Další články

Chytil vzpomínal na vyloučení z Albánie. Nejnepříjemnější okamžik v mé kariéře, říkal

Útočník Mojmír Chytil prožívá báječnou sezonu. Po přestupu do Slavie má na kontě už 12 ligových gólů, byl u postupu národního týmu na Euro a táhne ofenzivu sešívaných, kteří míří za vytouženým titulem. U mikrofonu Livesport Daily se rozpovídal o současné náladě v Edenu po návratu na první příčku tabulky FORTUNA:LIGY, o těžkém momentu kariéry po vyloučení v Albánii, o práci na poli, o svém pohledu na dění v olomoucké Sigmě nebo o časté hře zády k bráně.

Chytil se stal hráčem měsíce první ligy, mezi trenéry vládl Priske

Útočník Slavie Mojmír Chytil se stal podruhé v kariéře hráčem měsíce v první lize. Mezi trenéry za únor zvítězil dánský kouč Sparty Brian Priske. Výsledky prvního letošního vydání zveřejnila v tiskové zprávě Ligová fotbalová asociace (LFA), která anketu pořádá.

Chytil zapsal hattrick jako náhradník. Nečekal jsem ho, přiznal po zápase s Pardubicemi

Mojmír Chytil připustil, že když naskočil místo Micka van Burena do druhého poločasu utkání 22. ligového kola s Pardubicemi, rozhodně nečekal, že by mohl dát hattrick. Český reprezentant se netradičně coby střídající třikrát prosadil za Slavii mezi 66. a 74. minutou a vyrovnal historicky nejrychlejší hattrick v samostatné nejvyšší soutěži. Čtyřiadvacetiletý útočník na tiskové konferenci po vítězství 3:0 ocenil přihrávky od spoluhráčů a uvedl, že z nich prostě branky dát musel.

Chytil po ztrátě Slavie ve Zlíně: Byla to válka se špatným koncem

Slavie podle útočníka Mojmíra Chytila absolvovala ve Zlíně válku se špatným koncem. Favorizovaní hosté sice v dohrávce 17. kola první ligy po jeho gólu vedli, ale nakonec se museli spokojit s remízou 1:1. Pražané tak na městského rivala a lídra tabulky Spartu ztrácejí z druhého místa čtyři body.

Trochu mě to mrzí, mohl jsem dát hattrick, smutnil Chytil po Servette

Slávististu Mojmíra Chytila trochu mrzelo, že v závěrečném utkání skupinové fáze Evropské ligy doma proti Servette Ženeva nedosáhl na premiérový hattrick v červenobílém dresu. Čtyřiadvacetiletý útočník byl ale zároveň rád i za dvě branky, jimiž přispěl k vítězství 4:0...

Chodím do vápna dát gól, řekl slávista Chytil po vítězné trefě proti Budějovicím

Útočník Mojmír Chytil jako jediný z fotbalových reprezentantů, kteří na hřišti vybojovali postup na mistrovství Evropy v Německu, se po pauze zařadil do základní sestavy Slavie v duelu s posledními Českými Budějovicemi a rozhodl o vítězství 2:1.

Chytil je stále přesvědčen, že v Albánii rukou nehrál, těší se do "své" Olomouce

Mojmír Chytil je i měsíc po utkání kvalifikace mistrovství Evropy v Albánii přesvědčený, že rukou nezahrál a že červenou kartu dostal neprávem. Čtyřiadvacetiletý slávistický útočník už ale situaci hodil za hlavu a věří, že pomůže národnímu mužstvu v nadcházejících závěrečných zápasech v Polsku a s Moldavskem k postupu na šampionát.

Slávisté odcestovali do Říma k utkání s AS bez stále zraněného Ševčíka

Slávisté odcestovali ke čtvrtečnímu utkání třetího kola skupiny Evropské ligy do Říma proti AS bez záložníka Petra Ševčíka, který kvůli přetrvávajícímu zranění zůstal doma. Pražané jako obvykle zamířili k venkovnímu zápasu v pohárech s dvoudenním předstihem.

Český hráč se znovu stal hráčem týdne Evropské ligy, triumf slaví Chytil

Český hráč vyhrál i po zápasech druhého kola skupiny Evropské ligy anketu o hráče týdne. Slávistický útočník Mojmír Chytil díky dvěma gólům a jedné asistenci při výhře 6:0 nad Tiraspolem ovládl hlasování fanoušků a navázal na dva týdny staré prvenství sparťanského kapitána Ladislava Krejčího. UEFA o výsledcích ankety informovala na sociální síti X.

Chytil myslel na hattrick, ale z prvních dvou gólů v pohárech byl i tak nadšený

Slávista Mojmír Chytil připustil, že v druhém utkání skupiny Evropské ligy proti Šeriffu Tiraspol pomýšlel na hattrick, ze svých prvních dvou gólů v pohárech byl ale i tak nadšený.

Chytil nastoupí proti Tiraspolu v základní sestavě a šanci chce využít

Trenér Slavie Jindřich Trpišovský nezvykle už den před utkáním prozradil, že útočník Mojmír Chytil nastoupí ve čtvrtečním druhém duelu skupiny Evropské ligy proti Tiraspolu od začátku. Čtyřiadvacetiletý reprezentační útočník to bere jako velkou šanci.

Na příštím srazu musíme udělat více bodů, nabádá Chytil po remíze v Maďarsku

Čeští reprezentanti podle útočníka Mojmíra Chytila remízou 1:1 v přípravě v Maďarsku odčinili čtvrteční domácí výsledek 1:1 s Albánií v kvalifikaci mistrovství Evropy a zvedli si sebevědomí před říjnovým reprezentačním srazem. Autor asistence na gól Václava Jurečky si v rozhovoru s novináři pochvaloval atmosféru v budapešťské Puskás Areně...

Odčinili jsme Albánii a zvýšili si sebevědomí, řekl Chytil po remíze v Maďarsku

Česká reprezentace podle útočníka Mojmíra Chytila remízou 1:1 v přípravě v Maďarsku odčinila čtvrteční domácí výsledek 1:1 s Albánií v kvalifikaci mistrovství Evropy a zvedla si sebevědomí před říjnovým reprezentačním srazem. Autor asistence na gól Václava Jurečky si v rozhovoru s novináři pochvaloval atmosféru v budapešťské Puskás Areně, kam přišlo téměř 55 tisíc diváků.

Hráčem měsíce v lize je Chytil, mezi trenéry v červenci vyhrál Frťala

Premiérovým hráčem měsíce v sezoně první ligy se stal slávistický útočník Mojmír Chytil. Mezi trenéry za červenec uspěl Zdenko Frťala z Teplic. Výsledky fanouškovské ankety zveřejnil oficiální web soutěže.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele