PSG znovu postrádá Neymara. Brazilce opětovně zradil kotník

Opora Paris St. Germain Neymar pravděpodobně přijde o odvetu osmifinále Ligy mistrů s Bayernem Mnichov. Jednatřicetiletá brazilská hvězda si v nedělním ligovém duelu s Lille (4:3) poranila kotník a podle deníku Le Parisien si zranění vyžádá léčbu dlouhou minimálně tři až čtyři týdny. Utkání v Mnichově je na programu 8. března.

Ronaldo poprvé není v nominaci na cenu FIFA pro nejlepšího fotbalistu roku

Dvojnásobný vítěz Cristiano Ronaldo se poprvé nebude ucházet o cenu The Best pro nejlepšího fotbalistu roku podle FIFA. Experti portugalského útočníka nezařadili ani do úvodní čtrnáctičlenné nominace.

Soud rozhodl: Neymar byl zproštěn obžaloby v kauze finančních podvodů

Španělský soud zprostil obžaloby brazilského reprezentanta Neymara v kauze údajné korupce a daňových podvodů. Třicetiletá hvězda Paris St. Germain čelila spolu s dalšími lidmi podezření, že v roce 2013 zfalšovali přestupovou částku při Neymarově transferu ze Santosu do Barcelony.

Neymar: Psychicky jsem zničený, žádná porážka mě nebolela víc

Brazilský fotbalista Neymar na instagramu přiznal, že je po pátečním penaltovém vyřazení ve čtvrtfinále mistrovství světa proti Chorvatsku "psychicky zničený". Porážku s obhájci stříbra označil za nejtěžší v kariéře.

Neymar 77. gólem za brazilskou reprezentaci vyrovnal Pelého rekord

Brazilský útočník Neymar dal v prodloužení čtvrtfinále mistrovství světa proti Chorvatsku 77. gól za brazilskou fotbalovou reprezentaci a vyrovnal rekord legendárního Pelého. Nyní dvaaosmdesátiletý trojnásobný mistr světa ho držel osamoceně 51 let.

Bál jsem se, že si na šampionátu už nezahraju, přiznal Brazilec Neymar

Útočník Neymar po pondělním osmifinálovém vítězství Brazílie 4:1 nad Koreou přiznal, že měl obavy, zda si na mistrovství světa v Kataru ještě zahraje. Třicetiletý hráč Paris St. Germain si v úvodním duelu se Srby poranil vazy v kotníku a zbylé dva zápasy ve skupině vynechal. Na postupu do čtvrtfinále proti Chorvatsku se podílel gólem a asistencí.

Brazilský výběr má zaděláno na problém. Neymar opustil hřiště v bolesti a v slzách

Možná největší favorit mistrovství světa Brazílie vstoupil do turnaje vítězstvím se Srbskem 2:0. Skvěle hráli Vinícius Jr. a Richarlison, stejně solidní výkon podala i defenziva. Smutnou pachuť výhře Brazílie ovšem dal Neymar, který opustil hrací plochu s bolestí a slzami v očích.

Představení účastníků MS 2022 - Brazílie

Anglie o sobě může tvrdit, že je kolébkou fotbalu, tím pravým symbolem sepjetí národa s fotbalem je ale podle mého názoru hlavně Brazílie. Dodnes ještě pamatuju, když jsem jako malý sledoval fotbalové reklamy s portugalským heslem "Joga bonito", tedy "krásná hra". Jako správný staromilec musím říct, že mě mrzí, že právě "Joga bonito" (a teď nemyslím ty reklamy) se tak trochu z profesionálního fotbalu vytratila...

Ronaldo, Messi, ale také Neymar. Velikáni mají poslední šanci získat zlato z MS

Lionel Messi (35), Cristiano Ronaldo (37) a mnoho dalších fotbalových osobností cestuje do Kataru s vědomím, že mají poslední šanci získat vysněnou trofej pro světového šampiona.

Španělská prokuratura stáhla obžalobu vůči Neymarovi

Španělská prokuratura stáhla obžalobu vůči brazilskému útočníkovi Neymarovi a všem dalším obviněným. Třicetiletý fotbalista Paris St. Germain byl před soudem kvůli korupci a daňovým podvodům.

O přestupu do Barcelony jsem nejednal, vypověděl u soudu Neymar

Brazilec Neymar vypověděl před soudem v Barceloně, že se neúčastnil jednání o přestupu ze Santosu do FC Barcelona v roce 2013, kvůli kterému čelí obvinění z korupce a daňových podvodů. Podle třicetiletého útočníka Paris St. Germain měl vše na starost jeho otec, který je spolu s hráčovou matkou a bývalými šéfy Barcelony Sandrem Rosellem a Josepem Mariou Bartomeuem i prezidentem Santosu Odiliem Rodriguesem rovněž mezi obviněnými.

Neymar se bude v Barceloně zpovídat před soudem

Brazilec Neymar v neděli zařídil Paris St. Germain gólem vítězství 1:0 nad Marseille ve francouzské lize, o několik hodin později dorazil do Barcelony na začátek soudního procesu. Hvězdný útočník ve Španělsku čelí obvinění z korupce a daňových podvodů při přestupu ze Santosu do FC Barcelona v roce 2013.

Campos nepřímo přiznal: Příchod Neymara i Mbappého byl chybou

Ostře sledované trio PSG ve složení Kylian Mbappé, Neymar a Lionel Messi od startu sezóny začíná naplňovat předpoklady, které jsou do něj vkládány, statistická čísla však možná úplně neumějí popsat vztah Francouze a Brazilce. Luís Campos, hlavní poradce sportovního úseku Les Parisiens, v nedávném rozhovoru nepřímo přiznal, že přivedení obou hráčů byla chyba.

Neymara měsíc před MS čeká soud, čelí obvinění z korupce a podvodu

Hvězdný brazilský fotbalista Neymar půjde krátce před startem mistrovství světa před soud. Ve Španělsku čelí obvinění z korupce a daňových podvodů při přestupu ze Santosu do Barcelony v roce 2013.

Neymar si na konec kariéry vysnil angažmá v MLS

Hvězdný Neymar by dal v závěru kariéry přednost angažmá v zámořské MLS před návratem do rodné Brazílie. Třicetiletý útočník, jenž má v současnosti platný kontrakt v Paris St. Germain do června 2025, to řekl v podcastu Fenomenos. Do americké ligy ho prý láká její kratší sezona.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele