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele